Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Především a hlavně by už měl vodsmrdět havlista Dekoj, svazačka Augustová a skřet Komers. Dokavad tam bude tadle squadra, tak budou pravdoláskaři, havlisti a gaykomando v televizi furt krást, vyhrožovat a překrucovat. Ať se klidně napráškujou a hlavně - ať už je někdo spláchne!
  • Pak je řešení, aby byti ti elitní sdělovači " objektivních " zpráv a informací. Přeji jim , aby byli jeden měsíc s průměrným důchodem. Svou nenažraností čerpají obrovské částky jak ze státních prostředků, tak obírají plátce radio-televizních paušál.
    Stejně nenažraný je svaz autorů. Nakreslím výkres A-4 tak při kopírování zaplatím těmto vyžírkům paušál. Za co. Kdy na ně přijde kontrola, jak s těmito automatickými příjmy nakládají.
  • Ještě vykopat ředitele a celou tu povedenou modrou sebranku! Není dne, kde nám vlezle m vnucují ty odporné zločince z bývalé zločinecké 101 v hlavním zpravodajství !!!!!
  • Ale,ale když v Praze demonstrovali odbory,tak Čt a její odporní novinářští klauni si dělali srandu.Tak dobře vám tak.
  • Co se divíte, ve vedení kriminálník univerzál, "opravdu nezávislá" zpravodajská činnost. A to vše za 1800,- kč ročně. To jde ne? Reklamy, které by tam již dávno být neměli, neprůhledné výroční zprávy a zlodějiny, jako všude.
  • Nebyl by od Drtinky a Veselovského nějaké mladé "odstávče" k dalšímu ušlechtilému chovu pro naší nestranou a pravodoláskovou televizi.
  • 80% programů je nekoukatelných. ČT zrušit.
    • Na ovladači je tlačítko na vypnutí - doporučuji naučit se ho používat.
      • Ale na TV není tlačítko neplatit.
      • Jsi blb, nebo to jen děláš? To je jediná televize, kterou platíš i když na ní nekoukáš. Tak by sakra měla být nezávislá. 1800 Kč za šmejd je dost. Tak si nech ty výlevy primitýve tečko.
        • 1) Nevím od kdy si tykáme. 2) Nechcete-li platit 1800 Kč ročně, pak máte možnost TV odhlásit a vůbec na ni nekoukat. 3) Primitive se nepíše "primitýve".
          • Osvobození od TV poplatků ze sociálních důvodů
            Osvobozen může být (nejdéle vždy na dobu 6 měsíců) poplatník, u něhož celkový čistý příjem jeho domácnosti nepřesáhl v uplynulém čtvrtletí 2,15 násobek životního minima.
  • ostapkotab
    kéž by šla ČT konecne do prd€le !!! to svinstvo je naprosto k nesledovani !!! *12* *12* *16*
    • koukáš na novu a krimi na prime že? *1*
  • Pan ředititel potřebuje v ČT loajální vlez-prdelky,kteří proklamují politické nýmanty:Kalouska,Nečase,Kchárlose,Polčáka,Bendu a další slabomyslné politiky,kteří nebýt v politice by se jinak neuživili.Měl by přijít zase rok 1989,ale v Ukrajinském pojetí. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
    • A především lidské sra-x-čky typu zeman a spol. Oni už ty zemanovsko šloufovské ksichty netáhnou. A že by mělo přijít vyčištění v Ukrajinském pojetí - to nepochybně - toho zasviněného dobytku typu zeman, filip, semelová, grebeníček, ransdofr, mynář a podobný lidský odpad už je třeba definitivně po těch kandelábrech rozvěsit. Nic jiného si takové bestie nezaslouží.
  • Národ má smůlu. Jeho "Česká televize" už není dlouhá léta ČT, ale rejdiště pravdy a lásky, které se utvořilo po televizní stávce (jejíž smrad dosud nevyvanul) a trvá dodnes. Pravdaaláska v r. 2001 vyhrála boj za TV poplatky ještě vyšší, penězotoky jen "naše", a jen pro hochy a dívky co spolu mluví, že. Rada ČT je tradičně poplatná "Pražské kavárně" a tudíž svorně havlistická /jde přece o "naše"peníze/ a zpravodajstvím lze krásně vydírat politiky a vůbec všechny. Takže co? Dvořák je ředitel (za koho asi kope? no asi za američany, ne.) Takže nám(pravděalásce) moc nevadí, jen když zachová penězotoky. Když ne vadit bude - od toho máme Radu ČT (jen aby v ní byly ty správně osobnosti). No a když někoho Dvořák vyhodí, no někdo to odnést musí, protože když nepůjde Drtinová a Veselovský, tak by třeba museli všichni, což by bylo potřeba jako sůl. Takže pokud se ČT nevyčistí celá jako Augiášův chlív, tak to nebude stejně nic platné, protože v případě ČT "ryba" nesmrdí od hlavy ale celá a už hodně dlouho. Teď bylo v médiích oznámeno, že Drtinová a Veselovský začnou pracovat pro Bakalu, takže konečně budou doma a to potvrzuje pro koho do teď dělali. Není jich žádná škoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit