Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No konečně se Němci probouzejí ze svého migračního snu, ale jde to pomalu. Kolik nevinných lidí ještě bude muset trpět než se začne opravdově a spravedlivě jednat? Zatím jen kecy odpovědných a skutek utíká..
  • Zmerkelizované úřady vytváří migračním nájezdníkům maximální prostor pro vybíjení primitivismu a nejnižších pudů, což je merkelovskou propagandou vydáváno za blahodárné multikulturní obohacování. Čtyři agresívní migranti jsou už jen třešničkou na dortu, který pro EU napekla Merkelová.
  • senil666




    Německá migrační
    politika je katastrofální. Kdo přijde má téměř garantované, že pak neodejde.
    To lidí láka + vysoké sociální dávky. Ale Němci už toho mají čím dál tím víc
    plné zuby. 

    • Wolfcastle

      ČR loni podepsala memorandum o uprchlících mimo jiné se tam píše že sociální dávky dostane uprchlík ve stejné víši kdekoliv v EU tedy v čr dostane stejné dávky jako v německu... jojo babišova vláda tohle podepsala....

  • dzixy

    Škoda, že Seehofer neprohlásil, že "všichni, kteří nechtějí pracovat, nemají potřebnou kvalifikaci, dělají násilí na domorodcích, ale především ti, co do země přišli nelegálně a porušili mezinárodně platné zákony o ochraně hranic, musí ze země i celé Evropy pryč"??. Až potom by mu patřil "palec nahoru". Teď je to jenom alibistický výkřik, na který nikdo neslyší, a vše jde dál, jako dosud. I nadále nelegály bude živit ze svého celá Evropa a starat se o jejich blahobyt na nekonečně dlouhé dovolené bez vlastních prostředků. Němcům to patří, protože jsou k tomuto dění hluší a slepí. Proč to ale za ně má odskákat celý zbytek Evropy?? Že by paralela z před 80ti let?

  • Wolfcastle

    To jako vážně o tom chtěcj debatovat řešit to teď??? To snad má být automaticky odjakživa!!!!

  • Takže všichni !.. protože ti všichni..se tam poslední dobou dostali nelegálně, tedy násilně a chovají se tam, ale i jinde v Evropě., jak nadřazení okupanti a totálně nezvladatelné i zločinecké tlupy., bez jakékoliv vděčnosti, či snahy se podřídit..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit