Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • za to , ze se ten film tocil v Cechach za vesnici Nizbor , Zloukovice se to tam tusim jmenuje. Stoji tam zeleznicni most a dokonce stari mistni o tom tam mluvi jako o hotove veci . Ze se tam tocil tenhle film. Tak kde jeste poton v Davli ? To slysim poprve.
    Jinak u Remagenu jsem byl , take pochopitelne na tomhle " moste " , tedy u tech vezi co po ne zbyly . na druhou stranu se musi kus smerem k Bonnu , tam je bud privoz pres Ryn , nebo jeste dal , jmeno uz nevim. Tam je most.
  • http://www.skrytapravda.cz/domaci/753-armadnimu-generalu-ludviku-svobodovi-navzdy-dekujeme?tmpl=component&print=1&layout=default&page
  • smutné
  • Kudy most vedl Mezi německým Erpelem na pravém břehu Rýna a Remagenem na levém břehu se most klenul přes řeku téměř přesně v severojižním směru. Stál daleko od všech větších dopravních tras. Ve skutečnosti totiž nikdy nesloužil a ani neměl sloužit civilní dopravě, protože byl postaven ještě za císaře čistě pro vojenskostrategické účely.
    Zakoupil islámský duchovní jménem Bagdádí, prý dobrý základy pro minarety a pěkné místo na řezání germánských hlav nevěřících. Do Rýna chce samozřejmě nasadit krokodýly z důvodu likvidace ostatků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit