Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám doma prášeček na všecko. "Slivovičku zlatou!. *2* *2* *2*
  • A už je to tady, aplikace vítězství pravdy a lásky v praxi. Jsme nejhumánnějším výhonkem lidstva, člověk je na prvním místě. Proto to, co je levné zrušíme, protože to nenese patřičný zisk. Jděte už vy všichni kapitalističtí renegáti do p r d e l e.
  • Je třeba vyrábět doma léky, které mají prošlá patentová práva. Dříve to byla Galena Komárov. Na výrobu takových léků se dává Indie. Dopadne to jako s Čínou. Všechny léky budou z Indie.
  • Fousek,TY JSI BLB !!!
  • Jistě: to je ta vymoženost kapitalistického "bezplatného lékařského ošetření".To je důsledek,že jsme volili takové hňupy do směmovny jako je Julínek,Šnajdr,Heker,Drábek a další a další.Už by konečně měli voliči volit a ne slepě potvrdit jen navržené slibovače blahobytného života.Nikdo nám občanům nic zadarmo nedá,máme ovšem možnost jít cestou nejmenšího zla a s tím,kdo nám bude nejméně škodit.Od roku 1989 jsme ovšem vždycky sáhli vedle. *16* Mělo by se to už konečně změnit *1* .
    Osud máme ve svých rukou *2* a volby se kvapem blíží *3*!!!.Měli bychom si to pamatovat!!! *16* *16* *16*
    • občánku budete kandidovat ve volbách? aby se to zlepšilo?
  • Je to přesně tak. Tyto vlády jsou hrobaři všeho. Není divu, když tvrdí, že jsou to politické funkce, každý prd čemu rozuní a sere se do všeho. Není problém pro blba jakékoliv ministerstvo. Není divu, že si za komunistů ani neškrtli, vždyť nic neumějí a taky to snes předvádějí. To je úroveň. A lidé jim to žerou jen z blbé polirické příslušnosti a jsou schopni se pozabíjet. Volové.
    • Kopnout do zadku prezidenta i s vládou a nastartova tpředčasné volby. Holešovská výzva je správná. Třeba se nám to povede jako na Islandu.
  • Zlatí komunisté. Za nich se lékařská péče neplatila a byla na světové úrovni a zdravotnický systém byl dokonce nejlepší. Tahle současná pakáž všechno barbarsky zničila.
  • V roce 1981 - tj. za tvrdého socialismu jsem po porodu onemocněla zánětem žlučových cest. Ukrutné bolesti a praktické vyřazení matky šestinedělky z běžného života se starat se o novorence mi znemožnilo právě to, že za socialismu většina dnes běžně dostupných léků vůbec v ČR neexistovala, protože se musela dovážet ze západních států za tvrdou měnu. Abych vůbec byla schopna existovat, než zánět odezní, tak lék k tomu potřebný sebrali v nemocnici 90 leté protekční babce a dali ho mne. Podotýkám, že též jen proto, že příbuzná pracovala taky ve zdravotnictví. Toliko Vám všem, kteří vůbec tuto dobu asi ani nepamatujete.
    • Jen pro zajímavost je mi 82 let a toto se mi přesně stalo před dvěma lety.Lék který nehradí žádná z pojišťoven, protože je drahý, jsem dostal po bohatém člověku,jen proto ,že své nemoci podlehl
    • Milá anonyme. Když jsi taková pamětnice, tak by jsi mohla vzpomínat, že například koncem 50tých let to bylo ještě horší. Je fakt, že od konce války se vše nějakým způsobem zlepšovalo. Byly modernější auta,pračky,rádia,textílie, začínala se objevovat umělá hmota (bekelit), pak začaly televize, nejdříve černobílé, pak barevné, pak přišly tranzistory, magnetofonové přehrávače, mikrovlné trouby, mobilní telefony, člověk přistál na měsíci a tak bych mohl psát dál a dál. Obdobně se vyvíjel farmaceutický průmysl. S rozvojem vědy a technologie se nacházely nové chemické preparáty, které nahrazovaly přírodní medicínu. Dnes v nemocnicích operují roboti. O těch v roce 1981 nebylo ani potuchy. Takže to nesváděj na socialismus, že zrovna nebyly pro tebe potřebné léky. Zkrátka bylo jich málo. Dnes jich máme až moc, tak je tedy rušíme. Dnes nemusíme dovážet za tvrdou měnu, ale zase si je řada lidí nebude moci dovolit, protože na ně nebude mít. Ty jsi byla v roce 1981 v nemocnici, kolik Tě stál pobyt? Takže jsou mezi námi i tací, kteří tu dobu pamatují.
    • Vážená to je jen jeden případ ze statisíců kladných.Projděte dnešní tisk,kolik je zdravotních kauz dnes.Je to nepoměr a to máme "světově uznávané zdravotnictví",kolik lidí již zemřelo vinou zdravotníků dnes,nehledě k faktu,že modernizace lékařství šla od té doby na výrazně vyšší úroveň.
      Jen tak na okraj:moje matka byla v roce 1985 na operaci zraku (obě oči) a to ji bylo v té době 65 let,mohlo by se říci stará "babka",proč ji léčit?Operoval ji náš specialista,který v té době byl na špičce v Evropě,operoval Husáka,Honekra a možná i další pohlaváry .Nikdo z rodiny nebyl v KSČ,nebyli jsme nijak bohatí,abychom někomu něco mohli dát,bydleli jsme na vesnici a dělali všichni v zemědělství.Dnes ji je 90 let,pořád vidí a luští křížovky.
      To je ta dnešní vymoženost bezplatné lékařské péče Vážená paní.Tak nám tady nekažte bludy,jak jsme se měli velice špatně a jaké špatné bezplatné lékařské ošetření jsme měli. *16* *16*
    • takže se vlastně lautr nic nezměnilo... akorát že jedna protekční sebrala léky druhé protekční... asi proto že jedna byla mladá druhá stará, nebo jedna ví a druhá míň protekční.... ...< chi :-))
  • Fousek jsi asi někde mimo,komouši tu jsou a opět ve vedení, jenom se jinak jmenují a zdírají nás z kůže.Pokud nevíš o čem mluvím přečti si knížku od Zdeny Frýbové Mafie po listopadu. Ale podle tvého názoru si myslím ,že ani číst neumíš.
  • Jo, hoši, neviditelná ruka trhu páně Klause působí prostě neviditelně. No a my můžeme čumět a čumět a houbeles vidíme. Jenom nakonec nahmatáme práznou kapsu. A to jsme ještě v dluzích, jak nám posílal složenky pan kalousek. Jsem zvědav, kdo jednou pošle složenky jemu a jeho kamarádům. Byť by měl zaplatit jen rozdím mezi částkou na jeho složence a současným (i budoucím) dluhem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit