Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Temelín nedostavovat na dluh.Protože při zadlužení naší země ,pak restituce církevního majetku a dlužení na Temelín je dohromady spolehlivá cesta jak dotlačit Česko do státního bankrotu.Všechny lumpy,,kteří uvedený scénář záměrně připravují je třeba,co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Kdyby se po komunistech,díky troubovitosti obyčejného českého blba, lumpové neprolhali k moci,tak Česko uvedené problémy nemá.
  • Westinghaus a jeho experimentalni reaktory nebrat. At si experimentuji na svem uzemi a ne uprostred Evropy.
  • Vůbec bych se nedivil když by ta firma měla ty nejpřesnější informace,vždyť tam byl Bělobrádek dost dlouho u spovědi.Dobré spojení maji zajisté i po Bělobrátkově návratu,aby bylo ucho spolehlivě zachováno,ochotně Lidovci zapomenou na obhajování lustračního zákona.
    • KDU je vlastizrádná zločinecká organizace.Vše co přes tuto stranu Česko zbídačuje je třeba odporazit,co nejkrutěji na katovských mučírnách a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • Jen ať to zruší. Alespoň bude pokoj od všech těch uslintanejch "llobistů" a soudních sporů....
  • Pan viceprezident Westinghousu bohužel nemá takové zkušenosti jako já,coby technik,který na Temelíně 2.roky působil.O tom rozhoduje mnoho různých,gangů,vládních činitelů,rádoby znalců, dalších a jiných "odborníků"-neználků,jakož i peněz,které se okolo této stavby točí!!! Bloky 3.a4, byly plánované,zepočaté,poté uložené k "ledu",dále pak rozestavěnost zase zlikvidována,což bylo zaplaceno danovými poplatníky!!! Různé technické,ochranné a zabezpečovací zařízení jež byla původně vyprojektována byla příkazy jistých fy.a jejich "odborníků"zrušena a to i přes protesty specialistů!!! Nevím co si o této stavbě mohu myslet.Působil jsem na mnoha našich i zahraničních elektrárnách,ale to co se dělo a určitě děje na Temelíně je neskutečné.Vůbec se nelze divit Rakousku,že proti této stavbě protestuje.Berte či ne, tot můj názor a zkušenost a tu mě nemůžete brát.Eventuelně mě můžete "sebrat".Děkuji za pozornost,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit