Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veškeré silnice v české republice zničily přetížené kamiony.Vlády za dvacet let nedokázaly nic proti tomu dělat.(vážení aut jako v německu)Dneska musíme tu jejich neschopnost zaplatit všichni.Proč se nemuže platit jednodenní povolení na dálnici.Nemusí být známky,ale stačilo by obyčejné potvrzení.To nic nestojí.Za padesát korun by si to každý rád koupil,ale kupovat na jeden den povolení na dálnici za 300 korun,to raději jedu mimo dálnici.
  • Umí dobytek za posledních 20 let něco jiného než zdražovat? Ne!!!! *16*
  • Po dálnici nejezdim tak mě může pan Unzeitlich(to je německy nečas,já mu tak řikám)políbit šos.Nejhorší je že se tim zdraží doprava a tak to zaplatí i ti tam nejedou,včetně mě.Prostě dobytek je to.
    • JT, německy je to Unwetter nebo Hundewetter (tj.psí počasí). Es tut mir leid.
  • V první řadě bych nechal opravy silnic zaplatit ty, kteří špatně provedli průzkumy, propočty a stavby našich silnic a dálnic. Naprříklad při zvlnění dálnice kolem Ostravy, která je jako na vlnách tsunami, byly výmluvy na špatné podloží - takže někdo "odrbal" geologické průzkumy a propočty nebo použití materiálu na stavbě. Ale stát má báječně podepsané smlouvy, že se toto nemůže reklamovat a musíme si to zaplatit my řidiči známkami. Nehledě na to, že pouze v Ostravě je dálnice jako obchvat zpoplatněná.. V další řadě bych to nechal zaplatit dopravce, kteří vozí přetíženými návěsy zejména materiál na stavby našich báječných silnic.
  • A na jaký účet budou tyhle peníze směrovány. (To jaksi pan premier zapoměl říct).Je to třeba znát, abych si jako poplatník mohl zjistit, zda tam ten můj podíl vkutku šel a ne na nějaké úředníky. Již je na čase, abychom takto jako poplatníci mohli kontrolovat využití či zneužití našich daní a poplatků.
  • To je už dražší než v Rakousku, a tam rozbité silnice nejsou. *12* *12* *12*
    Jen koukaj jak by řidiče okradli, a pak to jde do kapes spřízněných firem za předražené opravy. *12* *12* *12* *12* *12* *12*
    • To víš, přebujelá státní správa naplněná neschopnými diletanty a t hrabou, hrabou a hrabou.
      • Omyl, vážený pane. Tam jsou schopní, na rozdíl od nás, co jen platíme a pindáme a nejsme schopni ničeho.....
        • pp, no to je také pravda. Tady pindáme a když jsou volby, tak jako ovce stále volíme ty co nám slibují ráj na zemi bez práce. Pokud vůbec nejsme líní zvednout zadek od televize a jít volit. Tedy alespoň většina zn ás.
  • Je to jen okecávání toho, že pravý důvod je jen sprosté a bezdůvodné zdražování, nic víc nic míň. Pak teda jako pár milionů někde hodí, jak drobky slepicím, aby se jako neřeklo...Peněz by bylo dost ,ale nesmělo by to tu být, tak, že kdejaký vyčůránek...např. "Kapsch" se tady beztrestně za pusinku napakuje a lidi to z toho mála co jim po všelijakých platbách zbyde to po "stovkách" i s chlupama zaplatí...á hned jsou zase milionky na světě i s vypečenýma rohlíčkama pro vypečeného "císaře" a vychytralé vypečené vyčůřánky odevšad.
  • kdyby tuhle republiku netunelovali ve velkém, měli bychom se tu dobře, ale sou to sv... sk... !!! *16*
  • Papaláši si řékají silnice...to je novinka a pro kolik silnic potřebují vybrat
  • Je to na po,lití kdyby vybrané peníze nepoužili na jiné prů,ery vlády tak by jsme měli silnice jak víno a vůbec by se nemuseli zvedat poplatky. Pokud budou peníze přesouvat jinam tak na silnice nikdy nezbyde a budou chtít stále víc a víc . jednou řekl ten de,il Jandák že politik memůže mít hmotnou zotpovědnost za politická rozhodnutí ale občan za ty jejich prů,ery zotpovědný je ? proto na ně doplácí formou veškerých zdražení ? ať jdou už do pr.ele !!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit