Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nevím čím ty socani přemýšlejí.... Je to hlava? Jestliže v ČR někdo vydělá hodně, tak je v ČR utratí a státu se to vrátí v jiných daních - dph, spotřební daň...Lidé s vyššími příjmy mají vyšší spotřebu kupovat si více a mnohdy i hovadiny. To je ale jejich věc. Stát je černá díra do které už teče EET tunelem Blanka okolo Čapího hnízda aby Ráth dostal sedmičku v krabičce nebo Bakala doly za hubičku. Už bychom si to mohli uvědomovat že všechny ty průšvihy všech vlád platíme my. No jo... Ale koho volit? Vždyť jsou všichni hrabiví *16*
  • Sobotka je profi hrobař.
  • doufám,že ČSSD rostou i úroky z dluhu,který tato strana zlodějů a podvodníků dluží rodině zesnulého soudce Altnera.
  • Potrefené husy už se ozývají. A nejvíc ty, které si svou "obrovskou prací" jak si bezpracně nahrabat. Kšeftaři, lichváři, a t.d.
    A nikdo se ani nesnaží diskutovat o oné částce 50 000.
    Pochopitelně. Tady je ta největší zlodějna. Klidně ať se to prosadí. A budoucnost pak ukáže, kdo opravdu produkuje (těm se může ulehčit) a kdo se jen veze a přiživuje.
  • Co třeba progresívně zdanit ČSSD a všechny jejich aktivity?Daň za ministerstvo + ministry lidských nesvé/práv vidím aspoň na 3letý roční plat vynálezce této debi*lity.
  • S progresivním zdaněním - souhlas. Ale jak to zaznívá i tu, je potřeba i další zákony, jak s oněmí příjmy. Pochopitelně by před tím měl být jasný zákon o čerpání prostředků pro onu nabubřelou státní správu. A to nejlépe tak, že se jí ústavním zákonem vyčlení procento ze státního rozpočtu se kterým bude hospodařit. A protože je možné, že ony prostředky prož ..e je nutný i zákon o odvolávání politiků voliči. Pak to bude vpořádku.
  • Nedivím se že řvou poslanci pravicových stran ohledně daní.Vžyť průměrný plat v Česku je okolo 25.000.Do toho se ovšem počítají platy všech práce schopných i těch nemakačenků,kteří se živí vymýšlením přiblblých zákonů,včetně prezidenta.A zde se platy pohybují nad 100000,-Kč .Ty obyčejní lidé mají platy od 8000.- do 15000.-Kč a těm se možná trochu uleví,když jim daně o něco klesnou.Ale stejně je to bída a to nemluvím o důchodcích,kteří poctivě pracovali celý život.Těm se po odchodu do starobního důchodu obrátil život naruby.Ahoj
  • do té doby, dokud nezačaly experimenty vlád ODS a TOP00. Stačilo pak pár let rovné daně a najednou na nic nebyly peníze, protože se prostě nevybraly, ale politici přitom rozkrádali dál ve stále stejném množství. Je samozřejmé, že ten kdo bude chtít vrátit současný stav zpět před tuto dobu u voleb zapláče.
  • Typické pro bezvýznamné politické spolky, k nimž TOP09 trvale patří,je,že nikdo snimi nechce spolupracovat. Samy nejsou schopné vegetovat a případně si vychovat vlastní kvalitní kádry, tak shánějí berličky s kýmkoliv. Co třeba oslovit zahrádkáře, včelaře, prodavače na tržištích??? ODS si dokonce svoje hlavouny nakupuje (viz Fiala) a tím se staví do ještě horší pozice. Politika je o spolupráci a ne o válkách!!! Jde přece o blaho občanů a ne nějakých vyžírek. Měly se všechny tyto pochybné spolky zakázat zákonem, a neumožnit kandidovat na cokoli, pokud jsou šmejdi v politickém spolku.Proto TOP09 a ODS se doporučuje spojit se Spolkem na ochranu prostitutek a prostitutů,ti rozhodně neodmítnou.A Kalouskovi a Fialovi bláboly jim vadit nebudou.
  • heleme se, to je zas pěkné svinstvo: nejvyšší daň pro korporace - které vydělávají milióny a miliardy - by byla 24%, zatímco obyčejný člověk, ať zaměstnanec či OSVČ, který si vydělá "zbohatlických" 50.000,- hrubého, zacáluje 32%?! To je vidět sociálního demokrata - přisluhovače velkopodnikatelů a nadnárodních korporací... blil bych. Progresívní zdanění - ano, ale jako v USA (u opravdu vysokých hrubých příjmů, pro milionáře, až 80%) Tohle je zas Pan Vajíčko - Jánošík naruby: sebrat všem, i chudým, protože těch je hodně!!! *12* *12* *12* *12* *12* *11* - A nejvíce sebrat těm stupínek nad chudobou, protože těch je nejvíc!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit