Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale. Žeby ty červené karty a dolarové injekce pro havlnadace a pod. platil Putin? A Dolárech? Uf, ten si troufá......
  • Pane bez registrace vy jste i bez rozumu.

Vy neumíte debatovat. Saháte jen k podpásovkám a urážkám.
    Nejdříve děláte z holky kluka. Pak zase neexistujícího dědečka Tečku.
    Pak přijde worldonline a křičí bere dávky - nikdy jsem na dávkách nebyla.

Takové StBácké podpásovky na pošpinění názorové oponentky že.

Jsem pěkná majetná holka. Můžete se užrat závistí ale na tom faktu nic nezměníte.
  • Jenom absolutní imbecil si myslí, že Rudá armáda je armáda mírotvorná!
  • Onen pán, zřejmě suverén, byl asi podle jeho pindání přímo u toho. A ty co to prožili ve skutečnosti považuje za demagogy a "rusofily" . Inu máme v dnešní době takovejch suverénů nepočítaně. A hlavně tam nahoře u vesel. Bohužel. Inu NOVÁ DOBA. Jak pravil už Polívka ve filmu -K...va hoši....... *1* *9* *1* *16*
  • Ty blbe, hlíste - kdo ti pomohl zase s takovou větou? Já jsem zde úplně svěží, plný síly a těším se na vaše výplody, které jsou asi odtud, odkud vylézají hlísti.
  • bezregistrace
    no jo to si myslíš jen ty ostatní přesvědčuješ o opaku
  • bezregistrace
    Jo ten svět je pestrej souška se stále přesvědčuje že je pěknou dívkou a zatím je jen tuctovej mezulán a antiblb se považuje za baviče a zatím z toho vyšel jako trapák
  • Jsem holka zlato. *3*
  • Víš vůbec co je to - degenerace? Fakt u Tebe se již projevila a ani si to neuvědomuješ. Stáří je hrozné. Ale pokračuj dál. Těším se na Tvé další výplody degenerovaného mozku.
  • A co na to tentokrát lžou proruskofašističtí kolaboranti z KSČ a fašistou Putinem placení demagogové?
  • Teda, tak to je chytrá věta. Jak jsi se k ní dostal?
  • bezregistrace
    a je tu zas a plné síle řekni mámě o nový bryndák včera sis ho tím prskáním řádně zadělal
  • Rozpočet jedné ruské gubernie je třikrát větší než rozpočet naší ČR. Začni používat fakta, demagogu.
  • Rusofobe, ty musíš být z Putina komplet vopupínkovanej.

Jinak, k zamyšlení, válčit s Německem a následně jej podporovat, to musel být záměr, Ve smyslu,
    pány světa budeme pouze my, USA, za každou cenu. To hovoří za všechno. Obyčejní vojáci, umírající pro tyto zájmy...miliony nevinných civilistů...vše "zapomenuto". Hnus! *12* *16* *12*
  • bezregistrace
    Te bys byl dobrý do pohádky tři veteráni tam měl ten vysloužilec taky flašinet ....
  • Na to si musíš pořídit nejmíň kopačky zn. Adidas. Nervy máš úplně hotový a dovedu si tě představit jak si okusuješ nehty a kdyby jsi si mohl dát panáka, (ale k vůli vysoké hladině cukru to nemůžeš),aby jsi se uklidnil a ze svého nízkého IQ vydoloval nějakou větičku, která by se mě dotkla. Strč si palec do úst a přemýšlej, co by jsi mi mohl napsat. těším se.
  • ... helou homo erectus primitivus :)))
  • ... ke tvé degeneraci naštěstí určitě ne, blbečku :)))
  • To znělo tak nějak "soudružsky", soudružko Pusinko! *1* *1* *1*
  • ... to tvá užitečnost není diskutabilní ani trochu, trosko :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit