Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Občané pořádali sbírku Národ sobě ze které se postavilo Národní divadlo.
    O mnoho let později se občané skládali na politickoou mafii a udělali druhou sbírku Národ sobě. Národní divadlo slouží lidem. Politická mafie slouží jen mafii spolu s policii, soudy a BIS.
    Snad by nyní měla přijít na řadu změna a donutit zákonodárce k vytvoření zákonů, zamezující kradení peněz daňových poplatníků - to by ale v parlamentu neměli sedět neumětelové a příslušníci mafie.
    Jak říká klasik - Česi si neumí vládnout od dob Karla IV, kdy vládli Evropě
  • Dokumenty, které na ČT neuvidíte, jelikož ukazují skutečnou tvář USA!

    http://ulozto.cz/xPE1pWMY/valka-proti-demokracii-avi


    http://www.ulozto.cz/xADncSd/valka-kterou-nevidite-the-war-you-don-t-see-avi
  • vyctu tech vsech podnikatelu , lobbistu a ceho vseho , poradcu nesmime zapomenout , chybi jmeno Bem.
    Steiner , Stejner jak se take prezentoval , Vodrazka , cela jakoby dozorci rada DP , dodnes skoro neobmenena a aktivni , Dvorak z vule lobbistu genialni ridici toho ansamblu sice obvinen byl ale divi se tomu . Nakonec Kajinek se take nestaci divit , tak proc ne on.
    Ale ten Bem , ten tam proste chybi ze vsech nejvic.
    To je jako Snehurka a 6 trpasliku , k nicemu .
  • Po roce 89 je zde vše horší než bylo předtím, to jsme to dopracovali.
  • Důsledkem je, že se rušej spoje a některé linky, poněvadž se musí šetřit. Rittig a spol budou jako alternativní trest tahat lidi na zádech.
  • Advokátní komora je zrovna tak mafiánská jako lékařská komora, na prsech ruky by se dalo spočítat kolik je zde slušných a spravedlivých soudců a advokátů. O zrůdnosti státních zástupců, kteří toto svinstvo nechali rozvinout do gigantických rozměrů, raději pomlčet. Přát si jen jediné, aby zde byla justice jako mají ve Velké Británii, USA a Itálii !!! *16* *16* *16* *12* *12* *12*
  • Dobře už bylo, před rokem 89, měli jsme se jak prasata v žitě, teď se máme jak prasata ve špinavé slámě, ale je pozdě bycha honiti půjde to jen dál s kopce až ke krachu.
  • A prave pro to neplatim dane.Ani letos nezaplatim.Je lepsi si zaplatit poradce a ocurat stat.Protoze jinak penizky doputuji do Prahy a tam se prerozkradou.A to kvalitne a nedohledatelne.A ja nepotrebuju zivit Kalousky hloupe Karly a vubec tu pakaz ve snemovne.A prave pro to je nejlepsi postupovat jak je uvedeno shora.
    • Stát vůbec neočůráte. Jen zastupitelé nebudou mít tolik rozkrádání. Tenhle stát i města žijí z našich peněz. Statní peníze neexistují, je to je to, co politici nestihnou z naších daní ukrást.
  • Miliarda? No, ono to naskáče. To totiž byly jen peníze, které vedení potřebovalo odklonit. Podle vzoru Kocourek - mimo dosah berňáku. Přece se nebudou dělit, že? A navíc s kalouskem...
    • Nechte Kalouska na pokoji ! Je to machr. Koupit nefunkční padáky pro armádu je stejný husarský kousek, jako koupit pušky, střílející dozadu. Proto je jeden z nejlepších ministrů na světě. Doporučují svým nepřátelům.
      • Svatá pravda, a za to dostal taky velkou ale opravdu velkou odměnu. *16* *16* *16*
        • A mezinárodní cenu za nejlepšího ministra financí v celé planetární soustavě, protože dokázal nejvíce v našem rozpočtu škrtat na úkor lidí, co ty šmejdy ze svých daní platí. Pro dobro zahraničních bank a korporací. A český národ dostal cenu za nejhloupější národ co si nechá čtvrt století kálet na hlavu a drží a drží, ještě se mnozí před knížetem Kárlem von Sajrajtem z Bilderbergu a Šípkového Království plazí jako režisér Menzel, Svěrák a další z rádoby kultury, protože oni jsou pouze potomkem pohůnků a té lůzy, zatímco chrápající kníže, za velké peníze daňových poplatníků je tak úžasně noblesní i když blekotá a mekotá, když se občas vzbudí a je pro peníze na své konto vždy připraven do služby oblbovat i nadále ovčánky ve svůj prospěch a prospěch Bilderbergu, Trilaterální dohody a Římské komise. Proto si ho nikdy do služeb nepovolali, na rozdíl od nás, chytří Rakušané a Švýcaři. Tuto pijavici jsme si vzali jen my a ještě si ji tu leta pěstujeme. Naší velikáni jako Hus, Žižka, Jiří z Poděbrad, Karel IV, Přemysl Otakar II, Havlíček Borovský, Komenský a další se musí z toho v hrobě otáčet jak vrtule letadla v nejvyšších obrátkách. . . .
  • Můžete minulý režim nenávidět jak chcete, ale v roce 1948 bylo Česko a hlavně Slovensko bez elektřiny, plynu, vodovodu, větší části asfaltových silnic a železnic, panelových bytů, většiny škol, nemocnic, vědeckovýzkumných ústavů, skoro bez kanalizace, bez přehrad.... Během 40 let se to vše postavilo, dokonce jsme měli i zaoceánskou flotilu, jakou nám záviděl kde kdo a stát byl potravinově zcela soběstačný, a bez koruny dluhů. Je pravda, že nebyly banány, které dnes už máme, ale zase dluh máme takový, že jej nesplatíme nikdy, protože nejsme schopni splácet ani úroky a vládní elity spolu s podnikateli budují tak maximálně cyklostezky a to ještě z evropských dotací a skoro polovinu stihnou rozkrást. Dnes máme republiku úplně rozkradenou a naši nezaměstnaní vysokoškoláci si užívají vytoužené svobody cestování tak, že utírají německým důchodcům řitě anebo myjí špinavé nádobí spolu s bangladéšským negramotou někde v anglickém nebo americkém bistru.
    • Inu, jak se to vezme. Já si například nevzpomínám, že by mi na něco byla naše flotila. Spíš mi přijde jako zázrak, že se to bolševikům nerozsypalo dřív. Pokoušet se uřídit ekonomiku v měřítku státu, to je prakticky nemožné - a tady to fungovalo skoro čtyřicet let, než to uhnilo. Zřejmě to mohlo fungovat jen v kombinaci s ruským samoděržavím natřeným na rudo.
      • Flotila tebe fra určitě nevozila, ale vozila komodity pro jiné a odváděla peníze do státního rozpočtu, ze kterého jsi měl i ty. A budeš se divit, ale nebyly to vůbec malé částky.
    • to nebylo díky komunistům, ale NAVZDORY KOMUNISTŮM. V r. 1948 ještě žili a pracovali lidé, kteří se narodili a byli vychováni za 1. republiky i za Monarchie, lidé vzdělaní, čestní, pracovití, schopní řemeslníci, rolníci hospodařící po staletí na gruntu po předcích, samostatně uvažující a ctící slavné tradice Zemí Koruny České. Byli jsme také velice bohatou zem průmyslem a surovinami. I když komunisté toto vše uloupili a hned po uchopení moci zotročili občany a začali sem implatnovat způsoby východních mongolsko tatarských stepních nájezdníků, trvalo dlouho než se jim podařilo toto vše zničit. Ty schopné komunisté likvidovali nebo vyhnali ze země nebo zotročili. Zatímco Západní Němci za pomoci USA budovali svou válkou zničenou zemi, my jsme za pomoci CCCP budovali socialismus. Každý tak máme co jsme si vybudovali. A to že někteří nemají na víc než někomu utírat řitě nebo mýt špinavé nádobí, to je důsledek toho půlstoletí budování "šťastných zítřků". Místo toho, abychom komunistické bestie po Listopadu pověsili nebo alespoň zavřeli do kriminálu, tak jsme jim dovolili rozkrást to co zbylo a v přestrojení vládnout dál.
      • Zbylo toho opravdu dost, když přes noc z nich jsou milionáři a miliardáři. Navíc se vybodoval průmysl na Slovensku, který tam za té skvělé první republiky nebyl vůbec, byla to neuvěřitelně zaostalá země a to platily české země a nebylo toho málo. Díky tomu se úroveň vyrovnala. A i v ČR se vybudovaly vodní kaskády na Vltavě, z první republiky byly pouze Štěchovice. A na dalších řekách v ČR i na Slovensku vznikaly další . Nikdy jsme neplavali, protože se to hlídalo, zatímco dnes jde o prachy na prvním místě a lidi jsou všem ukradení. Tak se místo toho staví protipovodňové zátarasy. EU to platí a spřátelené firmy politických zmetků se o to pěkně podělí .Zlatý důl jako ve všem. Byly postaveny vesměs všechny chemické závody, protože až po válce začal boom chemie. Rozšiřovaly se zpracovatelské potravinářské závody nebo se stavěly nové. Jaderné elektrárny se stavěly u nás i na Slovensku. Metro. Státní statky nefungovaly dobře, ale družstva ano. Byli jsme v potravinách soběstační a ještě jsme živili armádu Varšavské smlouvy. Dnes více než 50% potravin dovážíme, šmejdy k tomu s jedovatými ingrediencemi zejména z Polska a zadlužujeme se ročně v řádech desítek miliard korun, protože Polsko a ostatní státy mají vyšší dotace než my. Tak to pěkně zařídili pro nás." Rovné" podmínky , jak pro koho. Byl deficit ve fondu oprav, ale dnes to máme opravené díky tomu, že nám tu téměř nic nepatří, polokolonie, pologubernie a astronomický dluh k tomu 2 biliony. Kdyby komouši udělali takovou sekyru, tak budou i kohoutky na veřejném WC pozlacené, protože co se zlodějin týče, tak to byli naprostí břídilové proti těmto.
    • Zatím jsou to jen důsledky učení komančů. Co je naučili, tak se chovají. Syn či dcera otce, který poctivě vydělával peníze, by se nikdy nezpronevěřil těmto hrám Tunnellingu, politickému mafiánství, vybudovaní struktury mafie v policii,struktury mafie na bázi Stb v BIS, z ministerstev si udělali útulek pro ty, kdo už pracovat nechtěli a pobírali plat, banky rozkradli exStb s garancemi bank prodávaných v USB, podvodné úvěry z bank na privatizace dostávali jen ti, kdo měli červenou knížku. Kauzy MUS, Poldi, Gross-kauza, atd.
      A český daňový poplatník se jen dívá, jak se konstatuje, že mizely miliardy...ale kdo je zodpovědný za tento stav Klausi, Zemane a další komančové a političtí mafiáni
      • Máš to trochu popletené Patriku, podvodné a nevymahatelné úvěry od bank nedostávali pouze ti s červenou knížkou, Rittig ji nikdy neměl a za manko seděl, amnestii dostal od Havla a pak teprve mohl rozjet ve velkém to, co za toho totáče zdaleka nemohl a byl za to potrestán. A bylo jich více. Prostě se to jaksi propojilo, protože šlo o spojení ksindlů a šmejdů první třídy s i bez knížky a ti poctiví občánkové , kterých nebylo málo snad měli šedou kůru mozkovou, kterou jim nikdo nikdy nezprivatizuje ani neznárodní a měli ji tedy používat ,protože museli vidět, kam se to řítí a kdo to tu vede. Havel nebyl jiný a i jemu zachutnala moc opravdu moc, proto ho kritizoval ve svých písní i sám Karel Kryl. A Havel pocházel z úplně jiné rodiny i prostředí. Je to v lidech a komančové takovéto svinstvo rozhodně neučili. Generální tajemník ÚV KSČ a prezident Novotný nikdy nic nenakradl. Jeho chata na Měříně na Slapech nebyla o nic luxusnější než průměrných chatařů v jeho okolí. Nejméně se korumpuje a krade ve Skandinávii a vládne tam především levice. Jinde vládne pravice a krade se tam téměř jako u nás a také to moc neřeší. Ono je to v tom, kolik jim lidé dole povolí a jak si to hlídají a my na to kašlem, tak to tu jede v pohodě čtvrt století. A siamská dvojčata Klaus a Zeman tu rotují na nejvyšších všech postech a Kárl von Sajrajt z Bilderbergu a Kalousek za nimi nejsou rozhodně pozadu, a , Kočárník, Dyba, Tříska a další ti jsou už dnes schovaní jako poradci a zdárně jim v tom sekundují. A národ ovčánků mlčí a drží. .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit