Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě že tady u nás jsou flaňdáci ve slušné izolaci.Už neví s kým by se slepili aby dolezli do sněmovny.Je to asi pro to, že jsou to dlouhodobí křiváci kteří jsou schopni se spojit s kýmkoliv. Jen aby se dorvali do poslaneckých lavic.Jo kritizovat a vyhryzovat jim nesmírně jde.Nemít za nic odpovědnost, jen se dívat z dálky to umí každý.Nesmazatelně se zapsali extra grázlem nějakým Danielem Hermanem. To je ten který se s podobným všivákem nějakým Bělobrádkem fotografoval na srazu sudetoněmeckého Landsmanšaftu.S Helmutem.Oba ve funkcích - tam nebyli za sebe.Ale za ČR.A právě pro to platí : u nás se neodpouští ani nezapomíná.

    • Landsmanschaft je dnes spíše archaicko-nostalgický spolek, který se vzdal všech územních i majetkových požadavků. Osočování někoho kvůli tomu, že se zúčastnil jejich srazu je blbost.

      To mě spíš vadí sjezd komoušů kam jezdí rozdávat rozumy ten hradní trouba, údajný bývalý bojovník proti totalitě.

  • Mnichovská dohoda je taková prkotina kterou není třeba si připomínat!

    Vždyť bychom tím mohli poškodit vztahy mezi našimi velkými přáteli Němci, Italy, Francouzi a Anglány.

    Oni
    to tenkrát nemysleli špatně, to jen ČSR to vše špatně pochopilo a těch
    pár našich lidských obětí, díky "Mnichovu" za WWII přece nestojí ani za
    připomínku! Připomínku podlosti našich "spojenců!"
    • Jsi neskutecny iidiot...

  • TheGGG

    liberální sebranka jako obvykle ničí plakáty opozice a vše s čím nesouhlasí semele. U nás jsou lidovci žumpa, ale v rakousku je to jiné, silná, hrdá pro národní strana, která s nikým nekolaboruje a nikam rektálně neleze

  • No jo, Rakušané si zvolili Kurze, české stádo si zvolilo MANa a BUREŠe. Nicht der Rede wert.

    • A čekal jsi snad něco jiného? Vždyť to je naprosto v pořádku. Rakouské stádo si zvolilo koho zvolilo a naše stádo toho, koho zvolilo. Obě volby byly demokratické a svobodné. Poslouchej, ty pangermánský dacane, že ty máš problémy s respektováním demokracie v Čechách?! Tak proč tady stále jsi? Val do toho svého reichu a neotravuje tady! Nikdo z nás ti nebrání!😈

      • Čechy = Boiohaemum=Germania Libera.Takže kam by chodil?My žijeme v Germánii a jsme slavizovaný germánský národ-podívej se do zrcadla!

        A demokracie? to o sobě tvrdili i komunisti.My se musíme postavit na vlastní nohy a to půjde až si přestaneme cosi nalhávat.A když to nezvládneme,tak zmizíme,smíseni s migranty.

  • Jen doufám, že rakouští Zelení nejsou ortodoxní prosazovatelé gretenských nesmyslů, že uvažují střízlivě. Němečtí Zelení se prezentují tak, jako by chtěli nastolit diktaturu rudozeleného fašismu.
  • ten obrázek plakátu ukazuje ,jak toho Kurze tam lidi vnímají-jeden nápis:

    antisemitische Kackscheiss mu vyčítá protižidovství,druhý:Jude a hvězda na čele mu přisuzují židovský původ.Takže rakouský volič má v hlavě guláš.Z toho lze vyvodit,že jako politik je ten Kurz nejednoznačný a bude-li zvolen,pak z tak protichůdných důvodů,že ať udělá cokoliv,vždycky někoho zklame.

    Obecně platí blahobyt za dysgenerický vliv.Jelikož Rakušané mají vyšší průměrný příjem než Němci a to desítky let,odpovídá tomu jejich schopnost postavit se historickým výzvám.

    třeba to tam za pár let bude vypadat jako v té písničce:

    An den Bäumen hängen Leiber/drunten stehen Negerweiber/und die warten wie besessen /auf das nächsten Menschenfressen...


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit