Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spíše udělování milosti zavisející pouze na libovůli jediného člověka, který to navíc ani nemusí zdůvodňovat a nemusí se nikomu odpovídat, je z principu špatné. Takže možnost udělit ve vyjímečných případech milost ano, ale ne pouze rozhodnutím prezidenta, ale spolurozhodnutím např. ministra spravedlnosti, nebo např. předsedů obou komor. To by mělo zabránit takovýmto exesům s omilostňováním kámošek svých manželek.
  • HÁJKU,TY seš z PRINCIPU velký ŠULIN!!!Vysvětlení není možné!!! DEB.LE ,BĚŽ SE ŽIVIT RUKAMA A ZDECHNEŠ!!! *16* *16* *16* *16* *16*
  • Chápu vaší pifku na prezidenta Klause ale myslíte si že když tam bude jiný s těch navrhovaných to bude lepší? Určitě ne,tento si aspoň ve věci profláklé EU občas postaví hlavu a vzepře se, ti navrhovaní budou jen kývat jako osli a klanět se.
    • Vstupu do únie zlodějů mohl zabránit, nemuseli jsme se v tom teď patlat *16*
  • Klaus je nesmírně arogantní narcis a egoista, který vysoce předčí i Knížáka. A profesor ekonomie ??? Stačí se podívat kdy tento bankovní úředník a posléze prognosťák, tento titul obdržel, kolik hodin učil studenty, jak vypadala jeho habilitační práce atd. Ovšem v tomto státním marasmu je to skoro zbytečné neustále opakovat. Jedinou odpověď, kterou jsem kdy od něj slyšel na dotaz, který se mu nelíbil tak zněla " toto je neskutečně falešné, špatně položená otázka, opravdu tisíckrát né né , opravdu, opravdu to je falešné !!!
  • Kdyby se udělení milosti týkalo přímo Vás, určitě nebudete tak nesmyslně blábolit.
    Prezident je člověk, který každý svůj krok důkladně zváží, určitě měl jiné než jak vy
    píšete korupční důvody, to tedy opravdu nemá zapotřebí. Myslela jsem, že hlavu máme
    na to, aby v ní byl uložen mozek, tedy myslící mozek
    • Nojo. Ovšem pak by bylo třeba, aby udělování milostí bylo hojnější. Je daleko víc ještě spornějších případů, či justiční tvrdosti, kde by bylo omilostnění daleko víc na místě....
  • Hájek,Jágl, už jen od pohledu je zřéjmé, že to jsou největší křiváci národa. Člověk bez vlastního názoru,který ctí heslo: Koho chleba jíš,toho píseň zpívej, je schopen se zpronevěřit všemu možnému! Nic neumí. Takové peníze, jaké mají u hradního dědka, by neměli nikde. Dědek je znám tím,že co se líbí jeho uchu-ten je v oblibě. Pryč s ješitným dědkem z Hradu! *16*
  • Proč by nepomohl kamarádum.Co je to za hlavu státu, když na návštěvě ukradne tužku před zraky celého světa.Nebo to taky namusí zdůvodňovat.Hájek a hrad je jedna varbeš.
  • To je stejné jako nelze vysvětlit kam tuto prosperující zemi dovedl pan Václav Klaus se svoji korupční a účelově založenou zlodějskou modrou stranu. To nevysvětlíš.
  • no, ono není jak to vysvětlit, proto to taky není možné. Lze přece, v případě čistého svědomí, vyložit myšlenkové pochody toho, kdo milost uděli, proč ji udělil a my budeme respektovat, že je to jeho subjektivní názor,
  • Hlupák je pan Hájek, když si myslí, že v udělování milostí není korupce. Také nechápu, kde bere tu arogantní drzost tvrdit, že prezident udělování nemůže objasnit či zdůvodnit. Jasně že může, ale musí chtít. Kdyby v tom korupce doopravdy nebyla, tak už by rychle vysvětloval a chtěl se očistit. Měli by okamžitě odejít oba, Hájek i prezident!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit