Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč nenávidí USA a EU Putina

    Za dobu své vlády zvýšil rozpočet Ruska 12krát, HDP tež 12x, rozpočet na armádu 30krát
    Rusko se vytahlo z 36. místa ve světě v žebříčku HDP na 6. místo.
    Zlaté státní rezervy zvětšil 48krát. Navrátil pod Ruskou jurisdikci 256 zdrojů nerostných surovin (zůstalo vrátit ještě 3).
    Znárodnil 65% ropného a 95% plynového průmyslu a mnohé jiné odvětví. Vyzvedl průmysl a zemědělství (Rusko 5. rok za sebou je na 2 – 3 místě ve světě v exportu obilovin, předběhlo i USA, které jsou dnes na 4 místě).

    Zvýšil průměrně platy v rozpočtové sféře 18,5krát. Průměrně důchody se zvýšily 14 krát.Zastavil vymírání ruského obyvatelstva a podařilo se obnovit pozitivní trend.
    Zakázal vrcholným představitelům státu a funkcionářům (včetně soudců, úředníků…) vlastnit účty v cizině a cenné papíry v cizině.
    • ve stylu bolševických novin Pravda a agentury TASS. Přečtěte si, co všechno vylepšil za své vlády "otec národů" soudruh Stalin ! A nakonec šel SSSR (supervelmoc !) do kytek. Např. vývozem obilovin bych moc neargumentoval, ty vyváží kdekdo. Co jiného vyváží RF, v jakém odvětví produkce patří ke špičce na světě ? Zbraně - a potom už jen suroviny (nafta, plyn, dřevo, nerostné bohatství - např. barevné kovy, železnou rudu, uhlí dnes nikdo moc nechce). To je ale struktura exportu rozvojové země ! K tomu vymírání obyvatelstva - přečtěte si, kolik Rusů ročně zhebna v důsledku nadměrného požívání alkoholu - nejvíc na světě, v tom je RF určitě 1. na světě ! O "životní úrovni" běžných Rusů škoda mluvit. Nemluvím o politickém a občanském útisku obyvatel, politických vraždách, účelovém zapírání, mlžení a lhaní v sovětském stylu. Co taky čekat od plukovníka KGB !? Takže není všecko zlato, co se třpytí !!!
    • A přesto prostý lid žije v chudobě a nesvobodě,ze které se nestačil za Gorbačova a Jelcina vymanit.Neoblbujte a přiznejte,že Rusku bude ještě hůř.
      • "Diky" komu? *3*
      • Já ti dám richa ty skurvyzjebe tečko až se s toho pos...eš, dobytku cikáne z Plzně!! *2* *12* *12*
        • Chudí duchem nikdy nepřekročili svůj stín.Rony,Ty snad ani stín snad neposkytuješ.Proto nemáš co překročit.Hezké sny..
    • Vypakoval ze země všechny „neziskovky“, napojené na cizí zdroje. Zakázal mise OBSE a posvítil si na cizí „lidskoprávní“ organizace.

      Zakázal všechny herny v celém Rusku a hazard (tím v Rusku zavřeli kohouty mafii) a zakázal oligarchům vměšovat se do politiky.

      Zakázal adopci ruských dětí americkým párům a zakázal geneticky upravené potraviny

      Momentálně vyvíjejí spolu s Čínou internet, nezávislý na USA. Chce zrobit z rubla měnu nezavislu na západních spekulantech a bankéřích a podloženou zlatem.
      • A to su všecko věci, na kere tady my v Bilderbergu nezapominame a zrobime všecko, abyzme se takych jedincu zbavili. A k temu nam pomože největši a nejlepši armada světa.

        Jakekoliv sankce su totiž enem take divadlo pro hlupe. Neexistuje jeden jediny historicky zaznam o tom, že by se sankcionovana země omluvila za sve chovani a stala se poslušnou. A proto kratce po sankcach přichazi obvykle valka.

        Akorat řešim jediny problem. Posledni uspěšna velka bojova akce, kera se největši armadě světa uspěšně podařila dotahnut do konca, byla invaze v Normandyji… a aji ta se podařila enem diky tomu, že z druhe strany pomahal Rus…
  • "Eutanazie může být dobrou volbou pro chudé lidi, kteří z důvodu chudoby, nemají přístup ke zdravotní péči" - "řešení" problému chudých pacientů navrhnul Litevský ministr zdravotnictví (Rimante Šalaševičiūtė), který složil přísahu na začátku července .
    Za prvé - eutanázii pro nevyléčitelně nemocné, zdravotně postižené, seniory a lidi s mentálním postižením. Pak bude následovat eutanazie pomocí cyklonu pro lidi se špatným politickým názorem a špatnou národností......
  • tak největší nebezpečí pro život na Zemi jsou čtyři:
    1) Obola
    2) Ebama
    3) Náboženský fanatismus
    4) Kapitalismus
    • Obola ?
      • Choroba vyslana do sveta Ebamou, blbe. *1*
      • Ebama ?
        • Čuchn zi prd!!!
  • Tečka je zvláštní druh zdejšího imbecila. Dříve vystupoval pod nickem ". (anonym)", poté začal krást nicky každému, kdo měl opačný názor. Zřejmě si myslel, že tím lépe prosadí své žvásty. Nakonec se uchýlil k taktice několika účtů a nicků a hlavně k píchání uživatele Not CSSD - dalšího imbecila podobných názorů. Někteří si myslí, že ". (anonym)" a "Not CSSD (inkognito)" jsou a byly jedna osoba, takže vlastně píchájí sami sebe (hrozná představa). Pak tu kolují také zvěsti, že onen Tečka je pouze zamindrákovaný cigán Pišta Žiga z Plzně, platonicky milující poslankyni KSČM Martu Semelovou...
    VÝRAZNÁM ZNAKEM tohoto imbecila jsou hlavně patologická RUSOFOBIE, ZEMANOFOBIE a velmi omezená slovní zásoba, která se skládá z pár základních slov jako jsou - komunisti, bolševici, Putler, Puťka, car, CCCP, teroristi, Rusáci, pak slovních patvarů jako například "komušisti" a v poslední době i sousloví typu "zlý skřet z Kremlu" atd. Je třeba pozmanemat, že toto individum opakuje pořád stejné heslovité výkřiky a vpodstatě není schopen souvislé argumentace a jediné co umí je lhát a zasírat celou diskuzi. Jako poslední výkřik svého zoufalství nadává do komunistů a rusofilů a nakonec použije váš vlastní nick, pod kterým pak píše. Jeho výskyt provází obvykle okamžité několikanásobné plusy nebo mínusy u několika příspěvků v diskuzi.
    Tečka vystupuje pod různými nicky jako (anonym) i jako registrovaný (inkognito). Hlavní jeho nicky jsou Honza, Herman, Alenka, Petr, Milan, Anna T., střelec, Not CSSD, Putin, Lenin, IIdigó, Kočičák, člen KSČM a nově i "to Tečka" nebo JŮ+HELE. V poslední době si velmi oblíbil nick "Hmm (inkognito)" a taky oslovování ostatních diskutujících "Tečko" v naivním domění, že ho tak nikdo nepozná.
    Toto imbecilní individum je naprosto nevhodné k jakékoliv diskuzi a komunikací s ním jen tratíte čas...
    • Mám informaci že ten tečka není 100 pro cikán ale míšenec, jeden z rodičů byl cikán, a prý si udělal i nějakou školu proto nedělá tak moc pravopisných chyb jako cikáni!
  • Agentura prý na tom trvá...

    Která agentura? Čí agentura? Ruská RIA Novosti na ničem netrvá, jen poctivě referuje o zprávách, které se objevily a cituje představitele DLR, kteří to vesměs popírají. Vedoucí oddělení mezinárodní informační služby doněckého ministerstva obrany Vladislav Brig říká, že je to dezinformace. Popírá to i Strelkovův zástupce Berezin a doněcká tisková kancelář. Viz http://ria.ru/world/20140813/1019908864.html:

    ("Ранее некоторые СМИ сообщили, что Стрелков ранен и находится в тяжелом состоянии. "Это бред", — заявил РИА Новости руководитель отдела международной информационной службы политотдела министерства обороны ДНР Владислав Бриг. По его словам, информация об этом первой появилась на "каком-то непонятном фейковом ресурсе, созданном специально для вброса дезинформации". Он заверил, что со Стрелковым "все в порядке". Пресс-служба самопровозглашенной Донецкой народной республики также не подтверждает информацию о ранении Стрелкова. "Мы связались с заместителем Стрелкова, Березиным, он не подтвержает эту информацию", — сообщил РИА Новости сотрудник пресс-службы.)

    Takže uvidíme...
    • Podle udaju z Kremlu je ziv a zdsrav. Buh je s nim a zle je pryc!
  • EU a USA jsou nehorázní zmrdi a ti naši pisálkové jim lezou do řiti,podle mlčení to vypadá jako by civilní letadlo ani nebylo sestřeleno,zkurvenci ho sestřelili a chtěli to hodit na rusko,teď když pravda vyšla najevo,tak všichni mlčí,čekám na sankce proti ukrajině a USA
    • Cekej!!!! A ani se nehni *2*
    • Beru Tě do klubu. Za týden skáčou členové klubu do kafilérky. Bude na světě opět čisto.
    • a čekám od holandského tatíka kterému cia zavraždila dceru,že se omluví putinovi a napíše obamovi,že je vrah
    • Jsi zakomplexovaný zoufalec, který neví jak vyřešit své soukromé problémy. Vyřeš svou vlastní situaci a pak se vyjadřuj k teroristovi Putinovi a jeho duševním stavům.
      • nevěšej se na mě hňupe
        • O Tebe si člověk nemůže opřít ani kolo .
  • Takového Strelkova by náš bordel stát potřeboval jako sůl. Neváhal vzepřít se
    Západem dosazené vládě a znárodnit majetky tamních kmotrů i bankéřů. Vzdoruje
    úspěšně Ukrajinské armádě která města ostřeluje letectvem i dělostřelectvem
    Doufám že se z toho dostane a povede dál odpor proti fašistům.
    Zavedl lidová referenda - hlasování. Přímá demokracie bez stranických čachrů.

    I státníka jako je Putin by naše EU potřebovala. Schopný rozumný muž který Rusko
    dokázal pozvednout. Přestál i puč na Ukrajině a na sankce odpověděl obchodníma
    smlouvama s ne státy EU. To naši Bruselští panáci nás naopak vedou do tržních pekel.
    • Dej si panaka nebo dostanes Pesti lidu mag.re. *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • Strelkov je velmi udatný člověk, takových už je dneska málo, nebojí se jít do bitevní vřavy, držím mu palce.
    • Ano.Za svobodu,za další mrtvé Ukrajince,další mrtvé Rusy.Nechť mu kulomety přnášejí uspojení jako nám děti a vnoučata.A na sklonku života ať se ohlédne.Uvidí jen nenávist,krev,mrtvoly a neskutečnou otázku-proč?
    • Hlavne udrz stolici,nemas-li pemprsky.Copak civiliste nejsou Ukrajinci?!Vrati jim nekdo zivot
      a znicene domovy?Tecko ,pro tebe uz je pozde na kazdou pomoc.
    • Js zbabělec, rudá Jano! Bolševickáí čest Ti velí postavit se na jeho místo s rudým praporem v prdeli!
      • Tobě zjebe tu křivou držku rozbilu, budeš mě na kolenou prosit abych tě nechal, neboj!! *15* *2* *1* *12* *12* *16*
    • Už není udatný! Padl v boji za fiktivní šoušelizm, fízl a hrdina!
      • Ze ty budes drzitel modre knizky jako Povondra? *1*
      • Padneš ty zmrrrde!!!
        • Ty jsi určitě ten Plzeňský zjeb chromajzl a gay tečka, půjdeš do pekel!!
  • Stále se ještě najdou pravicoví bezmozci, kteří vychvalují fašistický pravicový režim.
    Tak ještě jednou:
    Bydleli jsme v domku rodičů postaveném ještě před válkou. Nedostatkem jídla jsem netrpěl: na zahradě se pěstovalo ovoce, zelenina, brambory, vajíčka snášely slepice v přihradě, na maso se v králíkárně pěstovali králíci, před vánoci se krmila husa. Volný čas se trávil prací na zahradě a péčí o domácí zvířectvo. Mnohé oblečení mi šila máma doma na šicím stroji...
    Když to srovnám s tím, co si mohu dnes dovolit, zboží o jakém se mi tenkrát ani nesnilo a ze kterého se můžu otrávit nebo si dnes mohu koupit, chujoviny zadlužit se, a pak příjde exekutor, který mi zajistí bydlení pod mostem, cestovat můžu prstem po mapě protože mám taktak na jídlo.Důchodci dnes zaplatí byt a pak vybírají popelnice
    před měsícem byl zrovna v TV důchodce kterému po zaplacení nájmu zbude 754 Kč a s toho má žít, opravdu hnus.Po válce jsme byli bohatší než Švýcarsko a válečná fronta se nám vyhnula. Tak mohli skurvení pravičáci za 23 let po r. 89 celých 23 let"budovat šťastné zítřky" než to všechno prošustrovali. a jsme na dně!!..

    Pokud se lidem po minulosti stýská tak chápu proč, protože bylo dobře a život proti dnešku byl ráj!!!!!!!
    • Hele pane, popřečtení vašeho lehce stupidního příspěvku jsem doznal, že jste se zasekl někde v padesátých létech a to i mentálně. To, že jsme po válce byli jako Švýcarsko, jak píšete, to asi bohužel nebylo dílo poválečných komunistů ale společností před tou válkou...
      A to, že se dnes můžete tak akorát zadlužit, na dovolenou cestovat jen tak prstem po mapě, to svědčí o tom, že jste nýmand a jouda, kterej toho asi moc neumí a v životě toho moc nedokázal. Víte, já jezdím na dovolenou 2x za rok a jinak si také nestěžuji, žiji na bytovce, co vše potřebuji to mám, normálně pracuji a nikdy jsem nic neukradl a po minulosti se mi vůbec nestýská.
      A pokud se někomu stýská, tak jen nýmandům, lemplům, různým budiž k ničemu a podobným vychcánkům... a samozdřejmě soudruhům co nemuseli nikdy nic pořádnýho dělat a jen se vezli.... Tak asi tak, milý pane... *1*
    • Antikomunisté,očekávám vaš rezolutní nesouhlas.Jinak by mělo platit to,co okolo slýchávám-že zlatí komunisti!Těším se.
  • Loutková vláda v Kyjevě vede občanskou válku, vraždí vlastní občany kteří chtějí svobodu- vlastní sebeurčení. K tomu využívá všechny prostředky včetně usa osvědčených lží. Včetně blekotala Fištejna včera v TV.
    • Sudeťáci taky chtěli sebeurčení. Takže naprosto bezpochyby schvalujete mnichovskou smlouvu, že ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit