Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Něco pro p.Gazdíka.To je taky pěkná potšívka,Top 09 Má čisté konto a co Kalousek, Tluchoř,a Topolánek ušijou boudu a Nečas v případě předčasných voleb půjde od válu.A pak p.GAZDÍK bude koukat co mu to Kalousek provedl.MY nic my muzikanti.
  • Jakmile dostane ODS ministerstvo vnitra tak to poznáme na své kůži,kdo ukradne za 5000 půjde sedět a ten co milióny tak se bude smát v teple domova.Všem bych znárodnil všechen majetek a zavřel až by zčernali.
  • ĺidi pojďme už konečně vyrazit do ulic a tu pakáž včetně Klause vymést,nebo vymlátit.To co si ti parchanti už dovolují je neskutečné.Rozkradou republiku a teď mají tu drzost chtít dostat peníze od lidí.Jak dlouho to bude ještě trvat než český národ vyrazí zase do ulic a tu pakáž vystřílí.
    Dostanou peníze do soukromých fondů a zase je rozkradou a na nás budou nakonec chtít platit i za dýchání čerstvého vzduchu
  • Je to smutné a špatné, když za celou stranu mluví intrikán Tlučhoř. A bohužel intrikány (Langer, Tlučhoř, Kalousek, Vondra, Pospíšil..) se rád Nečas obklopuje. Ve skutečnosti jde bohužel jen o to získat zpět ministerstvo vnitra, aby zde nedošlo k vyšetřování korupčních kauz. A proto „krizi ve VV“ předcházela přípravná fáze, ve které se za různými důvody-intrikami při vydatné pomoci podplacených pisálků, házely klacky pod nohy R. Johnovi, aby se posléze konstatovalo, že na svou práci nestačí a bude odvolán (k tomu zde sloužila petice policajtů-podvrh Langera). Další fází bylo divadelní představení Kočí a dalších přeběhlíků.
    Samozřejmě firma p. Bárty je další účelová hra Nečase a spol., jak se zbavit i p. Bárty a posléze celých VV.
    http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/193798.aspx
  • Pravda jednejte.Ale hlavně je třeba makat a tuto zemi vyvést z marasmu do kterého nás vtáhla ODS,ČSSD a KDU-ČSL.Spousta lidí nemá zas tak krátkou paměť jak by jste si přáli. *9*
  • Taky vám Tučtchoř připomíná Štěpána před rokem 89? Svým stranickým fanatismem je mu určitě blízký. Nejen zjevem.
  • *1* *1* *1* *1* *1* Nebo pochopili, že v případě předčasných voleb nebudou na volitelných místech kandidátek. Nedejte se vysmát, v ODS (a nejen tam) je vyloučeno, aby se dostal slušný člověk až do parlamentu.
    • tak to beru, jediné možné vysvětlwení... *1* *7* *1* *12*
  • Tlutchoř ale nebude Šťastný. *3*
  • Tak to je potěšující informace. Přece jsou v ODS i slušnější lidé. Tito lidé asi pochopili, že ve skutečnosti jde o to získat zpět ministerstvo vnitra, aby zde nedošlo k vyšetřování korupčních kauz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit