Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už se žerou mezi sebou a ještě začnou naplno na celém pravicovém spektru.
    Nevolená strana LIDEM na smetišti jednou pro vždy už de facto je a možná to už ví i ta Píka. Po úvodních hrátkách při likvidaci VV se budou žrát mezi sebou na plno i ostatní pravicové strany.
    Bělohrádek s pěnou u huby se zalyká tisíckrát obehranou antikomančskou odrhovačkou a ve vlastní zastuzené tuposti mu nedojde, že už ta odrhovačka nikoho nebere.
    Grázlové všeho typu, především politici pravice od ODS přes TOP 09, ke KDU-ČSL až po smetiště, kde již bude na vždy smrdět ODA, mají chiméry, že by je mohl zachránit zákaz KSČM. Copak o to, ono by to pomohlo i ČSSD. Ale zatím stále hrajeme na demokracii, a dokud to tak bude, tak jsou to jen zoufalé výkřiky krachujících kapitalistických idejí. A jestli to socdemákům taky nedojde, a místo spolupráce na levici se přidají k tomu pravičáckému zoufalství, zbude pro voliče jen ta KSČM a SPOZ. Zatím socdemáci mají nakročeno na člené místo na levici. Ale snadno si to můžou domršit, jak již to dokázali Špidla a Gross. KSČM je pro našince důležitá jako sůl. A SPOZ může tvrdit muziku. Takže opatrně socdemáci a jen tak dál soudruzi na pravici.
  • Může mi někdo vysvětlit, PROČ stojí Plzeň "12" v Německu méně než u nás? Nebo je jeho kvalita tak nízká, že dáváme Němcům slevy ? Při jejich cca 4x vyšších platech? Nebo je Plzeň 12 u nás tak přdražená, že by ji Prazdroj venku za naše ceny nebyl schopen prodat?? Proto se ptám a zajímala by mě odpověď z Prazdroje..!!Ještě že veverky na takové věci poukazují !!
  • volby jsou za chvíli, tak se dělají hezkými
  • Na darebáky je ODS napojena od samého vzniku.To chce zrušit celou ODS.Odesákům znárodnit majetek jejich rodů a nahnat je do pracovních táborů kopat uran pro Temelín.Po třiadvaceti létech od ůdajné revoluce věřit ,že v ODS lze najít slušného člověka,tomu už neuvěří ani obyčejný český blb.
  • Generální otázka!Proč nezruší ODS totálně sama sebe.K čemu tu ještě je?Co se dalo rozkrást a vytunelovat je rozkradeno a vytunelováno!Žraločí kapitalizmus zaveden!To co zbylo, předáno svatým církvím, aby uživili své frátery, mnichy, jeptišky , preláty Malé, Graubnery, Vlky a Duky!A čeký národ překvapeně s prominutím čumí, jak rychle a lehce se to díky dokonalé režii guru Kalouska podařilo!Tak "O lide" český čum a trp, a čekej až se Kubišová utrhne od svých psů a zase tě něco zazpívá "o vládě věcích tvých"!
  • Pan Svoboda by se měl smát na to,na co se smál celý život a čemu možná rozumněl a neměl by se neplést do polotiky.Té p..u rozumí. *16*
  • ODS je netransparentní od samého počátku.Na její praktiky zajde celá republika.Ještě nenarozené generace ji budou v budoucnu proklínat.Škoda,že už ti,kteří to vše měli na svědomí už nebudou naživu.Jinak by je museli okamžitě pověsit.Samozřejmě TOP09 aLIDEM nevyjímaje.Krásně by se vyjímali na pražských kandelábrech. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Netransparentní je ODS od svého vzniku. Tuto stranu provází po celou dobu její existence jen samé lži a podvody. Kde byl trochu odhalen podvod, tam byl vždy nějaký člen ODS.
  • Strašné je už jen to, že mafie prorostla do politiky a krade peníze všech zaměstnanců, bezostyšně. Ačkoli tímto a čímkoli jiným oblbnou jen blba s iq pod 70. Ti nad 70 už tuhle smečku gaunerů již volit nebudou vč lidem, vv, a slavné top 09 se slavnější čssd a sz, a nepochybně i gaunery z kdu. Každý normální člověk ví, že parazit se nezmění, ten se musí zničit. Samozřejmě pro rýpaly, kdo škodil za komunistů škodí i teď. Nedovedu si představit jak vypadá ku*da co tyhle kreatury porodila.
  • ...co tak najednou?...boj mezi kmotry?...celá ODS je napojená na kmotry...vždyť byla založena kmotry...
    • Že by mocnější kmotři likvidovali slabší kmotříky. Kost je zřejmě ohlodána už tolik, že se na všechny nedostává.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit