Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já se na tyhle kecy nedívám a mám klid.
  • pane Kotrbo . Pořad někdo křicí jak jsou politici arogantní vůci lidu, když jim to dá někdo ochutnat v podobě PANA MORAVCE ,pak je to špatné??????
    Myslim si že vse vpořádku..Tak to má být a tak to je. pane Kotrbo...
  • Je pravdou, že Moravec je náš nejlepší politický moderátor, který tady nemá srovnání.
    A to je ten kámen úrazu, protože se z něj stává do určité míry primadona a to, že ho taky někdo setřel potřebuje jako prase drbání.
    On totiš každý dělá chyby jako brankář Čech a je hrubou chybou chyby přehlížet .
    Politický moderátor nezávislé veřejnoprávní televize se pohybuje podél lehce překročitelné linie nezávislosti, která je stejná jako celibát.
    Tu bouhužel Moravec už několikrát překročil i tím, že leze do zábavných pořadů např. s vyčůránkem Donutilem, kde si dělá legraci z Klause a dalších politlů někdy nevhodně zasahuje do odpovědí dotázaných politiků.
    Při své profesi na to nemá právo, protože to vůbec nesouvisí s demokracií, ale přísnou nezávislostí.
    • No, kdo ví, možná se rozešel se svým registrovaným partnerem, tak není ve své kůži...
    • Kde se vzal ten přibblý názor, že je nejlepší moderátor?! Opak je pravdou!
  • Proč by měl mít pan V. M. "úctu" z kandidátů, kteří se mnohdy ani neumí vyžvejknout, spěj tam a nejsou schopni odpovědět na otázku??

    Neměl by si kandidát úctu nejdříve zasloužit činem? *10* *16* *16*


    Pan Moravec je také jen člověk, ale především profík, který ano, nepodléhá mediální masáži a dokáže kandidáty i podusit, položit nepříjemné otázky a především si VYNUTIT ODPOVĚĎ!! Mně se líbil!
  • Z tech predvybranych "kandidatu" si uctu nezaslouzi ani JEDEN!!!
  • Že Moravcovi přerostlo jeho ego přes hlavu, podobně jako Okamurovi a dalším, bylo patrno již dříve. Čtvrteční pořad ale opět dokázal, že je to pravda. Měl moderovat disuzní pořad, kde měl klást otázky a čekat odpovědi. On si ale dokázal sám na hodně věci odpovědět tím, že skákal do rozmluvené myšlenky, měl snahu kandiidáty shazovat. Nejpřesněji o tom, jak nezvládl tuto roli vypovídá čas, který byl na pořad vyhrazen. Kandidáti ze dvou hodin mluvili pouhou hodinu a zbylou hodinu se vytahoval Moravec. Názory novinářů a politologů na Moravce jsou více než pravdivé. Vedení ČT by měla uvažovat o výměně. Chvastalů již máme dost. Mělo by jich postupně ubývat. Moravcem by to mohlo začít.
    • Co dotoho pletes Okamuru nymande
  • .anonyme, Tebe nemá smysl ani poučovat ani kárat. Jsi jen obyčejný nevzdělaný ideologický ignorant, který jakoukoliv diskuzi, o jakémkoliv problému převede na ideologické bláboly ! Dovedeš jen házet své jedovatosti, ať již na Ruské cary, Stalina nebo Putina, hlavně, že je to Rus, ze všech uděláš bolševiky. Jsem zvědav kdy také dojde na Puškina nebo Čajkovského, kdy je hodíš do jednoho pytle se Zemanem a ostatními presidentskými kandidáty a t.zv. politiky u nás.
    • inkognitoe, děkuji za kádrový posudek, Nevzdělaný... no, skutečně jsem po celoživotním učení a poznávání dospěl k závěru, že Sokrates měl pravdu, když říkal "vím, že nic nevím". V kterých mých slovech vidíš ideologii? Nepochopil jsi trochu ironickou nadsázku? O ruských carech, Stalinovi ani Putinovi tam není ani slovo. Nevím kolik Rusů jsi poznal osobně, já dost. A bylo mezi nimi hodně lidí vzdělaných slušných a přátelských. Tvá podrážděná reakce svědčí o tom, že s tou charakteristikou "Blistů" i Klause a Zemana jsem trefil hřebíček na hlavičku. Děkuji za potvrzení pravdivosti mých slov.
      • Kozomrde kozomrde, vem si poučení s toho co ti kdo říká, já bych ti nejraděj naflákal na hubu.Jsi hloupý senilní dědek který patří do hospicu.
  • Po všem , co jsem už ve sněmovně slyšel od našich politiků ,trapnosti u soudu s Kočí a VV,přímého přenosu krádeže pera už je mi jen smutno a nedivím se ničemu. Nicméně včerejší debata s kandidáty pro mne měla úroveň jak kandidátů tak i V.Moravce, jenom v jedné chvíli jsem měl pocit , že něco přehnal,ale ruku na srdce, zkusme si to každý z nás. Dávám 8 kandidátům i Moravcovi za jedna , Zemanovi za 3 ,ale pouze J.Dienstbiera posílám do dalšího kola!!
  • Nedivím se, že Moravec vadí "Blistům", spravovaným StBáky. Podle nich asi měl pan dr. Moravec být podlézavý, klanět se jejich potenciálním veličenstvům, hlavně báťuške tovarišču Zemanovi, kterého naše prevoschoditělstvo vybralo, že si ho občané "svobodně zvolí", aby tak byla zachována kontinuita báťuški Wenzl Putinoviče Klause Kikiny, carskogo gubernatora v češskou gubernii.
  • Ano, hvězda pana Moravce padá. Vzpomínám na konferencierskou pokoru dr. Pixy, ten nikdy nezapomněl, že novináři nevládnou světu.
    • Ano, novináři nevládnou světu. Ale v civilizovaných zemích jsou novináři hlídacími psy demokracie a jako takoví štěkají a v případě potřeby i koušou.
      • no jo, ale v civilizováných zemích..... u nás jsou jen slouhové a přisluhovači záhadných německo... COSI majitelů proto to tak vypadá. nemáme tu jednoho jedinéhoČESKÉHO NOVINÁŘE.... SORRY
        • Vynikající postřeh. Máte to za "1" ms hvězdičkou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit