Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Světoznámý dirigent neuvedl ani jeden relevantní důvod pro to, že po odchodu Británie z EU nebude moct nadále farmařit, nebo dirigovat. Jsou to jenom plané kecy někoho někomu, jenom aby "řeč nestála". Domnívám se, že soudit by se mělo až "po" a předem "doufat, snad a pod". a ne hodnotit tak najisto co se stane, když se ještě nestalo. Angličané jsou moudrý a hrdý národ, což schází hodně evropským národům, a jistě si poradí ke své spokojenosti.
  • Sakra, to je katastrofa, ta "katastrova" tady stále straší.
  • Název článku:
    "Výhra Le Penové by byla katastrova, říká světoznámý britský dirigent"

    Děkuji za článek, který vůbec nerozvádí název. Chtěl jsem se dozvědět jaké k tomu má argumenty... a zatím se dozvím, že je to zemědělec který má 148krav¨, ale jak to souvisí s Penovou to ještě nevím.
    • Možná Penovou považuje za tu stočtyřicátou devátou *1* *1* *1*
      • A tebe za 150.
        • Takže s tebou to bude 151 *1* *1* *1*
  • větší neštěstí než název článku? Tak to by byla opravdu katastrova. No hlavně že jsou všude češtin.....
  • orchestr nebyl zrovna nejpočetnější, ale oba muzikanti, harmonikář a dirigent dělali co mohli, tento dirigent je obyčejný šmejd, který je placený dnešním systémem a proto se bojí, něco jako u nás, "umělci" bartoška,donutil,dyk,kraus a jiné špíny
  • Ale Marine musí vyhrát.Protože jak zůstanou u moci takoví žvanilové tobě podobní zas budete mít Charlie Hedbo, zas v Nice bude zparchantělý mohamedán najíždět do lidí. A ona je zatím jedinou zárukou že banda bude vyhnána tam kam patří. Tady pro ni není místo a je třeba jí to říkat nahlas. Prože jinak si začne osočovat právo na své teritorium kde našinec nemá co dělat. Ale banda zde přeci nemá teritorium ani lidská práva. Banda tady parazituje za nuceného souhlasu nás všech. A právě to je třeba umělče změnit!
  • Jeho živení se hudbou a nepracovat se mu teď hroutí !!!
  • Víc než Brexit, Frexit mne děsí toto
    https://www.krajskelisty.cz/stredocesky-kraj/11660-zmiz-kurvo-tohle-je-nase-svata-puda-tak-muslimove-v-essenu-rvou-na-obycejne-nemky-ktere-venci-psy-a-ta-hruza-v-belgickem-molenbeeku-mluvi-cesi-zijici-v-oslavovane-multikulti.htm
    • Evropa by se měla sjednotit a držet pospolu proti invazi islamistů, žádný brexit nebo dokonce frenxit. Jestli se stoupenci obou -xitů domnívají, že uchrání svou zemi a ostatní Evropu přenechají islamizaci, to je jen otázka času, kdy je to postihne také.
      Stále platí antické divide et impera, rozděl a panuj. A to se islamistům daří. Jejich představitelé už hlásají, že jejich cílem je islamizace Evropy a že tak učiní nikoli vojensky, ale dělohami. Evropu nejdřív zaplaví "uprchlíci" muži a pak za nimi přijdou jejich ženy a začnou se množit. A ti rozhodně nemají pouze dvě nebo tři děti.
      Evropa se vzdává svých křesťanských tradic a hodnot a je jen otázkou času, kdy bude muset přijmout "hodnoty" islámské.
      Jestlipak už Frau Merkel, Mrs May, Mme Le Pen a další podobné mají připravené burky? Nebo se ve své naivitě domnívají, že je nějaký "-xit" před tím ochrání?
      • Milý Občane.
        Už jsi alespoň trošku probraný z toho že "Oni" se občanů na nic ptát nebudou? *2* Kdo jsou ti"Oni"? To je oč tu běží...Peníze, Moc v rukou psychopatů a šmelinářských šmejdů a jimi dobře placenými všehoschopnými, za peníze cokoliv...Ano, Ano, poštvi proti sobě a panuj. Teď momentálně "Někým" řízená genocida Evropy, islamisti verzus evropské národy...Proč vůbec nějaký Brexit vznikl, že? Pak zprávy tohoto typu jsou opět zavádějící...Je něco shnilého v tom Bruselu...odtud vane ten puch příčin *13* *8* *3*
  • tady toho všeho se povalují po táborech v Italii a Řecku. Chtělo by to tady studovat, bydlet v domech , mít vlastní obchody ...... Ale pracovat tak 2-3 hodinky denně. A je pouze na nás abychom jim tady ten pobyt udělali co nejkratší a nepříjemný. Protože jinak nám budou dělat ONI nepříjemnosti celá desetiletí. Odchod Anglie byl jenom začátek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit