Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ,,My už dnes se máme líp jak zítra."
  • Lidičky to jsou opravdu kecičky ,jsem opravdu v demokracii !Když se mi něco nelíbí v práci můj zaměstnavatel se mnou zatočí ,že než se naděju jsem i s vyhazovem za dveřmi.Když jdu marodit já nebo moje děti je to spíše na překážku ,že mi snižují plat ano snižují né zvyšují *3* *3* a jiné výhody tohoto demokratického státu .A ty řeči ,že půjdem do ulic a kdy ?Až to tady bude jak za KarlaIV nebo vlastně skoro toPřeji krásné velikonoce tady je žebráci se proměnili za bezdomovce a my hlupáci jsme to přijali jako samozřejmost .A Šarlatán Kelly je na každém rohu v každém městě ,protože umí obchodovat se sociálníma dávkami ZÁZRAK NÉ DEMOKRACIE!!!!!
  • Nechápu proč neustále narážite na komunistickou stranu ,protože je to výsměch a jenom hloupý lidi neví co píšou!!! Pokud vim tak z komunistů neustále žijeme postavili nemocnice ,školy .školky , statky ,které se zničili,a ty otřesné paneláky ,které jsme si tvrdě zaplatili do osobního vlastnictví,jo a taky elektrárny ve kterých spousta lidí našla práci a jsou velmi rádi ,protože si ani neuvědomují ,že kdyby spadli z těchto postů tak tvrdě narazí ono už jinde to není tak růžové A to nemluvím o našem zemědělství brambory a jiné produkty se nedají ani jíst ,mléko je obarvená voda na bílo atd.Já si ještě pamatuji jak vše chutnalo dnes se to nedá jíst vše je ošizené .A kde máme české boty ,oblečení atd..A hlavně nechápu co je teď tady tak skvěle ,že se vše rozkrádá.Matka samoživetelka je spíš na obtíž než ,aby stát podporoval český národ.Jo a taky ,že jdu marodit tak tři dny nemám placený nehledě ,že by mě potkalo něco závažného a neměla na zákrok tu finanční rezervu tak se nechám ošetřit jako mezi dveřmi.Nevím ,kteří lidi jsem píšou ,ale že každý den ve zprávách vidím jaké miliony zmizely pod stolem je v pohodě.Nemohli jste dýchat za komunismu ,ale teď se určitě nadechnete ,ale jenom ti co si opravdu nevidělají míň jak 12000kč měsíčně.Ono se s tímto majlajtem opravdu žádné divy dělat nedaj.No ,ale je pravda ,že můžu kamkoliv ,ono se mohlo i za komunismu vždyť v nějakých zábavných pořadech podávají historky jak byli ve Švédsku ,Japonsku v USA tak koho tím stále chcete živit ,že jsme tu byli utlačovaný vždyť já dnes nemám ani na Chorvatsko ,protože jsem tak svoodná ,že při mém platu zůstanu opět v tom blbým paneláku.Jo a jest-li mi chce nějakej chytráček poradit ať si najdu jinou práci tak děkuju nemůžu ,protože musím platit hypotéku na bydlení a on úřad práce /než bych si našla lépe placenou práci což v našem kraji je opravdu na každém míste *3* tu hypotéku bude platit/Sára
  • Demonstrace proběhla a Čt a jiné televize neminí víc o tom informovat..Je to cenzura!
  • Chce to nové národní hrdiny jako byl Jan Žižka, pak by se to možná vyřešilo.Nepřátel se nelekejte na množství nehleďte.
  • Tuhle planetu srovná politicky pořádně až nějaký asteroid ...
  • Rozhodně bude dost těch,kteří by chtěli současnou vládní bandu od politických koryt vypráskat.Jako celek má národ stávajících vládních lumpů dost.Ale zájmy skupin,které o uvedené usilují jsou různé.Studenti chtějí studia ,jako za komunistů, bez školného.Invalidé,kteří pomáhali pravici volit a tak státní majetek rozkrást,zase vyšší invalidní důchody.Příjemci starobních důchodů zase plnou valorizaci.Ale to základní,že uvedené a rozkradené zemi,chtějí nemožnosti,to nechtějí pochopit.
    • Omyl. Ono stačí spočítat majetek novodobejch bezzásluhovejch zbohatlíků a vše se najednou srovná....
  • To je celé komunistická fraška !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    a přijde tam akorát pár socek co nechtěj pracovat o.
    • až začneš pracovat ty..tak sem pak něco piš ..troubo !!
  • Vzhledem k tomu, že doména narodni-rada.cz není mezi registrovanými, jde buď o řízenou provokaci, nebo o nešťastně načasovanou propagaci. Protože oficiální média Holešovskou výzvu velkoryse přehlížejí, přikláním se k té provokaci.
    • Oficiální média to musí přehlížet, v případě , že by o tom podala zprávy, tak by to věděli všichni. To by byl pak mazec. Mimo to médiím určuje co se má napsat, ten kdo vládne. Pokud chtějí média přežít, tak musí držet hubu a krok. Jinak by to bylo jak v roce 1989.
  • Diskuze k nadepsanému je kdákáním slepic v kurníku o všem možném.
    To co se zvolilo ve volbách je nyní ve vládě.
    Vládne a rozhoduje několik ministran .
    Dva poslanci z dvousetčleného parlamentu rozhodují o tom co bude.
    Slepice nekdákejte . Pokud se koalice a opozice nedokáže dohodnout
    určitě příjde velký kohout, který dokáže oplodnit celý kurník.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit