Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A k Hanákové, to je stejná slepice jako Parkanová.Co ta může vědět ?Vždyť je to obyčejná družinářka ze Vsetína nebo z jiné východní části.Někdy mi to panoptikum z východu připadá jako Krokodýl Dandy.Pak se bude vymlouvat jako Parkanová apropo již je ve vyšetřovací vazbě ,že je ticho po pěšině.
    • Jenže takoví jsou ve vládě všichni. Řídí věci kterým vůbec nerozumí, hlavně, že jsou politicky spolehliví a pevní. Copak takový Kalousek rozumí financím a ekonomice?
  • Myslím si,že by se Jan Hus musel v hrobě obracet za jaký národ se nechal upálit.Važme si takových lidí,ten věděl proti čemu brojil a položil život.Já chodil ve škole na náboženství,které jsem po prvních bludech opustil.Pokud je ten bůh /schválně píšu malé b/tak by musel již zasáhnout proti těm , co tady tuto zemi 22 let rozkrádají a jak církev se k tomu staví? A nekoná!!!Jako již vícekrát v dějinách.
  • každá šlechta využívala církev k poslušnosti lidu a co majetek z inkvizicí, odpustků a svaté války ve jménu boha - všechno je to jen snaha bohatých o větší moc a peníze a útrapy a starosti obyčejných lidí je nezajímají, hlavně že mají oni.
  • Co chcete po hlopé slepice od plotny? *1* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Nebyla to jen návnada? Je asi hloupá, nejspíš před tím na ministerstvu jen uklízela. Nečas je trouba že vůbec něco takového vypustil z huby. V době kdy se bojuje o peníze, právě ODS přijde z něčím tak odporným. Stačí že rozhazují po cikánech miliardy a ještě budou tu jejich hypotézu o vyrovnání s církví a nějaká virtuální schizofrenická myšlenka že církev někdy něco nabyla? A poctivě? To už vůbec ne!
    Všechny bych je vyhnal uklízet ten nepořádek v ulicích.
  • Je to sekta, jako každá jiná a čím více majetku a financí, tím větší síla, velikost, stabilita, hrozba pro budoucnost. Zajímalo by mě, kolik majetku vlastní církve v jednotlivých státech Evropy. ...a proč by měli. Jsou snad spasitelé? Ne, je to pouze možnost cesty, hlavně pro slabé jedince.
  • Veselovský je borec. Když vidí slabinu oponenta, tak do toho jde. Vždy logicky hájí diváka, voliče, běžného člověka, který by jinak dostal tak nesmyslnou odpověď, jak to předvedla Hanáková. Vemte si, že kdyby se s tou původní odpovědí spokojil, tak by bylo vše v pořádku a Hanáková by byla hvězda. Socany nemusím, ale Tejc má prostě pravdu, a od tohoto pořadu ještě větší pravdu, že v tom jsou velké nejasnosti. Ten sekretář Holub předkládá jako důkaz listinu zabavení majetku, která je vyjímkou a neřeší kompletní podklady zabavení majetku církve v minulém století, pouze jeden nějaký zanedbatelný dílek. Všichni se ohrazují, že obce jsou bržděny v rozvoji, dokud tyto restituce nebudou vyrovnány, ale nedokáži si představit ten chaos, který nastane, až to prodají spekulantům, kteří daleko více budou obce a města vydírat a brzdit. Mě by zajímalo, kdy tento všechen majetek církev získala, vytvořila, vydělala si na něj. Pouze jej používala nebo jí byl zapůjčen. Byli různé situace, kdy mohla církev k majetku přijít, ale nikdy nebyl její. Byly to dary obcí, regionů a státu ve formě pozemků a nemovitostí, které neměli pro daný region na první pohled význam, ale postupem času se tento majetek rozrostl do nevídaných rozměrů. Ovšem z velké většiny nikdy nebyl církví. Občan ČR chce slyšet fakta na základě pravdivých podkladů.
  • Tak já sice občas plácnu nějaký vtip o blondýnách, ale to jen pro zasmání. Ve skutečnosti intelekt žen nijak nepodceňuji, naopak zde platí známá Gaussova křivka četnostního rozdělení podle inteligence a muži a ženy jsou zde plně rovnocenně rozděleni. Ostatně paní Hanáková není ani blondýnou. Ale záhadou je mi, jak se mohou dostávat do funkcí a státních k tomu ženy z levé poloviny křivky, tedy s IQ nižším než střední stovka. První se tak prezentovala K. Jacques, ekoložka, která nevěděla, co je to ta "biomasa". A nyní zase ministryně Hanáková, "odbornice" přes kulturu, která neví, jak vlastně probíhá vyrovnání s církvemi. Na co tam takovéhle ženské vůbec jsou ??? Vždyť nic neumí !!! Jedině snad, což nevím a nebudu dokazovat, z nějakých "jiných důvodů" ??? Ale na to by si tam podle mne angažovali spíše nějakou missku, než takovéhle zbytečné stvoření ....Fakt nechápu !!!
  • Výte co o vás říká P. Nečas, že jste morální žumpa národa?Výte co říkají občani o premiérovi, že je to největší zloděj a tunelář v dějinách českého státu.
  • následníkům Koniáše a všech možných inkvizitorů je třeba nacpat majetek, aby nabrali sílu pro spolupráci se světskou mocí. A o to se ty zrůdy ve vládě a parlamentu jistě postarají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit