Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych se pisatele zastal.
    Přece GIBS, tedy Generální inspekce bezpečnostních sborů, musí mít ředitete generálního a tento musí být generál.
    To je přece zřejmé a každý i jen průměrně investigativní novinář to bez problémů dokáže odvodit a použít.
  • Důkladné vysvětlení, jen co je pravda. Po přečtení onoho hutného odstavce se ovšem naskýtá jedna poznámka, jedna řečnická otázka a jedno konstatování faktu. Tedy:

    1) Vydávat ejakulaci vnitřní čistoty za fakt je samozřejmě možné. Nelze s tím ale vydržet dost dlouho, aby původce bylo možno začít brát vážně.

    2) Spojením "my normální" míníte asi tak koho? Máte snad ještě sourozence?

    3) Použijete-li spojení "svoločská sebranka", je zřejmé, že minimálně jeden z vašich asistentů nepřišel do práce. Inu, stane se.
  • Můžete upřesnit, kde a v čem vidíte jaké nadávky??? Pouze konstatování faktu.
    A jste-li prd - váš problém. Pokud se vám zdá že má tato země např. prezidenta nebo premiéra opět jenom váš problém. My normální vidíme co za svoločskou sebranku se došplhalo právě díky několika mentálně retardovaným prdům jako vy na tyto posty.
  • jsi výhradně TY. Vřískáš tady zlostí, už ti docházejí nadávky. Pamatuj si - sám jsi nic. Prd. Obyčejná pouliční chátra která nikdy ničeho nedosáhne. Takový velký snílek, který má svůj velký sen. Ale jinak jsi naprosto bezmocný. A ta tvoje bezmoc je na věci to nejkrásnější.Je překrásné jak tady zlostí nekonečně vřískáš.
  • pro celou tu naší slavnou vládu, v čele s kolaborantem Zemanem a jeho estébákem Burešem *3*
  • Kmoušský gauner - čobolácký megazloděj, konfident STB soudruh koblhář babiš cítil, že by mohl být ohrožen. Zlikvidoval svými nesmyslynými žvástavými lživými chlísty stávajícího ředitele GIPS.
    A teď je díky bohu tak maličko v "konečníku". Nikdo z normálně uvažujících a myslíchích lidí mu na tuto pozici nepůjde, jeho komplic - roztékající se hnijící hradní vřed - podlá křivácká rusofilcka zeman mu také nemá koho dodat.
    Tak co teď, že by se konečně v česku probudily orgány činné v trestní řizení a ta prolhaná křivácká swině babš skončila na Borech?
  • přesně už to nevím, ale na netu byla informace. 100ks pracovníků GIBS odstíhalo 50 policistů.Si dělají jako kozy?A taková pumpa na peníze, měla v řadách toho odvolaného křiklouna a žalovníčka? Který navíc nebyl sto zdokladovat některé výdaje?Marné pokud něco založila ODS vždycky to byl tunel. A zakladatelem této partičky - kdo jiný? Langergauner.
  • Orgán policie GIPS vznikl v r.2012 za Nečasova kabinetu jenom proto,aby se vyrovnaly averze mezi policisty s dvojím vedením,zkrátka,aby si bezpečnostní složky v některých případech nelezly vzájemně do zelí.Tím by mělo být jasno-je to zbytečný luxus ve vytvoření zvláštního útvaru policie,která má řešit hlavně přečiny samotných policistů.A to se nakrásně ukázalo v tehdejší době v kauze Lessyho,zpackané až běda.Z toho důvodu měla tehdy ČR dva policejní prezidenty,neboť p.Lessy byl soudně shledán nevinným.Podle mnoha odborníků byl tehdejší policejní prezident dehonestován účelově.GIPS je orgán nadbytečný a nic by se nestalo,kdyby byl zrušen.
  • sow.da
    Ostuda? A koho??
  • A proč je to ostuda? Já vidím ostudu v tom, že pisatel "von" neumí tuto funkci ani správně pojmenovat.
    Organizační struktura
    "V čele Generální inspekce bezpečnostních sborů stojí ředitel, jmenovaný předsedou vlády na návrh vlády a po projednání v příslušném výboru poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Ředitel je odpovědný ze své funkce předsedovi vlády."
    Takže žádný generální ředitel, jak se píše v úvodu článku. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit