Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle jsem nazvala naši politickou špičku po uveřejnění vyplacených odměn v jednom příspěvku na novinkách a tento příspěvek mě byl vymazán a ještě zakázán přístup na diskusi novinek na 24 hodin a na googlu jsem našla, že to není žádné sprosté, ve slovníku cizích slov tzn.: sebranka,banda, holota a za tím si stojím, protože nic nedokázali dotáhnout do konce a nemají žádnou zodpovědnost!!!
  • Patří ...celým politickým rodům,těchto lumpů ..
  • K masivnímu průniku lumpů do politiky došlo hned po údajné revoluci.I tato revoluce začala lhaním nějakého Uhla,že komunisté zabili demonstranta.Když lumpové viděli,jak se lhaní osvědčilo,tak nám lžou celých dalších jednadvacet roků.Proto to chce vše,co od údajné revoluce lezlo na tribuny a k politickým korytům,protahovat katovskou mučírnou.OF prohlásit za vlastizrádnou a zločineckou organizaci a politické strany,které zde od údajné revoluce vládly rovněž.Celým politickým rodům těchto rodů znárodňovat veškerý majetek.Je třeba se držet zásady,když někdo politikou zbídačoval celou tuto zemi,tak aby nejvíce zbídačil své nejbližší.
  • Nemaj to lehký, ti naši politici. Už nikdy nebudou moct vyjít mezi normální lidi, aby jsme je neumlátili. Sami se vyloučili ze společnosti a to tím, že se 20 let chovají jako nenasytná prasata.
  • Všichni ve vládě jsou nenasytná prasata , pomůže už jen jedno, DEFENESTRACE a to co nejdřív než nás ty kur...vy připraví i oto poslední co nám ještě zbylo. Lidi probudte se a deme na ně !!!!!!!!!!!!!
  • Od kdy máte cenyuru? příspěvky neprochází, napíšete, že je porucha. ak konečně máme úplný komunismus. Běžte do hajzlu.
  • Kdyby měli kapku soudnosti, odstoupí ministři co nejrychleji sami. Setrváním vše jen zhoršují. Ví to už snad všichni, jen oni ještě ne. Jak příznačné.
  • Nejhorší vláda od tzv. revoluce v čele p. Nečasem.
  • Bolševici za 40 roků předali vyspělou zemi bez dluhu. Co uděl modrý tunel za 21 roků vidíme.
    Vedoucí úloha vlání žumpy je nepopíratelná. všeználek, slizoun, křivohubka, schoř, drobil a všechni modří ptáci.
  • No,hodně z vás asi blouzní,když s láskou vzpomínáte na bolševika,ten bordel byl stejnej jako dnes navíc svázanej zákazy a rozkazy ...... myslím,že jednotlivec je na tom dnes stále lépe než byl před 89,snad jen exbolševici a bolševikovi zaprodaní úředníci a podlejzáci mohou vzpomínat na tu dobu se slzou v oku.Přítomnost je hnus ale na bolševika zdaleka nemá.A kdo si myslí,že v komunismu by mu bylo lépe,může se přesídlit na Kubu nebo do Severní Koreje,tamní propagandisté vás přivítaj s otevřenou náručí a můžete si užívat pokroku a radosti ....
    • jseš chudý duchem, zaslepenej zmatenče

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit