Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koho ohromila tím, že za kauzou Peake na obranu může být Kalousek? Vás, novináři, "ohromila" tím, o čem snad vůbec nikdo, kdo se pohybuje kolem dění v pražské a celostátní politice, nemá ani pochyby? Jak můžete objektivně informovat čtenáře, jestliže si na zveřejnění této informace troufáte až teď? O tom jste měli informovat už v době, kdy Kalousek systematicky mydlil Nečasovi schody úsilím o dehonestaci Vondry v očích veřejnosti a odstranění Vondry z vlády (už od "přišití" kauzy ProMoPro Vondrovi, kdy člověk, který všechny smlouvy a platby podepisoval, nebyl vůbec vyšetřován a stejně tak nebyli v této kauze vyšetřováni Vondrovi nástupci, přestože většina plateb se uskutečnila až za Fulleho a Chmiela), přes taškařici v kauze s Kočí, po taškařici s Kalouskovými a Topoloánkovými kamarády-rebely, kteří naoako způsobili vládní krizi a dostali za to dobré fleky (mimochodem, byli na ty fleky v Aeroholdingu a ČEpru nominováni Kalouskem), až do současného dění?
    • Z dnešního pohledu je jasné, proč tam Saša zůstal tak dlouho. Nebo přesněji, proč jej tam nechávali. Měli jej pěkně pod kontrolou, protože měl pěkný škraloupek. Kdo nemá žádnou kauzu za krkem, asi by na něj tak nemohli. No a Karolína, ta taky nemá všech pět pohromadě. Ta si nadrobila do kožichu. Myslím, že jestli tam zůstanou, tak si zažijí věci, to jim teda nezáviďte! Nátlaky, ale taky se tomu dá říkat vydírání! Myslím, že se zapletli a to je bude stát víc, než jen ministerskou pozici.
  • Nebude od věci konstatovat fakt,že republiku rozkradla mezinárodní židobolševická sebranka.Všichni ti sofistikovaní zloději mají původ Vyvolených,a stranické knížky dávno odložili.Dneska jsou z nich demokrati,.pravičáci a pochopitelně sami sebe nazývají "elita"národa.A této elitě přicmrdává 5.kolona různých Nečasů,Kubů,Šnajdrů a podobných exotů.Silové rezorty včetně justice jsou ovládány stejnými dacany,kteří soudí podle Talmudu,což je nahrážka za Trestní řád a Trestní zákon.Bohudík,ostatní svět okolo ČR již procitnul.Neochota švédské královské rodiny sdílet místo společně s představiteli státního organizovaného zločinu ČR,ledacos naznačuje.A sebestředný český premiér,soudě podle jeho výroků,se utápí v představě,že svým politickým vlivem řídí běh zěměkoule.Místo aby se starali o blaho národa,mají tito vykukové v první řadě starost o svá koryta.
    • taky jsem četl ten článek o té švédské akci, ale nevím, kde by se to dalo ověřit v nějakém švédském tisku..případně někde jinde...Máte link?
  • Dnes, když jsem četl zprávy o tom, jak nám naši milovaní pravičáci (ODS, LIDEM, VV, KDU-ČSL a jiní většinou překabátění křiváci s komunistickou minulosti) nadělili zvýšení daní, zavzpomínal jsem, jak jsem před mnoha léty nenáviděl KSČ za zdražení dětského oblečení o cca 10%. Dnes, bych se jim chtěl všem těm Štrougalům, Husákům a Biľakům ze srdce omluvit. Byl jsem pod vlivem propagandy, která nám slibovala kapitalistický blahobyt. Věřil jsem v budoucí spravedlnost a v justici. Dnes vidím, že jsem se hluboce mýlil. Totální úpadek a ožebračování českého lidu je z roku na rok brutálnější a dnes už vlastně nevíme, zda třeba v dubnu nebo srpnu nebude DPH třeba i 80%. Kdo to zaručí, že se to nestane – čestné pionýrské slovo nějakého ministra, který je v úřadě 8 dní... Dnes se už v této zemi nedá věřit nikomu. Vlastně jen zloději, tuneláři, odkláněčí a privátizátoři co sedí někde na Bahamách mají z trapného havloidního cinkání klíčema prospěch. Zbytek ožebračovaných obyvatel sedí tiše doma a bojí se zvednout hlavu, aby je třeba neodstíhali na popud různých Kalousků a Langerů jako třeba tykadlového řidiče, jemuž pak během 100 dní vězení několikrát koukali bachaři do zadku, jestli tam nenajdou naši rozvrácenou ekonomiku, která jak se tu na ostravsku pravi je úplně v ř..i!
    • Uvědom si, že to všechno je důsledek půlstoletí komunismu. Z lidí se stalo nemyslící stádo, které stále čeká, že "oni" mu řeknou co má dělat a postarají se o něho. Máme svobodu a demokracii, ale chybí nám OBČANÉ, samostatní, zodpovědní, kteří dokáží racionálně a samostatně jednat, postarat se o sebe a nečekají, že to za udělají nějací "oni".
      • To už jsme od tebe mnohokrát zde četli. Teď ještě sem přidej zákon napsaný na toaletním papíru o protiprávnosti komunistického režimu,virtuální počet obětí kom. režimu a máš dnes splněnu denní pracovní normu placeného provokatéra. Ještě by mně zajímalo,kde je ten blbec "antiparoubek".Bez něj zde není žádná sranda.
      • proboha, dokdy se budete vymlouvat na komunizmus ? Podívejte se na věk všech těch papalášů,kmotrů,politiků,zlodějů,lobbistů.....atd. Ti(většina) před r. 1989 chodili ještě do škol (základních či středních,vysoké si dodělali nyní za pár měsíců) Spousta lidí, co vyrůstali za komunismu, nejsou tak špatní,jak myslíte. Kapitalismus nyní formuje novou generaci podnikatelů, dravců, kterých jediným smyslem je získat co nejvíc peněz za co nejmíň práce.
        Poctivých podnikatelů, jako je např Jančura je strašně málo, neví se příliš o nich, a je to dobře.Neboť by se na ně vrhli dravci,aby je oškubali o jejich majetek...
        • Do té doby, než doroste nová generace nezatížená komunistickou výchovou, která si uvědomí a osvojí tradiční hodnoty euroatlantické křesťanské civilizace a začne je ve ve svém životě uplatňovat. Ano, ti "...papaláši,kmotři,politici,zloději,lobbisti.....atd. (většina) chodili do škol ještě před r. 1989 do škol". Ale škola je základ života a ten základ jim dali ti, kdo v tom komunismu vyrůstali. Samozřejmě je spousta lidí, co vyrůstali za komunismu a nejsou tak špatní. Jenomže těm zpravidla chybí ta komunistická dravost, bezcharakternost a také konekce. Žádná "kapitalismus" neexistuje. To si vymysleli komunisti na strašení lidí, aby netoužili svobodě a teď si sami myslí, že to tak musí být. Ten tzv. "kapitalismus" je ve skutečnosti kryptokomunismus. Lidskou společnost nelze redukovat na pouhé materialistické "výrobní vztahy" a úroveň materiálního pohodlí ani není to nejdůležitější.
      • Kdy už si konečně sundáte ty svařovací brýle,svádět něco a pořád na komunisty je velice laciné.To že nefunguje justice není věc komunistů.To že nejsme v právní státě není věc komunistu,to že za podstivou práci dostanete mrzký peníz také nemá s komunisty nic společného.Jediné na čem mají komunisté podíl je nekonečná přítomnost prezidenta samozvance a poloboha ,který si nepřipouštím ,že by něco podělal.Štrašit lidi s komunistama umí jen člověk bez fantazie.Co dělají dnešní zastupitelé pro rodiny (základ státu)?? NIC chcete -li úplné H O V N O !Jenom parazitují a kradou. *13*
        • A oni tady snad vládli Marťani? Komunisti zničili morálku, úctu k moudrosti, samostatnost lidí a z občanů vytvořili neschopné nesamostatné stádo jedinců, kteří nedokáží samostatně jednat. Tím že komunismus pošel se z nesvéprávného stáda nestanou občané. To je otázka generací.
          A oni snad mají zastupitelé něco dělat pro rodiny???!!! To je snad povinností každého, kdo rodinu založí, aby se o ni postaral a ne chtít, aby to dělali nějací "oni".
          Je vidět, že někteří jedinci si pletou svobodu a demokracii s tím, že si budou dělat co chtějí, budou se bez námahy mít dobře a "někdo" se o ně bude starat jako o malé děti.
          • Ty pořád že komunisti zničili morálku,ale jakou,tu prvorepublikovou kdy tak jak nyní
            tu bylo pár vyvolených a pak ta ostatní lůza co přežívala jen tak tak !!!!!!!!!!!!!!
      • Uvědom si hrdinný anonymní tečko, že je to důsledek takových blbů jako si ty a nesváděj to na někoho jiného.
      • No mě se zdá, že tu máme už ale čtvrtstoletí kapitalismus, takže tvou poznámku o vlivu komunismu beru jako irelevantní. A občané taky nic nezmůžou ani ve volbách, jak je jim někdy naivně podsouváno. Volby na stranickém principu nemohou nic změnit. Kdyby totiž něco změnit mohly, už dávno by je zakázali - to si musiš uvědomit. Něco málo změnit mohou jen volby založené na osobní odpovědnosti - včetně trestněprávní, ale takový systém se u nás nenastoli nikdy. A kdyby proběhl pokus o něco v tom smyslu, jsem přesvědčen, že síly rychlého nasazení NATO, by u nás byly dřív než to v roce 1968 stihli Rusové...
        • A co je to ten tzv. "kapitalismus"? To je hluboký omyl materialismu 19.století, který komunisti do zblbnutí stále opakují. To čemu u nás říkáš "kapitalismus" je vláda komunistů, kteří si natáhli modré a oranžové převleky, rozprivatizovali si co se dali i nedalo a svou politickou moc přeměnili na moc ekonomickou a mafiánskou.
          Stranický princip znamená, že se volí politická strana podle PROGRAMU a kandidáty lze kroužkováním podpořit nebo i učinit nevolitelnými. Jestliže si vyberu stranu podle PROGRAMU, s nímž se ztotožňuji a ta strana program neplní, je pro mne příště nevolitelná, ani kdyby mi před volbami dala pivo a buřta a slibovala ráj na zemi. A stejně tak je pro mne nevolitelná strana, za kterou kandidují lidé bezcharakterní nebo neschopní.
          Nechápu co s tím má společného NATO. To vám říkali na schůzi uličního výboru KSČ(m)? Podívej se jak funguje svoboda a demokracie v zemích zakládajících členů NATO. To co se tady děje odpovídá spíš stepním poměrům v Rusku a také v jeho zájmu je, aby to tady nefungovalo, aby nám opět mohli poskytnout "bratrskou pomoc".
  • Žádný průvan,ale předem promyšlená šachová partie. Nečas potřeboval min.dopravy a tak ho vyměnil za obranu. Předem ale věděl,že Peake udělá rošádu a na tu čekal aby ji za nekonzultované kroky odvolal.Nic není náhoda ani neschopnost. Je to jen poslušnost Nečase a Kalouska vůči mocným v zákulisí. A jak jste si jistě všimli,tak i aktivita policie a slavné Bradáčové utichla.Proč? protože veřejnost dostala naději,že snad bude vše spravedlivě vyšetřeno. Ale to je omyl. Ten kdo by to začal doopravdy řešit skončí v nejlěpším případě sebevraždou,jako už to u pár soudců bylo. A proč se to nemůže vyšetřit? Protože nikdo se neodváží soudit mocné lobysty natož hradního pána.A Peake?,ta posloužila jen jako nástroj,jako už spousta jiných.
  • Ta všehoschopná namyšlená blondýna z Vyčůránků Vykutálených má nejméně co vykládat.
    • Když VV vypadli z vlády okamžitě položila funkci místopředsedkyně sněmovny, tak proč je všeho schopná?
  • Celá tato vláda nestojí ani za fajfku tabáku.
    • Pane , zločinci jsou zločinci.Necpěte všude komunisty jako berličku.Přečtěte si jména zlodějů a podvodníků. Kolik z nich bylo kdysi v KSČ ?
  • Kdo neumí hýbat figurkama, nemůže být ve vládě....Většina z nás kdyby tam seděla, by asi byla též taková. Mít na starosti tolik miliard a neuloupnot si z nich, musí být veliké pokušení.

    Jinde ve světě jsou převraty a likvidace takových to vůdců.
  • Myslím si, že za tímto "průvanem" stojí hlavně celková impotence celé garnitury, která už není schopná se na čemkoliv bez cirkusových rošád domluvit a cokoliv udělá a dovrtá je jen prodlužování a zhoršování agonie za cenu být u koryt pokud to jen půjde a pak to na někoho všechno po volbách naházet. Těmhle vůbec už nejde o lidi a zemi, oni ty hlavní úkoly a špínu ještě bohužel totiž stihli v posledních hodinách odhlasovat a to doslova za každou cenu, bez zkurpulí, pudu sebezáchovy, cti, morálky i základní slušnosti k svým voličům...a tím jim jde už jen o to to nějak doklepat s cílem po nás potopa do doby voleb ať řádných či předčasných. Ví ,že je už nikdo normální mimo blázny znovu volit nebude, protože porušili naprosto všechny body ve všem co říkali, že neudělají...Tohle je jen pro zemi tragický a zoufalý výsledek, který se bude pakliže v něčem vůbec....dávat celé generace velmi horko těžko dohromady
    • Jenže i náš národ impotencí, který se nezmůže na převrat. *8* .
      • Jednak se neschovávej za nějaký národ, Ty nacionalisto, a jednak nějakým převratem obvykle vyhrožuje pouze lůza. Občané se chovají zodpovědně a využívají všech prostředků, které jim poskytuje svobodná demokratická společnost. Především chodí volit a pečlivě vybírá. Jak jsou někteří "zodpovědní", to se ukázalo při posledních senátních a krajských volbách.
        • A ty se trotle neschovávej zua takovou nicotu jako je tečka srabe!
  • Poněkud stranou zájmu zůstava jiná prasárna. Dobeše a jeho partu si Kalousek kupuje za peníze nás všech a vráží miliony do jeho nevolené pidistraničky. *1* *1* *1*
    • Pojď raději na sklenku, u sklenky se víc něco naplánuje než u internetu. *1* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit