Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My na to máme , jsme nejbohatší republika  , máme nejschopnější vládu , demokracie , blahobyt , narvané obchody zbožím , kdo chce nemusí do práce , školy , každý si může dělat co chce a taky budeme mít nejlepší armádu ... jen to moře nám chybí i když Milda se pokoušel to propojit ...

  • Kdyby zustalo u te cca 2,5 miliardy, tak je to sice bida, ale kdyz priznaji tuto castku, tak to bude minimalne 2x tolik. To je jako se 17ti procentni inflaci.... Ta by nakonec vypadala jeste mile. 

  • Copak to. Horší bylo, když se naše země stala gubernií CCCP - "Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja respublika", jak někteří obyvatelé "Východostepní říše" četli zkratku ČSSR.

    Anebo když "rádobycar" Džugašvilli (Stálin - Ocelín) prohlásil naše přebohatá ložiska uranu na za "sovětskou válečnou kořist" (?!) a naši občané tam museli s ohrožením zdraví a často i života dobývat náš uran pro sovětské "mírové" atomové bomby.

    • Při minulém předsednictvím,které bylo v režii Topolánkovi vlády,došlo k rozkradení

      asi 800 milionů korun a to fy Promotro.Na co se příjde nyní,zatím nevíme.


    • Nechte občana být ,už je úplně vypatlanej z EU propagandy a jen spamuje

  • Naše kreatury se tam pul roku natřásaly za 2,3 mld a tu se dělaly zbírky na postižené děti v nákupních centrech, jděte už do zadele, prohnilá bando!

    • ČR by měla předsednictví v Radě EU za jakékoliv vlády v tomto termínu...

      A za jiné vlády by nás to stalo třeba ještě víc...

    • Diwa

      Přesně tak, já to jen rozšířím, že naše sebranka měla předsednictví EU a ve finále tady lidi nemaj jak zaplatit energie, náklady na bydlení a na jídlo rostou a místo toho aby tady vlasním lidem někdo "skutečně" pomohl, tak EU řeší debility a prosazují obrovské půjčky Ukrajině. Lidi u nás přestávají mít práci, nebo se výroba omezuje, všechno jde do kytek a oni se plácají po ramenou jací jsou frajeři !!! Říkám to celou dobu, EU v čele naší vlády je ZHOUBA celé zeměkoule !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit