Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kalousek rozdával v podloubí sněmovny studentům facky. Jen pro to, co řekli. Nadešel čas aby Míra též poznal, co je to poctivá česká facka. Ale inkasovaná na veřejném prostranství. Za všeobecného veselí a potlesku okolí. Akustický vjem sice minimální ale celospolečenský a zejména pedagogický dopad na profláknutého darebáka obrovský. Dalo by se až říct, že v tomto případě "facku ničím nenahradíš".
    • josef.servit.9
      Kalouskův Demokratický blok? Nachytal tam přihlouplé Piráty a zkrachovalé politiky. Kulatý stůl a uprostřed ožrala Kalousek.Kdo zastaví agresivního notorika DB???Piráti určitě ne!Můj hlas nedostanete Smradi!
  • Zatvrzelé trvání na svých kořenech vyjevené v "demokratickém" bloku mne utvrdilo, že ODS, kde mám spoustu přátel, je nereformovatelná. Žádná sebereflexe. Nikdo z oněch dřívějších vládců si nepřiznal, že volby ukázaly jasně, že je nikdo v této zemi nechce. Když měli komunisti v dřívějších volbách 10%, tak to byli zatvrzelí voliči, kteří vymřou. Dnes jsou tito veksláci a rozkrádači veřejných rozpočtu v naprosto stejné situaci a to již po 25 letech své zločinecké vlády. A jestli jsou schopni si notovat a kolaborovat s Kalouskem a černoprdelníky, kteří se zaprodali všemu a všem,tak je to jen důkazem jejich neschopnosti prohlédnout jít s lidem, který si v listopadu 1989 nepřál nic jiného než svobodu, pravdu a spravedlnost.
  • Tupečci shromáždění kolem komoušského fízla - kobliháře bobiše a jeho guru komoušského konfidenta zemana nemít pana exministra Kalouska tak si ho snad musí namalovat a zvěčnit, aby ve své nemohoucnosti měli po čem prskat.
    Jste jen trapní rusofilní drbani.
    I v mnohem vyspělejších zemích se konaly opakovaně předčasné volby pro mnohem menší důvody než je úřadování "premiera" z cely věznice.
    Měl si soudruh bobiš pohnout s tím aby ho vydali včas ke stíhání, dokud je mu schopno to rusofilní NIC z hradu udělit milost.
    • Tebe můžeme kopnout akorát do té tvé prasečí držky.
    • felix.julec
      Pohrobkům z "demokratického bloku"v jejich zoufalství nezbývá nic jiného než zpívat funebrmarš.Psí hlas do nebe nevolá.
    • tupě tady dlouhodobě biješ na poplach, vypisuješ kraviny a ono to šlo i bez tvých blbých řečí. A nejkrásnější je tvoje bezmoc. Bezmoc s tím vším něco dělat. To už je úděl páchnoucí lopaty od popelnic tady jen bědovat a prudit. Ty nemůžeš nic. Jsi slovem prd.
      • Už jem ti několikrát nabízel, že páchne-li ti lopata mohu ti to vysvětlit - ručně stručně ty lidská hnído. A že jsi prd, který jen nevidí realitu doby je tvůj problém.
        Rozhodně neběduju a jestli smrdíš od vybíraných popelnicty je to jen tvůj problém, představ si ty nabobe, že už vynalezli koupelnu ..... , ale takový novota k tobě ještě nedorazila viď. Proto žvástáš o smradu který sám ze sebe denně cítíš.
        Tak se ukaž jaký jsi kádr a napiš kdy, kde ať ti můžu vysvětlit co je to lopata ty inteligentní prde.
        • Zaprděná vepřová palice..ha..ha..
        • jsi velký popelnicový mudrc. Páchnoucí stoka nápadů z prasečáku? Si vážně myslíš že se s tebou lopatou bude někdo scházet. Ty a někomu nakopat? Snílku.Ani psa bych na tebe nevpustil, aby se nazašpinil.
  • Blbečci z tzv. Demokratického bloku si budou muset zvyknout, že většina vládne a oni pouze utřou hubu. Jako praví demokrati na to nebyli zvyklí. Jóóó, časy se mění. A to je dobře.
    • Tak schválně jestli se Babišovi za 4roky podaří stát nejbohatším Čechem.... Našlápnuto má pěkně a za minule 4roky se dostal ze třetího na druhé, takže proč ne.
  • Tak a pašalíky rozděleny a skoro každý poslanec je nějaký funkcionář. Zase si poslanci toužící po korytech a rytech předem dali vysokou odměnu za práci, kterou ještě neudělali, a jak poznáme naše politiky, tak také toho moc neudělají, pokud tam bude Kalousek a jeho garda, jinak banda kecalů, závistivců a nepřejícníků. Ale ještě budeme muset vydržet do příštích voleb, pokud nebudou předčasné a konečně se zbavíme politiků a stran, které se do Parlamentu dostaly tak-tak s odřenýma ušima. A bude konečně klid.
  • .
    • Doma v bídné chalupce spolu s matkou u hlíněné peci. *1*
  • Ti poslanci se ale tváří nadšeně...! - Krom Dominika Feriho, který sleduje na mobilu lesbické péčko s blondýnkama....
    *1* *1* *1*
  • Babiš je moc umírněny-moc milosrdný,tomu bloku připomínající skupinu Lunetic po autonehodě,bych nedal ani jeden. Babiši ty na to ještě dojedeš.
    • Babiš - co to je, kdo to je prosím????
      To je ten slovenský komoušský práskač STB co rozdává po čechách koblihy???
      Ten nedojede - ten už dojel a brzy vyjede - spolčit se s komoušema může zase jen komouš a to soudruh Babiš nepochybně je - i dyž dnes miliardář. On bolševik měl vždy blízko k chamtivosti po majetku - vždyť co se ho dokázal za 40.let své genocidy na českém lidu naloupit.
      Má sice silného zatánce a příznivce - soudruha konfidenta komoušské STB - jakéhosi zemana, ale předčasné volby ho jistě odkáží tam kam oba patří - smetiště dějin.

      A pro ty kteří tvrdí že už oba nejsou členy zločinecké organizace: bývalý komouš je stejné relevantní asi jako bývalý černoch,.....
      • VILíku jsi obrazem svého guru Kalouska. Závistivý, nepřejícný a ukecaný jako blondýna, které rozum předbíhá mozek, fakt.
        • Můžete prosím nějak specifikovat včem závistivý a nepřejícný?
          Pro mě za mě ať se STB-cký koblihář v těch miliardách třeba utopí, m.j. určitě je bude dost potřebovat na právníky, uplácení justice,......, vybavení cely na Borech,....
          Nebo co bych snad měl závidět té hradní trosce - to co předvádí před KGB-ckým gaunerem z Kremlu, to není na závist ale na zvracení, ........
      • nech si zdát lenin

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit