Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tady co jsou ty komentare,cetli jste to do konce ?vzdyt je tam uvedeno ze pricina se bude teprve urcovat a ze se dokonce mluvi a umyslnem cinu....
  • Je mi líto zmařených životů a určitě je na vině lidský faktor ale i současný systém,který třeba nevyžaduje asi potřebné revize.Třeba vím,že před 89 musel majitel domu pustit komeníky na revizi komína.To už dneska nemusí a určitě nejsou třeba poviné reviza i na plyn.Ale přidávám sem odkaz na 11 září a soud,který začne.Věřím,že už není nikdo kdo si myslí,že to byl Usama.Ale je vinen celý zrůdný kapitalistický systém a nejenom v USA,který potřeboval záminku na rozpoutání války a nejenom v Iráku a neváhal zabít několik tisíc vlastních lidí!

    http://www.vlastnihlavou.cz/chysta-se-prvni-soudni-proces-proti-bbc-s-dukazy-o-pravde-11-zari-plus-videa/
  • Plyn je sice dobrá věc,ale bohužel, když takhle bouchne, tak je to fakt katastrofa co si nevybírá, kdo za to mohl či nemohl a jaké to komu způsobí škody na životě, zdraví či majetku...Pak jde do háje úplně všechno...
  • Taky je zde vidět kvalita paneláků postavených po r. 89 rozsype se jako domeček s karet!!
    • Matlo,už si někdy viděl bouchnout plyn??Asi ne, ty pravicový matlo,neboť pak bys nemohl z úst vypustit takovou demagogii!Běž se zahrabat...
    • Jakl víš, že byl ten panelák postavený po r. 89?!
  • Je to obrovská tragédie. Na vlastní oči vidíme, kam vede lakota a mamon soukromých firem, které kontrolují stav plynových spotřebičů a jejich připojení k plynové rozvodné síti. Tohle se do roku 1989 nemohlo stát ani náhodou. Ale existuje jedna zajímavá policejní vyšetřovací verze, dle které v tom domě údajně bydlel jeden nezaměstnaný a už delší dobu na facebooku avízoval protestní smrt za odstraněni hrůzovlády odkláněčů, tunelářů, privatizátorů a lobbistů typu Janouška. Pokud je to pravda, pak jsem doopravdy zvědav zda se PSP ČR chopí příležítosti a budeme mít nového hrdinu palachova typu.
    • Tragedie to samozřejmě je, ale nevím co bylo příčinou a už vůbec nechápu, že by příčinou měla být "lakota a mamon soukromých firem". Je věcí každého majitele plynových spotřebičů, aby si pravidelně zval revizního technika k provedení kontroly a případné závady nechal bezprostředně opravit. Pokud byla pravdivá ona policejní verse, tak by to dokazovalo duševní chorobu pachatele. A zajímavé, že nezaměstnaný žijící z podpory by měl na počítač a internet.
      • O tom přece ani nesmí nikdo pochybovat, že každý, kdo spáchá sebevraždu (např. Palach) nebo zavraždí neviné občany (např. bratři Mašínové) s nálepkou boje proti komunistům je hrdina hodný medaili (Mašínové ji od tehdejšího premiéra Topolánka opravdu dostali) a pravidelnému uctívání (Palach). Na druhé straně ovšem kdo totéž spáchá proti kapitalismu je buď šílenec nebo nelidský terorista. Tenhle současnými medii a pravicovými politiky veřejnosti neustále vnucovaný pohled je tak do očí bijící, až je až trapný!
        Důležitá otázka ovšem je, že pokud se ona policejní verze potvrdí, jestli budou poškození zapsáni mezi oběti kapitalismu a z onoho systémem na sociální dno vrženého "mučedníka" zařadí mezi hrdiny a alespoň mu postaví nějaký pomník?
      • PC mohl mít ještě z doby, kdy měl práci. Když o ni přišel, tak prodat starou kisňu je problém sám o sobě, spíš bys ji musel nabízet za odvoz, takže by si nepomohl. No a internet mít nemusel, stačí když mu soused sdělí heslo a nechá ho připojit na svůj router - pokud bydlí třeba přímo nad nim. No a o těch firmách - dneska každý soukromý subjekt je tlačen z jedné strany zvedáním daní a nesmyslných poplatků k úsporám, které mnohdy hraničí s porušováním předpisů a z druhé strany většina podnikatelů jsou spíš podnikavci - vem si jako příklad koňské maso v EU - tam je krásně vidět ta lakota a snaha získat větší zisk za každou cenu. A to se prostě za komunistů stát nemohlo, protože tohle bylo ošetřeno sytémově.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit