Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dostal jste už někdo výpověď v práci pro nadbytečnost a vaše pozice byla pak obsazena jiným člověkem, který dělal to stejné? Není to trochu divné? Tak nějak si myslím, že tam asi moc nadbytečnost pak nefigurovala....

    • Tak jestli je to tak jak to píšete tak to asi ne no. Já jsem dostal výpověď z jiného důvodu, ale také jsem od začátku tak nějak cítil, že je neoprávněná. Proto jsem taky konstaktoval společnost https://neplatnyvyhazov.cz/ , díky které jsem pak od bývalého zaměstnavatele dostal velké odstupné. Je dobré, že to dělají zdarma, takže i v případě neúspěchu by jste za to nic nezaplatil, oni zaplatí všechny soudí výlohy a vše s tím spojené. Člověk tak nic neriskuje.

  • tomasperny

    Jako pravda je taková, že neplatná výpověď a její definice se teď tak trochu posunula směrem k zaměstnavateli. Na druhou stranu ale po pandemii má spousta lidí ten pocit, že si může dovolit vlastně cokoliv a má právo na cokoliv, ideálně nepracovat a dostávat za to pořád více peněz. :-) Takže je logické, že ten pracovní trh se musí trochu pročistit. Což ale nejde, protože nejsou lidi, kteří by tyhle "nemakačenka" nahradili. :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit