Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Návrhy, že přetáčení tachometrů bude trestný čin politici publikují několik roků a stále se nic neděje. Pokud se někomu prokáže, že tachometr upravil na nižší hodnoty může být postižen za podvod, tak proč vymýšlet další trestný čin. Firma Cebie neustále publikuje jaké obrovské množství aut má stočený tachometr. je to pouze marketinkový tah aby nalákaly lidi kteří autům nerozumějí a platili jim za prověření vozidel. Když Cebie prezentuje, že každé šesté prodávané vozidlo má přetočený tachometr tak zřejmě předala Policii ČR seznamy s desetitisíci prodaných vozidel které měly přetočený tachometr. Určitě mají důkazy o přetočených vozidlech a proto je jejich povinností předávat materiály k prošetření policií. Nikde jsem neviděl, že Cebie prezentuje jaké množství podnětů Polici ČR předala. Z tohoto důvodu je nutné předpokládat, že se Cebie pouze zviditelňuje.
  • Návrhy, že přetáčení tachometrů bude trestný čin politici publikují několik roků a stále se nic neděje. Pokud se někomu prokáže, že tachometr upravil na nižší hodnoty může být postižen za podvod, tak proč vymýšlet další trestný čin. Firma Cebie neustále publikuje jaké obrovské množství aut má stočený tachometr. je to pouze marketinkový tah aby nalákaly lidi kteří autům nerozumějí a platili jim za prověření vozidel. Když Cebie prezentuje, že každé šesté prodávané vozidlo má přetočený tachometr tak zřejmě předala Policii ČR seznamy s desetitisíci prodaných vozidel které měly přetočený tachometr. Určitě mají důkazy o přetočených vozidlech a proto je jejich povinností předávat materiály k prošetření policií. Nikde jsem neviděl, že Cebie prezentuje jaké množství podnětů Polici ČR předala. Z tohoto důvodu je nutné předpokládat, že se Cebie pouze zvyditelňuje.
  • konfident STB ktery se vyplatil a dostal ze seznamu. Od nej se naprosto nic jineho nez spinavost cekat neda v zadnem smyslu . Jeho cinost po mazestru - rozkradeny Svazarm , zamestnavani byvalych agentu STB v kuratoriu ktere vytvoril krok pred pravniky , Ruzicka , Hejl , Halasova , Cadek , Rehor ... dluhy kam se clovek podiva atd atd ... Vice takovyc Vanicku !!! Jestli tenhle neco doporucuje , tak jedine proto , ze mu z te spiny malo kape. Opravdu priklad hodny nasledovani , doporucuji vrele kazde jeho slovo nastudovat a zapsat si do denicku.
  • to jsou všechno žvásty, auto s tachometrem stočeným o více než 100.000 km musí být podezřelé na první pohled. Stavem, opotřebením etc. A kromě toho, pokud to někdo prokáže, tak to trestné je, lze to zcela bez problému právně klasifikovat jako podvod, takže všechny tyhle kecy a tanečky okolo mají za cíl jen ukázat, jak se o nás ministr Mládek stará. A samozřejmě taky zhoršit pozici obyčejných, "neznačkových" servisů vůči velkozlodějůmv těch "značkových", který by měly být jakože "poctivější"a ve skutečnosti jsou jenom předražené.
  • To mělo být již před 20 lety...! Koupit auto za 150-200 tisíc Kč s deklarovaným počtem km cca 110 tisíc km a přitom na palubním počítači mají po zevrubné kontrole nějakých 250 tisíc km stočených by mělo být klasifikováno jako trestný čin stejně tak, jako obchod se zbraněmi, obchod s drogami, nebo " bílým masem"...Stejně tak, jako je to v civilizovaných zemích... Vždyť jsou to "nebezpečná monstra", které ohrožují na životě každého z nás...! Nemluvě o zlodějnách typu kradení aut a svařování dvou aut dohromady, kdy banda ukradne schopné auto v cizině a starý VIN kód s doklady a korosérií navaří na "čornuté auto" respektive její karoserii...A vše laik nemá šanci odhalit pouze v laboratoři při použití tzv. UV lampy... Proto je tolik smrtelných nehod, protože tyto "svařované matrjošky" nemají žádnou torzní stabilitu a při banálním nárazu se karoserie rozpadne a člověk zemře, což by se za normálních okolností nikdy nestalo. Ovšem v této "svařované rakvi" je to více než běžná záležitost... Proto tyto organizované skupiny jsou potenciálními vrahy, kteří ohrožují každého z nás.!!! *12* *10* *9* *7*
  • To musí být napsáno v zákoně, že přetáčení tachometru je trestné? Pro mě je přetáčení tachometru čistý podvod. A podvod je trestný. Stačí jen vyčíslit škodu, ne? Nebo jsou soudci záměrně nechápaví, aby nahrávali podvodníkům?
  • super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit