Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co takhle napsat co případ Parkanová a jiné zajímavosti ze současnosti. *11*
  • Rusové Ukrajinci Stalin nás nezajímá to je Váš politik z vaší domoviny,než ste přilezli do našeho státu,netahejte zde temata co nás nezajímají .
    Máme své hrdiny doby o kterých nikdo ani nenapsal generál Bílí podplukovník Rakousko uherské monarchyje a mnoho dalších statečných Čechů,MOravanů,Slováků,netahejte zde negativní politiky jakesi Staliny z státu co ná snezajímá ani nikdy nezajímal nepišeme azbukou píšeme latinkou a není naším zájmem zajímat se o Ruské UKrajinské témata
  • Dnes je výročí kdy mírumilovné síly Demokratického Německa osvobodily nebohý trpící československý lid zpod jařma Masarykovského bolševismu. Na odpor se jim postavily pouze ojedinělé skupinky sovětských fanatiků zmanipulovaných diktátorem Putinem. https://www.youtube.com/watch?v=mKwOT6aIkHA

    Němečtí demokraté chtěli zachránit celou Evropu před komunistickou nákazou a zajistit aby se všichni lidé a národy měly jako prasata na jatkách....PARDON V ŽITĚ!!!! https://www.youtube.com/watch?v=Ijgdfx2srBo

    Bohužel bolševismem prosáklá Evropa nepochopila velikost a nezištnost německé mírumilovné oběti a postavila se jim na odpor. Dokonce i USA věrný přítel a sponzor Demokratických Nacistů v předposledním roce války zradil své německé spojence a přidal se na stranu Putinova Ruska. *6* *3*

    A to všechno z pozadí řídil Putinův bratr krvavý Stalin....
    • Velmi správné označení M.gr - magor. Ano Sajmone konečnějsi se pravdivě ukázal, protže takovýto slepec nesmyslých chlístů dokáže vypotit opravdu jen totální magor.
      • ovšem co od tvého IQ kupky hnoje můžu taky čekat že Sajmone? Prostě sis našel sobě blízké označení. Taky by ses mohl označovat jako Dr.voštěp.... *2*
  • vanhorne
    Hosi od novin, bacha at nejdete sedet. Bacha az zase nejaky zvlastni clovicek natahne haksny a vy budete psat eulogies. Musite o nem psat tak, aby nevypadal, ze byl tim cim byl, ale tim cim bohuzel nikdy nebyl. Rika se prece, o mrtvych jen dobre, nekdy se k tomu prida 'and good riddance'.
  • odvádění pozornosti. Jsem zvědavý, zda se tu zítra objeví nějaký článek informující o výročí 15 března 1939 kdy Henlainovcem Sajmonem obdivovaní němečtí Soukmenovci pod vedením svého milovaného Adolfa Hitlera okupovali demokratické Československo s požehnáním západních států a s vizí Čechy Moravany Slezany vymazat ze světa. Úředně i fyzicky. Ojedinělý odpor byl v moravskoslezském Frýdku Místku. Ale o tom se asi zítra nikde nedočteme. Je to totiž "ideologicky závadná" informace a není v souladu se současným oficiálním politickým kursem.
    • No a co jako - histrorie stará více jak půl století.
      Jsem zvědav jestli jsi tak kňučel taky 25.2. - kdy v době bližší komoušská sběř uspořádala převrat, a jestli též nezapomeneš připomenout okupaci vychodostepními rusáckými zparchantělými nájezdníky 21.8.
      Pan Hitler zde pobyl pouze pár let, komunistické bestie pod vedením zparchantělých rusáků devastovali tuto zemi dlouhá desetiletí.
      A nezačni pindat o tom, že si mám něco někde přečíst protože pro své mládí tomu nemohu rozumět. Jsem starobní důchodce a fandím těm, kteří se snaží smést současnou komoušskou špínu z pražského hradu a kobliháře ze Strakovky.
      • historie stará půl století, co tady pokňouráváš o únoru a mrtvém Stalinovi, který je stejného data. Nejsi náhodou na hlavu Sajmone? Že se vůbec ptám, všichni známe odpověď.... *15*

        Tak pan Hitler je to pro tebe....ty jsi opravdu id...ot Sajmone, okupace Nacisty, kteří chtěli vyhladit celou mnohamilionovou zemi, ti nevadí a okupace Sověty kteří zabili pár desítek lidí (tím je neomlouvám, pouze konstatuji čísla) tě uvádí do hysterie. Pan Hitler zde byl pár let, poněvadž ho "pan" Stalin (doufám že ti u Stalina oslovení pan nevadí) vyhnal. Kdyby ho pan Stalin nevyhnal, ty bys tu Sajmone nemohl plkat svoje blbosti. Pokud tedy jsi nebyl z rodiny pana Hitlera, kovaný Nacista o čemž jsem poslední dobou vzhledem k tvým komentářům čím dál víc přesvědčen. Opravdu by mne nepřekvapilo kdybys byl z rodiny Esesáků kteří dostali v Rusku výprask a teď se užíráš věčnou nenávistí.
    • zítra třeba též, ale včera jsi se mohl o tom dočíst, šmudlo. než vypustíš nějaký blábol, tak si zjisti skutečnosti.
      • já jsem v minulosti žil, ne jako ty, kterému gumujou dnes ve škole propagandisté mozek zkreslenými dějinami, nějak nemohu tady najít kde jsem si včera a dnes mohl přečíst o okupaci Nacisty, to je jen sama protiruská a protizemanovská agitka a jinak nic.......takže nepoučuj mne pubescente o minulosti a jdi si radši hrát s chytrým mobilem *3*
        • to mě opravdu potěšilo, že jsem pubescent :-) já ročník 51. tebe asi postihla stařecká demence. začíná na hradě a končí u diskutujících. tady máš adresu na článek, který vydali asi tvoji oblíbenci. jinak u U na začátku slova se nepíše kroužek "Ů", ale "Ú". třeba ti to v agitce vysvětlí.
          http://www.halonoviny.cz/articles/view/4391322
          jinak ač penzista, nejsem volič zemana a nemám chytrý mobil. a docela by mě zajímalo s čím si hraješ ty :-). no s tím už asi nee. tak pozor, aby ti nepraskla žilka.
          • pokud jsi tedy ročník 51 kde zůstal rozum? Zamrzl ve zvláštní škole? *1* Moc tě trápí ojedinělé pravopisné překlepy? No musíš se s tím nějak vyrovnat, já si s klávesnicí počítače moc hlavu nelámu. Podstatná je myšlenka........a je mi srdečně jedno koho volíš vol si třeba Svědky Jehovovy nebo stranu penzistů mne to nezajímá, to je tvá osobní věc..... *3*
            • už se můžeš udělat a spát v klidu. *1*
            • právě že ten rozum mám, na rozdíl od tebe. a myšlenka ti jak je vidět, dělá problém. to nebyl překlep, ale hrubka. že bys tu zvl. školu ani nedochodil ty? a pozor na klívesnici. nebo na vesnici? to bych považoval za překlep. to by tak pasovalo. *12* *3*
    • vanhorne
      "Henlainovcem Sajmonem obdivovaní"
      Kdo to je ten Sajmon?
      • zajímavý případ schizofrenie neboli rozpolcení osobnosti. Tady už tě známe všichni......
  • To přeci není o stalinově nekrologu.Byl diktátorem a s jeho jménem na rtech umírali sovětští občané za 2.světové války.Přesvědčeni,že on bude vítězem,že on je z toho marazmu vytáhne.S odstupem času z něho udělejme svini.On tou byl.Ale vysvětlujte to těm,kterým pomohl.
  • Sedět šli i jiní! Znal jsem člověka, který v 50-tých letech v hospodě prohlásil:
    "Když se Stalin narodil, vypadal jak krokodýl."
    Co myslíte, jak to dopadlo? Samozřejmě, byl udán a strávil 2 roky nepodmíněně.
  • Ten potěšil mnoho lidí, když konečně laskavě zdechnul.
    • A dovedete si vůbec představit co to bude za celonárodní veselici až povezou na hnojném voze nohama napřed tu současnou obludnost zasviňující pražský hrad???
      To bude teprve slávy a jásotu - víc než za Husáka na prvního máje, když to podlé komoušsko-konfidentské zombí práskalo bolševickým chlebodárcům.
      • Jiří radovat se z toho mohou jen ubožáci.
        • Jak jsem uvedl výše - zemře-li člověk, je to samozřejmě smutné a zaslouží si pokoru, úctu a důstojné rozloučení.
          Chcípne-li však komoušský konfident STB, soudně opakovaně uznaný lhář, křivák, ..... , prostě celkově podlá odporná existence - není čeho litovat - viď že ano zemane.
          • myslíte, že mu nechají zahrát pochod padlých revolucionářů?
    • vanhorne
      "když konečně laskavě zdechnul."
      Jeho pohrobci ale jeste ne a jen cekaji na oziveni.
    • A co když zdechnul Hácha,Gottwald,Zápotocký,Novotný?Smutno když někdo odejde.Vám potěšno.Fuj.
      • rich: Hácha byl opravu oběť doby
      • Pokud zemře člověk, je to samozřejmě smutné. Nikdo však jak možná tušíte není nesmrtelný a všechny nás to dřív nebo později čeká.
        Zdechne-li však taková bestie jako např. syfilitický alkoholik - loupežný vrah gottwald, či jeho následovníci včetně současného zasviňovatele pražského hradu je to důvod k oslavě. Země a její lid se totiž zbaví další přítěže a ostudné kreaturní bestie.
        Že ano zemane, ty víš přece vše nejlíp. Také jistě znáš to o té vařící se vodě na každou svini. Jak je horká ta tvoje? Do pověstných "švestek"?
    • no právě že ne
  • Berja zařídil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit