Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a trápit bude, pokud se tam budou ze soucitu pumpovat další peníze. Je pitřeba to nechat padnout na hubu. Každý zkouší jen to co mu soubeř dovolí. A EU je slabý soupeř. Nevím za koho bojuje. Možná že ti přeplacení úřednici sami za sebe. Je mi z nich zle.
  • je tu dosti důležitá informace: Registrační pokladna jde odpojit od internetu. K čemu je toto zařízení když místo kde se mají tržby registrovat neregistruje jeho odpojení.
    Přeci to by měl být základ. A zjistí-li server časté odpojování zařízení, tak se to musí zkontrolovat proč se tak děje.
    • vanhorne
      Registracni pokladna ma pamet,nepotrebuje internet..
    • ty jsi játro! no tak si vyčůránek připojí dvě pokladny z jedné falešné bude vydávat většinu ůčtenek a tu připojenou bude mít online porát... A stejně když ti vadí že ÚDAJNĚ ve velkém se nevydávají pokladní stvrzenky (já si tedy nepamatuji několik let zpět že by mi někde účtenku nedali nebo ji nevytiskly) tak jak ti jakákoliv registrační pokladna pomůže od toho že tu ůčtenku někdo nevystaví???? stejně jako ji nevystavit může dnes (a stejný postih mu hrozí i dnes!!!) tak stejně ti ji nevystavý i s Bavišouvou pokladnou!!!!!!!!!!! Akorát to bude stát miliony NÁS VŠECHNY a ještě se zboží zdraží protože podnikatelům ZBYTEČNĚ VZROSTOU NÁKLADY! a výsledek bude že se na daních vybere stejně nebo spíš MÍň
  • od kosti.Jo tak chlastat tancovat žhrát to jim jde náramně.To jsou přeborníci.Pak jim jde ještě moc pěkně stávkování.To by mohli vyučovat.Ovšem nově jsou velice zruční v demonstracích.Ale poctivě pracovat?Nedej bože něco vyrábět?Problém.Neřešitelný.A tahle parta vyžírek si bere jednu půjčku za druhou.Ještě že začali rozprodávat ostrovy.
    • Klasik praví, " to se nám to hoduje když nám lidi půjčujou ".
  • Dobře jim tak, dobře nám tak .....bude hur

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit