Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řecko v bankrotu už dávno je, což znamená, že již dávno není schopno platit svoje závazky. To, že to zatím dělalo je proto, že dostávalo stále další a další půjčky, které ovšem musí s patřičným úrokem, tedy ve stále větších a větších částkách splácet. Takové řešení ovšem není řešením a je jasné, že jednou musí skončit. A vždy je lepší skončit dříve než později. Pokud věřitelé nejsou ochotni počkat se splácením do doby, kdy se řecká ekonomika zvedne a bude na splátky mít, nelze hovořit o žádné solidaritě či záchraně ze strany EU, MMF či ECB. Je to jen hlad po zisku bez ohledu na dopady požadovaných opatření.
    • o žádnou solidaritu a záchranu samozřejmě MFF nebo ECD nejde, jsou to jen nenažraní lichváři. Proto také úmyslně dopustili to, co nastalo - museli dávno vědět, že Řecko nemá ani na úroky z úroků, natož na splátky dluhu, a že všechny půjčky jsou už dávno jen vytloukání klínu klínem. Nejméně 10 let MFF a ECB dělají všechno proto, aby Řecko zkrachovalo a mohli je stáhnout z kůže - zabavit vklady občanů v bankách, přes poskytnuté a nesplatitelné úvěry se zmnocnit řeckých firem... jako u každého zločinu je třeba se ptát - Cui bono? Komu nastalá situace prospívá?
  • ...Řekové, držte se !!!...Jen doufám, že Nás to také nepotká!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Řekové, držte se !!! Stejně většina té tzv. pomoci, co vám MFF poskytne jde ihned nenažraným bankám. A bankrot není nic tragického. Většina zemí EU před ním stojí také. A není divu, když EU vede politik, který korporacím umožnil ve své zemi obří daňové úniky, ved ji bývalá italská radikální komunistka a vede ji poslušný přisluhovač USA. Kam s takovým vedením může EU směřovat??
    • Bobe... Víš kdy jsme naposledy zbankrotovali ???
      V roce 1953. Téhdy dědovi komouši ukradli celé penzijní spoření a všechny peníze co měl na rozestavěný domek. Vydělal si je co by pošťák a byl to jeho celoživotní sen. Tak že tvoje stupidní rady co by měli Řeci dělat si strč víš kam.
      Když si tak úžasně chytrý co děláš tady a nejdeš jim poradit do Atén...... Stoupni si před frontu u bankomatu a začni vykřikovat svoje moudra o tom že bankrot není žádná tragédie........ On už ti někdo ty záda čakanem porovná..... uvidíš.
      • Stáňo, současní zloději tě odrbou mnohem pečlivěji, než tvého dědu komunisti.
  • joj, když někdo padne do spárů lichvářům... teď aby Řekové měli nového Solóna, zas budou hořet ohně v horách... občanská válka... vlastně by Řekové udělali nejlíp, kdyby vyhlásili Merkelové válku (mají jednu z největších armád v Evropě a docela slušnou techniku) a rozbombardovali německé banky - pokud ovšem mají dostatečné zásoby paliva do letadel a munice, protože na dluh jim to už nikdo nedá *1*
  • Už tu EU rozpusťte. Sice ubude hodně trafik, ale celkově se lidem uleví. Zase se budou moct vysazovat vinohrady, otevírat cukrovary, pomazánkové máslo bude zase pomazánkové máslo, nebude se tolik peněz vynakládat na hloupé dotační záměry, Dokonce i žárovka zůstane žárovkou a ne tepelným zdrojem. Takových kravin bychom se zbavili. A to nepíšu o tom, co nás čeká do budoucna. To budeme valit bulvy.....
  • ti řečtí podvodníci za sebou. Chudák frau Merkel, její sny o německé, ehm, evropské unii, jdou do kytek, i s dluhy za německý Leopardy. *1* *1* *1*
  • Klid, Číňan si Řecko koupí *3*
    • Přesně tak, šábnou se s Rusem napůl.
      • Když jako jediní na to mají? *1* *1* *1*
        • Jo Číňani to koupí s toho zaplatí dluhy a pak jim to řeci v rámci budování socialismu znárodní *1* *1* *1*

          Mne by spíš zajímalo za co v padesátých letech vyloučili Československo jako jedinou zemi v dějinách z MMF *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit