Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Radeček nedostal slavíka, no to je dyzkrymynáce jak višitá, to jo, musí se někde vyprofilovat a zviditelnit! Vždyť má takový rázovitý písničky jako černej kluk vyšel si zašukat, no řekněte, není to hit !!!
  • My si hlavu řezat nenechame,proto volíme Zemana.
  • Osočit X lidí v sále z podpory nacistů jen proto, že zatleskali kapele a pak beztrestně odejít?
    Není někde chyba? To si to opravdu všichni, kteří byli v tom sále nechají líbit? Urážku a nactiutrhání? Proč Bangu nežalují. Ať je odsouzen alespoň k omluvě, aby si i tací jako je on uvědomili, že tady platí zákony bez ohledu na rasu a barvu kůže.
  • jiří - ty ,vnuk milicionáře a komoušského aparátčíka tady chceš někoho poučovat o prezidentech ?? Taková stoka jako jsi ty se má spakovat a táhnout z této země. Česko nepotřebuje odpad tvého druhu.
  • Nebudu se ho zastávat ale ať si každý uvědomí, že jiná etnika hledají "své místo na slunci"
    Mají taky jiné životní hodnoty a jestli se naše společnost nebude bránit už nyní tak to dopadne
    jak třeba tady !!!!!!!
    https://www.youtube.com/results?search_query=Utok+18+kvetna+2017
  • sám prudí,chce být vidět a pak se diví.Dobře - odešel ze Slavíků. Nelíbí se mu. Nelíbí se mu když tu partičku nemakačenků někdo pranýřuje a nazývá pravými jmény, Ale tak už to zůstane! On se třeba živí zpěvem. Ale desítky tisíc jeho soukmenovců parazitují profesionálně na systému. Vysávávají dávky. Na úřadech skučí. A pak najednou vytahují telefony za tisíce. To není nic ojedinilého. To je pravidlem. Krade to ve velkém. A to tak že jejich krádež třeba mědi ohrozí tisíce lidí. Takže hoši - pokud se budete chovat takto nikdy vás společnost nepřijme. Nikdy!
  • Je to sice nepříliš solidní diskuze tady, ale osobně jsem zděšen z toho, jak se dnes posuzují řeči jedněch a druhých. Někdo veřejně vulgárně osočuje prezidenta republiky, to samozřejmě nevadí protože je to "demokracie názorů". Když se ale někdo konečně veřejně ozve s kritikou věcí, které nás skutečně ohrožují, ohrožují naši svobodu, naše hodnoty a historii, pak je tento člověk bohužel rasista a nevím, co ještě, a je odsouzen našimi "spravedlivými" soudy.
    TAK TO JE MI TEDY PĚKNÁ SPRAVEDLNOST. JE TO SPÍŠE NEPOŘÁDEK, TEDY BOR.EL
    • Pisateli asi nevadí, že osoba zastávající úřad presidenta republiky, což je podle Ústavy představitel a symbol naší země vůči jiným zemím, že tato osoba mluví na veřejnosti doma i v cizině ne jako vzdělaná osoba, ale vyjadřuje se vulgárně, ba sprostě jako nevzdělaný a nevychovaný opilec v té poslední nějaké putyce.
    • Proboha, tady někdo osočuje prezidenta republiky??? A kterého prosím, že se tak ptám, vždyť tato země přece už 5.let prezidenta nemá. Nebo že by se snad drtivá část normálně myslícího obyvatelstva nebyla včas informována?
      Ale to ne viďte, to vy jste jen takový legráckový pisálek a chcete normálním lidem tvrdit že prezidentem je ten nechutný populsiticky žvástavý komoušský konfident STB a rusácký řiťolezec soudruh NIC zeman.
      Ale určitě to nemyslíte vážně, jste přece myslící, nebo jste snad na tom jako to dementní pako? Zbytek vašeho příspěvku vypadá že jste schopen normálně myslet, tak proč takový úlet.
      Urážet a osočovat prezidenta, pokud je to skutečně prezident je velmi, velmi špatné ba téměř nepřípustné, ale to zombí si o to přímo dnes a denně říká.
      • Vy ani nevíte, co píšete. Jednak - neuznáváte to, co byste sám chtěl prosadit? Tedy je to vůbec první prezident, který byl zvolen veřejně, tedy většinou národa, ne nějakými machinacemi stran. Takže neuznáváte většinu. O tom konfiedentovi STB, měl byste si dát pozor, abyste nebyl odsouzen. Ale budiž. A co takový Horáček nebo sám Václav Havel? To nebyli konfidenti STB? Jak je tedy možné, že Václav Havel se v době před 1989 měl jako prase v žitě? A další rusácký řiťolezec... Jste vzteky bez sebe. Přitom - jak se to projevuje? Zeman se jel poklonit památce padlých vojáků, kteří se podíleli hlavně na osvobození od fašismu. A nechce nic jiného, než to, co nám Západ zakazuje a přitom to sám dělá - obchoduje s Východem, jak to jenom lze. Amíci nám kdysi zakázali obchodovat se zbraněmi, aby sami obsadili ta "naše" místa. A jako jediný z kandidátů se nedá podplatit nikým. Drží si názor, je schopen diskutovat s kýmkoliv o čemkoliv. Tolik znalostí nemá žádný ze současných kandidátů. Takže si každý dokáže o vašem psaní udělat názor. A hlavně ten závěr - zase byste měl být spíše zavřen do lapáku protože pokud byste zastával zásady demokracie a slušné společnosti, není možné, aby někdo veřejně urážel prezidenta a když na druhé straně vyjádří kritiku jiného, je odsouzen. Takže závěrem - jste asi pod vlivem alkoholu nebo prostě jenom tak poblouzněn nebo to píšete záměrně, abyste doplnil ty rozumné názory
  • A nejhorší jsou ty STBáci jako je Horáček alias Sázkař
  • Obcan.Havel
    Ze všeho nejhorší jsme my, prochcaní havloidí trpajzlící!
    • ObcanHavel
      ahoj krasavče
      • Obcan.Havel
        zdar ksichte
  • Banga je cikán.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit