Přejít na výpis diskuzí
Žádné osvobození. Rudá armáda nás v květnu 1945 dobyla, říká Klvaňa
20.3.2015 | red
537 příspěvků
-
Tak nevím , kde žiješ ty. Protože v KV to co nají ti Rusové na sobě , tak proti tomu ty vypadáš jako bezdomáč.A sv.ně budeš nejspíš ty, protože já s kým mluvím, tak neopak už má tý !demokracie" plný zuby.
-
... jsi primitiv, to ví všichni :)))
-
Dík, jsi rozumný Tiradore, Tě smazali? Že by cenzura a demokracie a svoboda projevu zafungovaly???? Jsou to hnusný proamerický imperialistický a mír zničující *12* *12* *12* *12* *12*
-
Třeba to je pomýlený, bývalý komanč? Pro kariéru tam vlezlo mnoho dobytka. *1* *1* *1* Po převratu mnozí začali chodit do kostela, stali se z nich "pravičáci" a honí kariéru tam, kde to sype. Pravda a lež, to je nevzrušuje. Viz Petřík Nečasů a mnozí další. *1* *1* *1*
-
... jenom ty víš všechno a zjevně ti z toho hláblo, tupče :)))
-
Byla jsem šikovná a dobrá. To ti potvrdí každý učitel.
-
... k*k*t tapetuje na libovolné téma :)))
-
Dnes jsem použil trošku slovník, zde přítomných "jednovětařů", jednoduchých myšlením, vulgárních vyjadřováním , schovávajících se za anonymitu. Zvykl jsem si na to, že jsme obklopeni i jedinci, kteří v případě konfliktu by stáli na jiné straně, zrovna tak, jak je to na Ukrajině, nebo bylo v bývalé Jugoslávii. Můžeme mít každý svůj názor, ale ten názor by měl být podepřen konkrétními fakty a argumenty. Pak je možné odpovídat nebo argumentovat.
Pokud jsem se zde někoho dnes dotkl, ale opět zdůrazňuji, použil jsem slovník zde se takto vyjadřujících, omlouvám se! -
Názoráři pěkně jsi převrátil fakta.
Stalinské Rusko na Ukrajině zavraždilo miliony lidí. Jak v čistkách tak v naplánovaném
hladomoru. Stalin zahájil násilnou rusifikaci Ukrajiny.
Jaký div že řada Ukrajinců a jiných národů strádajících pod ruskou totalitní vládou
vítala Nacisty. Viděla v nich jedinou možnost jak skoncovat s Ruskou hrůzovládou.
Jiná protisíla tehdy v Eu nebyla. Kontinent patřil nacistům.
Nacista jim však nezávislost nedal. Řada těchto obětí boje mezi rudou totalitou a hitlerovou totalitou pak dostala hloupou nálepku nacistických kolaborantů. -
... jsi primitivní magor, škoda psát víc :)))
-
Neboj, my vás rudý sv.ně lehce zvládnem *1* *1* *1*
-
Mohu se zeptat, co jste měla z dějepisu?? *1* *1* To musela být hrůůůza *1* *1* *11*
-
Naprostý souhlas, je to pravda, názoráři. To schizofrenní oochyl zasírající diskusi za prachy nerozchodí. Asi budeš smazán, jako já byl dnes. *1* *1* *1*
-
"Žádné osvobození. Rudá armáda nás v květnu 1945 dobyla, říká Klvaňa"
Ach jo a Komanči prý přepisovali historii?! :-O *10* *10* *16* -
aa
-
kvalitní schíza trolle *15*
-
pv - já jsem to prožil a naprosto s ním souhlasím, akorát, na rozdíl od tebe, je chytrý a inteligentní.
-
Vztekej se, ubožáčku, já byl dneska smazán, a v příspěvku nebyl ani jeden vulgarismus. Pravda se nenosí, lež vítězí. A ještě sype. Soudruhu. *1* *1* *1*
-
Tak nevim trolle, jsem na světě už dlouho, žiju ve velkoměstě, v zaměstnání jsem přišel do styku s mnoha lidmi z celé republiky, 25 let podnikám a jsem neustále ve styku s klienty a všichni dosud říkali, že to jsou sv.ně. Když je slyšíme v metru, nebo vidíme v teplákách ve Varech, tak blejem. Tak nevim kde žiješ trolle, asi na sibiři??? *12* *12* *12*
-
Lži si co chceš, já se toho nebojím. Ale ty si celý opruzený, že bys měl po živobytí. *12* *16* *12*