Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Nepodařilo se doručit předvolání ..... nedorazili" - domnívám se, že to je zřetelná ukázka celkové úrovně naší společnosti i našeho soudnictví, kterým se říká demokratické.
  • Tohle všechno je výsledek nezájmu a ignorance od nejvyšších míst směrem k obyčejnému pracujícímu a hlavně toto všechno platícímu lidu i všeobecně naivní, neúměrně nadstandartní, vnucované a falešné iluze "multikulti pomáhání " kde komu a kdykoliv..na úkor vlastního obyvatelstva za několik desetiletí..., kdy se neřešila cikánská a přistěhovalecká otázka formou rovnocených pravidel jako u ostatních a hlavně pracujících občanů v principu "něco za něco" a tím byly všechny tyto cikánské skupiny státem neustavičně vychovávané k tomu, že jsou všemožně chránění i když nebudou zcela dodržovat pravidla i zákony téhle země a byl jim dán i pocit, že si ve své absolutní drzosti i sprostotě mohou na rozdíl od ostatního obyvatelstva dovolit v podstatě cokoliv pod ochranou zaklínadla "dyišskrimýnace a naše děétyi "a pod .aniž by se jim, kdy něco skutečně stalo co se týká opravdového a spravedlivého trestu a jejich respektu před ním. Každý si dovolí jen tolik, kolik je mu dovoleno či jinak společensky trpěno. Jednou však přijde den ! Nic není na věky!
  • Pokud mají mít cikáni v této zemi důstojnou budoucnost,tak musí hledat práci a vyhýbat se potyčkám.Také si vyrábět jenom tolik potomků,kolik dokáží svojí prací uživit.Jinak se proti nim,při té bídě,která se na tuto zemi valí,bude stavět stále více lidí většinové společnosti.Někteří už si to uvědomují , zapojují se do pracovního procesu a vedou si dobře.
  • Nezačlo nic, když tam nepřišli.
  • Ten článek je malinko víc překroucenej, romové tam přepadávali už i ve dne, tak se lidi proti nim postavili, určitě tam nebyli nepokoje jen kvůli potyčce dvou mladistvích skupin.
  • Nejlíp to vyřešil ten důchodce, o němž uzenáči nevěděli, že je to bývalý policajt a má legálně drženu zbraň. A tak když ho přepadli a chtěli oloupit, tak jednoho poslal rovnou do pekel a druhého postřelil. Tak se na ně musí.
    • Ano.
  • Každého desátého cikána pro výstrahu pověsit a bude klid, protože se ostatní uzenáči budou bát.
  • No jo bylo by to smutné, nešťastné a muselo by se to projednat napříč politickým spektrem a lehce by to musel rozebrat přerozumný doktor " JUDr. " Benda.
  • Opatrně, abychom se našich vážených a hojně morálně a hlavně finančně podporovaných spoluobčanů nějak "nedotkli a neurazili je. Ihned by musel zakročit Kocáb nebo třeba Holomek.
  • Za minulého, dobrého režimu by se nic takového nemohlo stát, a kdyby k tomu přece došlo byli by ihned po zásluze aktéři potrestáni, ne soud za půl roku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit