Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať říkáte co říkáte,ať si myslíte že vina je vlevo,či v pravo,je to jen a jen o tom co si necháme jako národ líbit a co těm syčákům dovolíme.Vše ostatní je jen výmluva proč nejsme schopni něco s tím udělat.Když jsme dokázali vycinkat totalitu,měli bychom dokázat vycinkat i tuto totalitu.
  • Posledních jednadvacet roků byli u moci pouze darebáci.Tato země je rozkradená,rozprodaná a astronomicky zadlužená.To je realita.ODS byla aktivnější při rozprodávání a rozkrádání státního majetku.ČSSD byla zase čilejší na dělání státního dluhu.K nim ještě patří menši strany,které se podílem na vládnutí,podíleli i na zbídačocvání této země.Z těchto,po údajné revoluci,zde vládnoucích stran,hledat nějakou,která nás dostane z cesty ke státnímu bankrotu je směšné.V tom,že pokud by zase vládla ČSSD a komunisté byli jenom tím kdo bude šíbry z ČSSD držet u politických koryt,je pro tuto zemi stejná pohroma,jako co zde vládne nyní.Pořád chybí na vládnutí strana,která se konečně tvrdě pustí do splácení nasekaných dluhů.Z těchto lumpáckou politikou a vládnutím profláknutých stran,žádné zázraky nečekejte.Tato země potřebuje vládu,která bude těm ,co nahrabali znárodňovat,z e stejných důvodů provede měnovou reformu a politické lumpy nažene makat do pracovních táborů.Také po zásluze odmění to stádo důchodců,kteří pomáhali tento kapitalistický svinčík nainstalovat.Pak bude mít finanční prostředky na urychlené splácení státního dluhu a navršování státního majetku.Tedy šanci zajistit důstojný život budoucím generacím.
  • Sleduji kdo co říká,ale všem jde jenom o udržení se u zdroje peněz.VV jistě chápou že je to poslední učinkování ve sněmovně jako u zelených.Přistoupí na vše,jen aby to brzy nesklaplo.Je mně jasné že se nic nezmnění.Oblbování lidí bude gradovat. *9* *10*
  • Nevím proč je posametová garnitura napříč politickým spektrem stále napadána. Já si uvědomuji, jak to musí být těžké pít stará vína, jíst plesnivé sýry a černé jikry z ryb. To aby bylo jasno a košer. My podřadní gojímové ani nemůžeme vědět, jak je to těžky život v parlamentních kantýnách za hubičku.
  • Kalouskovi už tuhne nejen úsměv, ale už má asi i plné gatě, za to co v téhle zemi napáchal. Tak bude strašit hloupé lidi bez vlastního úsudku, aby volili tento modro- černoprdelnický a zlodějský póvl!!! Jestli chcete chcípat hlady lidi tak ho poslouchejte::!!!
  • Vláda složená z lidí o kterých se neví tolik jako o těch současných, bude vždy lepší než ta současná.
    Toto není o ideologii a volebních programech, ale o úplně obyčejných, nezkorumpovaných lidech.
  • Jim už nevěřím ani pozdrav,at jdou všici do piče.
  • Kradousku, mlčte, nikdo se Vás na nic neptal a nejsme na Vás zvědaví ! Umíte jen zlodějny a strašit národ !
    • Ale ptal, jasně je to vidět na preferencích a minulých volbách. PŘESTO ŽE ZLODĚJ POŠLE SLOŽENKU NA JEHO DLUHY JE V PARLAMENTU. Podívejte se na preference dnes, taky by byl v parlamentu, senátu, ve správních radách. S národem skladníků a tupců se nejlépe manipuluje. Takže trochu pohledů do historie aby jste náhodou nezapoměli jaká jste tupá švejkovská hovádka. Projděte se po Praze uvidíte, jak ho tam mají rádi a jemu podobné.
  • Strašidlo komunismu obchází Českou republiku. Srašidlo pseudodemokracie v České republice je více jak dvacet let, umí čarovat, tunelovat formou arbitráží a za pomoci politické imunity. Nechcete korupci, musíte nastolit odpovědnost s trestností za vše pane Johnte.
    • to už je předvolební kampaň? Copa, padá vláda a blíží se volby? Kéž by... To zas bude od TOP 09 a ODs: zastavme levicové nebezpečí, hrozí řecká cesta, přemluvte bábu, dokázali jsme, že to dokážeme, zastavte nástup rudé totality a návrat před listopad 89, zastavte Jirku Paroubka i Petru a její botičky od Diora, vajíčka připravit!. Tentokrát už to bude působit jako absolutní fraška (ale ono to tak ostatně působilo i minule, jen bylo víc vypatlaných a vymytých mozků, které postupně prozřely).
  • Když to říká Kalousek tak to není důležité. Ten už toho nakecal a co z toho platí? Z jeho výroků je jasně cítit strach o koryto. Je to velmi jednoduché (a sprosté u Kalouska normální) někoho pošpinit jen pro politické názory. Jediné řešení jsou předčasné volby. Snad se národ probudí a zvolí konečně představitele, kteří nebudou upřednostňovat své zájmy ale zájmy ČR.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit