Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ona ta "zdravotní sestra z Rumburka" byla osvobozena jen díky tomu, že soudce nedovolil jako důkaz použít prokázanou vysokou hladinu draslíku v krvi (který způsobuje ve vysoké koncentraci zástavu srdce), kterou lékař nabral ze žíly zavražděné pacientky. Soudce to zdůvodnil tím, že odběr tělních tekutin u zesnulých smí provádět pouze pracovník oddělení patologické anatomie, nebo soudního lékařství - nikoli pracovník z klinických oborů. "Logiku" tohoto rozhodnutí ať posoudí každý sám . . .
    • ... a je velký rozdíl mezi tím, zda je jeden osvobozen (trestný čin nespáchal), nebo není odsouzen (pro nedostatek důkazů)!
  • Novináři se ukázali přesně.Odsoudili a díky tomu bludu jí odsoudili i lidi.
  • josef.servit.9
    Jaký pán, takový krám! Že pane ministře, ještě jsem neviděl a neslyšel, že jste něco rozhodl??? Nebude-li pršet, nezmoknem?Pospíšil byl úplně stejný na ....!Hejtman za ODS, také mlžil, že ta paní vraždila.
  • "Robert Malecký pro Ústav nezávislé žurnalistiky"
    .
    Ano Roberte, vy jste pro mne nezávislý žurnalista. Kéž by vám to vydrželo a nesklouzl jste k těm, které čteme i na Tiscali a nesmím je jmenovat, abych nedostal ban.Myslím ty sluníčkové, naprosto jednostranné, občas i docela nenávistné pisálky. Podobní jsou samozřejmě i v jiných médiích a mám pocit, že bohužel převažují. :-(
  • Vraždili a křivě soudili i další a dodnes nejsou potrestaní,vadí-nevadí?
    https://www.youtube.com/results…

    https://www.youtube.com/watch?v=3nlCAZ7dVKU . . .

    https://www.youtube.com/watch?v=PbGiEGf81Jo .
  • fosilie
    Ještě jsem neviděl,že by se novinář za nepravdu veřejně omluvil!Zbývá jediné - podíl facky na polidštění opice!A že mezi "takénovináři" je jich požehnaně!Pokud možno krev a utrpení a hlavně být první!Etika,výchovný účel toto stádo postrádá!
  • že Babiš s STB nespolupracoval.

    a teď parafrázuji s článkem...
    A teď to nejlepší: nespolupracoval. Jak to víme? Rozhodl o tom soud. Pravomocně. Víte o něčem, co je v právním státě víc?
    • ...a tedy možná spolupracoval, ale "se to" nepodařilo prokázat, resp. soud neuznal navrhované a předložené důkazy. Ovšem, když k něčemu NEDOJDE a TO SE PROKÁŽE, tak je to něco jiného.
      Novinářskou manipulaci a důvěryhodnost vyšetřovatelů (tj. "hledačů", "předkladačů", "vykladačů" a "uklízečů" důkazů) hodnotím shodně jako autor článku. Přidělení prokurátora a znalce by snad měl losovat nějaký papoušek z osudí... Nakonec, znalec je expert a nezáleží, v jaké zemi má občanství - takže klidně výběr včetně zahraničních seznamů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit