Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A koho to protonové centrum léčí, VZP posílá pacienty do německa, kde to vyjde prý levněji a zprominutím raději chcípnu na rakovinu než hlady, Tito hovada, si myslí jako naše banky, že obyčejný člověk má akorát starost o naše rozkradačské zdravotnictví a banky . Nevím jak vy, ale já si nemohu dovolit jít k lékaři, protože pak bych neměla na nájem a ostatní poplatky. Raději se udřu než chcípnout v tomto státě hlady a jako bezdomovec........ *16* *16* *8*
  • Židozednáři potřebujou tento prostor!
  • Zeman je náš president a hlava státu, díky Bohu za to! *14* *14* *14* *14*
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy vidíme asi tak: článek ve vší pravdivosti obnažuje zrůdnost a nelidskost kapitalistické společnosti z jedné strany a hamižnost a vychcanost samotných kapitalistů ze strany druhé. Je problém označit kdo je jednoznačně zlý a kdo dobrý. VZP i společnost provozující centrum se chovají nelidsky a odporně. Vedení VZP má v análním otvoru zdraví a životy pacientů. To jsou vlastně vraždy, u kterých nikdo nikdy nebude pátrat po vrahovi i když všichni ví, kdo jim je. Firma zase požaduje nehorázné platby a jako správní kapitalisti nemají na veřejném prospěchu a zdraví jednotlivcu pražádný zájem. Jde jim o zisk a ten zisk jim generuje smrtelné onemocnění několika zoufalců... Už samotná podstata věci se nehodí do podnikání, jenže neoliberalismus Kikiny Pružinského zde bude ještě dlouho způsobovat mučivou smrt mnoha tisíc pacientů, než se najde strana, která nepodvádí, netuneluje a neodklání, a vyhraje snad jednou parlamentní volby a pokusí se republiku sanovat...Náš štajger vždycky říkal: "Když vám jde děcka o život, tak se připravte, že se na vás nalepí spousta skurvisynů, co vám budou vytahovat peníze z portmonky když vás budou už dávat do rakve. Kapitalisti jsou odporné zrůdy, kterým je to naprosto jedno zda zemřete nebo ne, hlavně když zaplatíte..." A měl synek absolutní recht...!
  • Pro kapitalizmus je život člověka bezcenný, více publicity a nářku je věnováno smrti psa než člověka, je to vidět v TV skoro každý den.
  • Myalím že to není jen VZP kdo v tomto státě odsuzuje lidi k smrti... *16* *16* *16*
  • Jsem názoru, že ten kdo investoval do stavby protonového centra měl mít uzavřeny smlouvy se zdravotními pojišťovnami před zahájením stavby. Zdravotních pojišťoven máme více.
    Míst pro pacienty na onkologických klinikách je dostatek a lékaři z těchto pracovišť určitě poskytují péči na nejvyšší úrovni.
    V případě protonového centra by měl být slyšen názor především lékařů zabývajících se onkologií a teprve potom , by měla být rozpoutána žabomyší válka mezi VZP a centrem.
  • Pokud by takto VZP odsuzovala k smrti jen ty hlupáky,kteří pomáhali opilci Havlovi ke korytu a pak stáli přitrouble ve frontě na kuponové knížky,aby pomohli lumpům tuto zemi rozkrást,pak platí,že to co pojišťovna činí,dobře činí.Protože takto redukuje počet hlupáku v Česku.Těch,kteří se do zbídačení této země nezapojili je mi líto a ti by zasloužili správnou léčbu.Za každého režimu má člověk používat hlavu k myšlení a mít nějakou odpovědnost k dalším generacím.
  • Při vstupu do budovy VZP je nutno pozdravit slovy SIG-NÁL.
  • A pacient je ve sporu pojišťoven a podnikatelů ve zdravotnictví odsouzen do role rukojmího. Tady se projevuje nejzásadnější vada liberálního kapitalismu klausovského střihu... Soukromník nejen že není lepší hospodář než stát, soukromník se ještě ke všemu chová jako parazit. Je mu lhostejné, že umírají lidé, zisk to vše ospravedlní...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit