Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento stát nejlépe vede ten slovenský čobol sTBák Bureš. Ten přece ví nejvíc s tím blbem zEmanem. Ti to všechno vyřeší.
  • gaheris

    Holka při návštěvě Londýna při procházce unavena, nohy oteklé usedla na nejbližší schody a rozhlížejíce se vidí školu ekonomickou což bezpečně zjistila pohledem do česko-anglického a anglicko-českého slovníčku. Odpočinuta se připojila do průvodu vycházejících studentů jdoucích na oběd se omylem dostala s nimi do menzy kde když zjistili odkud je dali jí též najíst! Proto může zastávat odpovědné místo, sežrala tam všechnu moudrost!

    • tobro

      Pro (ne)informované, kuk sem https://tinyurl.com/yc8uhyhm a všechno je jasné, děs - běs:

      "Postava Jany Maláčové se může zdát být nezajímavou a někteří členové ČSSD o ní dokonce říkají, že je to “nicka”, která nemá nic za sebou, že prý není jasné, proč by měla být ministryní. Nezasvěcenému laikovi se může zdát, že Jana Maláčová je nekvalifikovaná pro takovou funkci, ale jen do té doby, než zjistíte, že studovala ve Frankfurtu a v Londýně na dvou školách, které ve světovém systému řízení na 1. prioritě vychovávají nové řídící elity na systému tandemového vzdělání, které vešlo do dějin jako Frankfurtská škola a Londýnská škola, jež pracují v tandemu. Jana Maláčová "vystudovala" obě školy, a to z ní dělá jednu z nejmocnějších postav české politiky, před kterou smeká i Miloš Zeman, který ocenil, k překvapení všech, její vzdělání." 

      Čtěte rychle, všechno tady mažou!!?

  • A koho si tak asi Bureš může vybrat z toho odpadu ? Jenom troubu a navrch ještě morální zrůdu, které nevadí minulost jejího šéfa.  To je jako chtít na Al Caponovi, aby měl veškerý personál z absolventů Oxfordu.
  • To je snad nějaká nemoc stále přidávat hlavně státním zaměstnancům, kteří do systému nic neodvádějí a někteří dokonce svými špatnými rozhodnutími rozsáhlé finanční ztráty způsobují. Jen tak dál.

    Mimochodem, na uvedených universitách asi nekladou nějaký důraz na slovní projev. Poslouchal jsem její "vystoupení" a bylo to samé "á-á". 

  • Nikdy jsem nevěřil, že budeme vzpomínat na ropuchu Marxovou jako na poslední rozumnou ministryni. Tituly současné ministryně mi připomínají pohádku Jak poslal sedlák vola na študia. Inu komu není shůry dáno, na Sorboně nekoupí. 

    Ještě k těm penězům, co kdyby se nově vytištěné nejmenovaly koruny ale madury?

    • M. Marksovou jako na rozumnou ministryni? Byl to vysoce aktivní Neználek, tj. nejhorší varianta ministra. Navíc ani M. M. nevěděla kým je (http://sociologie.netstranky.cz/12-cast-ministryne-a-dite.html). Tím neříkám, že paní J. Maláčová bude lepší: Čím víc peněz ze státního rozpočtu budou dostávat státní zaměstnanci, tím víc odvedou na sociální pojištění. Díky tomu budu moci vesele, protože z více peněz, rozhazovat ve svém rezortu. Je to sice nápad malého dítěte, ale nechte maličkých přijíti ke mně a já z nich udělám ministry.    
    • lépe bych to nenapsal ...😉

  • No vybral jmenoval ji Babiš se Zemanem to jste si zvolili játra z moravy zloděje STBáka a tuneláře

  • Jaký národ taková vláda, co jste zvolili to máte...

    • anna.tvaruzkova.58

      Na zvolení té nejhorší vlády v dějinách země stačilo 18 % oprávněných voličů. Dokud si občané neuvědomí, že mají tu zadel zvednout a jít volit, budou pořád vyhrávat ti nejhorší.

      • Pokud by byla jakákoli komunistická měna byla kryta zlatem, zcela logicky by byla volně směnitelná a tudíž akceptována všude na světě. Protože tomu tak nebylo smělili jsme bony před Tuzexem , aby bylo na džíny.

  • Za socíku byla na bankovkách natištěna klauzule o krytí zlatem a dalšími aktivy SBČS, dnes by tam mohlo být krytí dluhy, tunelem a dalšími podvody. 

    Autor článku zřejmě razí heslo po vzoru ostravských havířů "Já jsem podnikavec (nebo zaměstnanec v podnikatelském sektoru), kdo je víc". Zaměstnanci státu jsou placeni z daní, ale své platy mají rovněž zdaněny. Je vcelku jednoduše logické, že pokud i oni nebudou mít co utrácet, tak celý podnikatelský sektor půjde do kopru. 

    Dobře se daří pravici vštěpovat klín mezi podnikavce a zaměstnance, zkrátka kdo z koho. Rozhádat celý národ, ať se má pár jedinců královsky a zbytek ať dře bídu. 

    • nevěř všemu, co kde nasmolil bolševik. z 99,9 % to byla lež.
  • Tak peníze se tu tisknou libovolně již od listopadu 89. Není mi jasné, proč pranýřujete zrovna socdemáky, proč ne ODS nebo TOP 09. 

    • Nezapomínejme, že ti jmenovaní jsou většinou "bývalí" komunisti řídící se "východostepní" proletářskou "morálkou".

      • anna.tvaruzkova.58

        Tak proč netisknou jen tolik peněz, kolik je jich krytých, jak tomu bylo v té socialistické morálce?

      • Rozumím vašemu příspěvku správně, tzn. že ti bývalí komunisté jsou dnes v ODS či TOP 09? To souhlasí. 

      • Ano a tato morálka byla vymyšlena v synagogách světové diaspory a ovládaná jejich finanční politikou bez ohledu na jakékoliv izmi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit