Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzhledem k tomu jakou mají antigenní testy chybovost, tak oznamování počtu pozitivních zjištěných těmito testy se dá brát jako šíření poplašné zprávy s plným trestním postihem.

  • co ty idioti čekali? Ja na test nepujdu ani kdyby mě zato zaplatili. Seruprošel jsem si tím, ještě než to zveřejnili. veškerý novináře bych postavuil ke zdi

  • Začalo nové celoplošné testování!!! Blbové se z toho diví, že je více pozitivních. Nedělal tabulku Agrofert nebo s. Babiš nebo zEman?

    • ne buzny ze seznamu a kouřil to drahoš

  • Zajímalo by mne, kdybych se teď nechal testovat, zda bych měl pozitivní výsledek. Vzhledem k tomu, že jsem tím humusem před měsícem prošel a už jsem dávno v pořádku, ovšem dle informací doktora imunologa se tělo prý, od už mrtvého a neškodného viru čistí až čtyři měsíce, asi by je test prokázal a mne by zařadili do škatulky "pozitivní a nebezpečný" což by přispělo k dalšímu vzestupu už tak vysoké paniky. 😉 

  • Plošné testování na covid antigenními testy je nesmysl, protože tyto testy mají jen 30% účinnost. Po testu se navíc můžete okamžitě nakazit. Provádění těchto testů má jediný smysl. Vykázat co největší počet pozitivních lidí, aby omezení lidských práv mohlo vesele pokračovat a aby se jidé dali snáze zmanipulovat na očkování, které nikdo kdo má v hlavě mozek nechce.

    • souhlas

    • tobro

      Přesně tak, "poděkování patří firmě Pfizer za její výzkum, který - ač to asi firma Pfizer neměla v úmyslu - nade vší pochybnost potvrdil, že riziko nemoci Covid-19 je hluboce pod úrovní běžných viróz". Kuk sem https://tinyurl.com/y8lm7uvy

    • Pane Dvořáku, nechcete se trochu nad celou věcí zamyslet? Docela by Vám to ve Vašem věku slušelo. Kdo Vás zmocnil mluvit za ostatní?

      Vy se prosím klidně očkovat nenechte. Vaše volba.

    • Nick "Terminator " se hluboce mýlí - resp. používá chybnou terminologii...

      Testy žádnou účinnost mít nemohou - na nic nemají účinek, jen prokazují to, co se jimi  testuje. A jejich chybovost v případě průkazu protilátek proti 2019-CoViD je udávána 4,1% - což ovšem v laboratorní praxi není rovněž málo (viz níže)...

      Víme, že současné testy mají podle vyhodnocení mezinárodního srovnání kvality  testů na detekci původce onemocnění SARS (Severe Acute Respiratory Syndrom = soubor příznaků náhle vzniklého dechového dyskomfortu), způsobeného virusem 2019-CoViD z 8.9.2020, během kterého byla zjištěna vysoká míra falešně pozitivních výsledků, která byla až ve 4.1 % výsledků ze všech provedených testů, t.j. z tisíce provedených testů s positivním výsledkem je jich 41 ve skutečnosti negativních!!!  

      Srovnání organizovala evropská instituce Quality Control for Molecular Diagnostics z Glasgow a účastnilo se jej 304 laboratoří z 36 zemí světa.

      -------------------------------------------------------------------------------------------------------

      A BLÁBOL, ŽE  "OČKOVÁNÍ NIKDO NECHCE"? 

      DÍKY OČKOVÁNÍ PROTI PRAVÝM NEŠŤOVICÍM A ZEJMÉNA PROTI DĚTSKÉ OBRNĚ SE PODAŘILO - CELOSVĚTOVĚ -  SNÍŽIT VÝSKYT TĚCHTO ONEMOCNĚNÍ S VYSOKOU ÚMRTNOSTÍ  A  VEDOUCÍMI K INVALIDITĚ NA MINIMUM!

      NEJINAK TOMU MŮŽE BÝT I V PŘÍPADĚ  SARS (Severe Acute Respiratory Syndrom , česky: soubor příznaků náhle vzniklého dechového dyskomfortu), způsobeného virusem 2019-CoViD

      • Na druhou stranu je varovné, že  Londýnem - metropolí Spojeného Království Velké Británie a Severního Irska - se mezi populací rychle šíří nová mutace 2019-CoViD.

        To u RNA virusu není nic překvapujícího - proto je každý rok ohrožené části populace podávána nová očkovací látka proti chřipce.

        Čili - současně probíhající očkování ochrání před virusem 2019-CoViD, co se šíří mezi populací v současnosti. 

        Ochrana proti možným mutacím je sporná! 

        • téo bude asi tím, že v Anglii uzž žádný Angličan nežije. většina Londína jsou kozomrdi, cikáni a ostatní

  • A jaké testy se budou používat...?

    Ty od společnosti Abbott, které "někdo" nakoupil a u nás je "nikdo"nedal zkontrolovat...?

    Testy, kterých je tolik, že za ně občané nebudou platit, protože už jsou zaplacené = předplacené...

    Testy, kterými se musí povinně testovat personál DPS každých pět dní...

    Testy, které se musí spotřebovat, než projde expirace...

    Zkrátka testy, na kterých si někdo pěkně nahrabal...

    • Existuje něco distribuované jako veřejné statky na kterých by si nikdo nenahrabal? 

      No tak se testovat nenechte. Je to dobrovolné. 

      • Jindřichu, já se nechávám, povinně, testovat každých pět dní..

        a vy už jste si nechal udělat test...?

        • Musel jsem kvůli práci podobné Vaší, i když jen jako dobrovolník. Zatím negativní. Jdu 28. prosince, protože budu pomáhat přes Silvestra. Zatím se cítím dobře a jak to bude možné, nechám se očkovat. Vám také přeji všechny testy negativní. 

          • Děkuji...

            Také negativní a doufám, že to tak bude i nadále...

            To máte dobré služby  - já 24.12 a 1.1.2021...ale nevadí mi to...

            • Tak ať se vede, na Silvestra budu také "ve službě." Mě stejně tenhle svátek povinného veselí nebere. Takhle alespoň mohu být užitečný. Hezký večer.

              • Reakce na příspěvek:

                Hezký večer a klidné služby...🙂

  • Testování je dobrovolné = spousta lidí z risikových skupin obyvatel se na něj vykašle!

    • Zdá se, že pracovníci ve statistice stále v souvislosti se statistikou úmrtí na Severe Acute Respiratory Syndrom  (soubor příznaků akutního  selhání dechových funkcí) v důsledku infekce virusem 2019 CoViD započítávají i běžná - statisticky logická úmrtí - v populaci starších lidí, k nimž by došlo tak jako tak. Nerespektují údaje, ani  slova pana MUDr  Silvio BRUSAFERRO. komentujícího  v Italii nové epidemiologické údaje (a pochybuji, že v Česku to bude jinak): 

      "Analýzy, které provádíme, ukazují, že:

      - zesnulí pacienti jsou převážně vyššího věku - v průměru 81 let,

      80% zemřelých mělo zaznamenáno v anamnese více než 2 (dvě) diagnózy současně,  

      - a 60%  dokonce více než 3 (tři) diagnózy současně! 

      - naproti tomu u 2% zemřelých s potvrzenou diagnosou SARS a prokázanou  přítomnosti virusu 2019-CoViD  jsme žádnou další diagnózu, obvykle vedoucí ke smrti, nezaznamenali“.   

      Je zajímavé - a je na pováženou - že ČESKÉ STATISTIKY  ROZDĚLENÍ ÚMRTÍ NA SARS PODLE VĚKU NEZOHLEDŇUJÍ - udávají jen počet zesnulých jako celek  - bez toho, aby  byla provedena diferenciace výsledků, podobná té, kterou presentoval pan doktor Brusaferro pro populaci italskou! 

      V České republice do 44 .týdne zemřelo dle ČSÚ celkem 100251 osob. V  SOUVISLOSTI s Akutním Respiračním Syndromem, způsobeným virusem 2019-CoViD se k dnešnímu dni uvádí úmrtí  9.743 osob (čili necelých 10%). Když píšu v souvislosti, tak nemohu abstrahovat od 80%těch,u nichž byly více než dvě další diagnosy,významně SNIŽUJÍCÍ kvalitu a délku života těchto zesnulých! Je velmi pravděpodobné, že TITO LIDÉ BY ZEMŘELI TAK, JAKO TAK - I BEZ RESPIRAČNÍHO SYNDROMU, ZPŮSOBENÉHO virusem 2019-CoViD!

      • Statistika počtu nemocných a zesnulých v souvislosti s tímto diskutovaným Akutním Respiračním Syndromem, způsobeným virusem 2019-CoViD, je ale  více, než vypovídající: 

        ke dni .................... 13.11.2020 /18:00 ..........  15.12.2020 - 8:00

        Provedené testy .................2 728 817 ....................... 3 374 045

        Potvrzené případy ................ 450 392 ......................... 586 261

        Vyléčení ................................. 301 385 ......................... 511 788

        Úmrtí ......................................... 5 878 ............................ 9 743

        % úmrtí (z potvrzených) ..............1,31 ............................. 1,66

        • Takže je nutné si připomenout, co říkával W. Churchill: "Jsou tři typy lži:

          - prostá lež

          - sprostá lež

          - statistika..."  - což se právě v případě čísel, presentovaných v tisku v souvislosti s úmrtími na  Akutní Respirační Syndrom, způsobený 2019-CoViD , potvrzuje:

          Právě statistiky totiž říkají,  že většina lidí (62% všech úmrtí v Česku) umírá na nemoci oběhové soustavy, případně na novotvary (nemoci kardiovaskulární a nádorová onemocnění).  

          Na nemoci oběhového systému, zejména srdeční infarkty a mozkové mrtvice, zemřelo od ledna do června 2020  36.000 obyvatel - na kardiovaskulární onemocnění tedy zemřela více než třetina zemřelých občanů ČR (36 % všech úmrtí). 

          Druhou nejčastější příčinou úmrtí  v Česku jsou nádorová onemocnění, kdy víme, že v souvislosti se nimiž odešla ve stejném období více, než čtvrtina zemřelých občanů ČR (26.000 osob, t.j. 26 % zemřelých). 

          CO je proti tomu těch 9 743 zesnulých v souvislosti (nikoli na...) se SARS, způsobený virusem 2019-CoViD - tedy ani ne 10% všech zemřelých?  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit