Přejít na výpis diskuzí
Žádné osvobození. Rudá armáda nás v květnu 1945 dobyla, říká Klvaňa
20.3.2015 | red
537 příspěvků
-
Když pominu Ruské bezpráví ... Páchané na občanech ČR.... To si měli vyřídit dědci mezi sebou a dle mne taky vyřídili odsunem ruských vojsk.....
Jistotou zůstává že bychom měli řešit to co máme s Ruskem dnes.
Zeman odepsal 57 miliard Ruského dluhu vůči české republice...... Je snima fakt dobrý kámoš.
Česká Exportní banka loni v tichosti odepsala dalších 55 miliard v Rusku.
Celkem to je 112 miliard za mrzkých deset let. A já se ptám jestli v tomto drendu budeme pokračovat protože to je dáreček od každého z nás tisíc korun ročně které Rusům posíláme. Kdyby vám někomu přebývaly prachy tak mi každý rok za každého člena rodiny taky pošlete litr. Docela to uvítám *1* *1* *1* *1* Ale pochybuju že se mezi vámi někdo takový najde. Hlavně že se hádáte jestli dát prvňáčkům pastelky .... Chytráci za to mohly mít naše děcka školní uniformy, aktovky i bezplatný autobus na celý rok. *1* *1* *1* Nebo jsme si mohli pořídit další 3 fabriky jako je TPCA a mít o 10 tisíc nezaměstnaných méně.
Tak že se dejte dohromady a zvažte jestli to není zase kšeft jen pro někoho....... Jestli by nebylo menší zlo a nevyšlo by levněji vůbec nestopnout veškeré aktivity v Rusku a stráty těm podnikům neuhradit. *9* *9* *9* *9* Určitě by nějaká miliarda ještě zbyla na pastelky. *1* *1* *1* -
-
Člověče, a to chceš dávat za vinu rusům? Proč není naše zahraniční politika stejná vůči všem. My jsme opustili po 90 létech trhy a hned na ně skoili jiní. Proč? Celá naše ekonomika je ve sračkách a nikdy nebudeme schopni splatit dluhy, do kterých nás tato pseudodemokracie dostala. To sis nevšiml, že účelem pravicových poskoků je dostat nás do sraček a nechat lidi trpět a to za mrzský peníz, který za to dostanou od těch, kteří tahají za nitky. USA je ve svrabu a historie hovoří jasně, že války jsou lékem. Ideálně, pokud na nich vydělám a přitom se mne nedotknou. USA se naposledy dotkla válka severu proti jihu. Na všech ostatních vydělávali. Historie ukáže, kdo se jak choval v tomto hrocení konfliktu. Mrzí mne všechny vymezené názory. Čína k nám expanduje ve velkém, dovoz, finančnictví, imigrace, ale o tom se nehovoří. Proč je rusko v momentálním hledáčku placených poskoků, teda pardon, pravicových politiků. Kde je objektivita informací?! Kde jsou ekonomické zájmy našeho státu a potažmo nás všech? Kde je konkrétní odpovědnost těch, kteří nás soustavně okrádají a umožňují poarazitování?! Tady je třeba hledat odpovědi.
-
-
No zaplať bůh že jsme ty báječné Ruské trhy vyklidili. Ti co pro ně dělali dál zbankrotovali třeba jako Svit Zlín. Nebo byli okradeni a jejich pohledávky byly nedobytné Jako Moravan Otrokovice. (rovněž bankrot)
Při představě že do Ruska posílám každý rok místo jednoho tisíce třeba deset jsem se málem neudržel smíchy. *1* *1* *1* *1*
Nevzpomínám si že bychom museli USA nebo třeba Francii odpouštět dluhy nebo žeby naše banka musela odepisovat nedobytné pohledávky..... Ale klidně napiš jaké.... Třba se mýlím.
Jen že to se nestane - Bude následovat osobní urážlivý výpad. Natolik už rusofily známe.
-
-
-
Tomáš Klňava to napsal naprosto brilantně. Jednou jsme členi NATO (díky Bohu !) a tak by jsme se podle toho měli chovat. Dnes je velká móda stále proti něčemu protestovat. Kdyby Amerika nevstoupila do války, nechci ani domyslet jak by to dopadlo. A to nemluvě o obrovské materiální pomoci tehdejšímu SSSR o které se nemluví, nebo se bagatelizuje. A osvobození Prahy ? Rudá armáda tam dorazila 9.5.1945, tedy den po kapitulaci Německa, kdy už byla celá Schörnerova armáda kdesi u Rokycan v americkém zajetí ! Její hlavní náplní bylo jednak pořádat hon na Vlasovce (kteří jediní Praze pomohli) ale hlavně si nás na další dlouhá léta podmanit. Rusko byla a je velmi dobyvačná a rozpínavá země (prostudujte si historii) a je velmi na místě si tento fakt uvědomit. Pokud má někdo jiný názor, je to jeho problém. Nemohu tedy jinak, než za sebe prohlásit - Bůh žehnej Americe !
-
-
Bůh žehnej Americe a jejím bombardérům, které v poslední dny války bombardovaly naši krásnou zem a jistě omylem, prý si naše města USA piloti popletli s německými, aby nám zničily továrny a zabili stovky civilistů...
Je důležité si uvědomit, že vyzbrojení a vystrojení potřebným matrošem našich jednotek v Rusku a V. Britanii, jsme museli po válce uhradit zlatem...našim západním kamarádům, za které jsme i my krváceli a umírali například při obraně V. Britanie....čest vaší památce, kamarádi.
ČSR nebyla pouze Praha, přes sto tisíc zabitých ruských vojáků si zaslouží Úctiu a patří jim velké poděkování. Ale, to patří naprosto všem, kteří nás pomohli osvobodit.
Takže s tou tvou špinavou jednostrannou zaměřeností na USA a fóbií proti Rusku jdi pěkně do hajzlíčku, špíno.
-
-
Je to přesně tak. Rus je nepřítel číslo 1 ! Třeba Polácí ví o tom své, jak ti hajzlové nechali krvácet Varšavu, jak povraždili tisíce členů jejich důstojníků v Katyni a ještě to sváděli na Němce ! A havárie polského vládního speciálu s prezidentem je taky v polských myslích jasná že v tom má prsty Rus ! Mám tak příbuzné a kamarády a vím co říkám. Vůbec se nedivím že lifrujou zbraně na Ukrajinu proti těm žolďákům z Kremlu !
-
-
Nějak mi jako protiváha chybí to, že Hitler napadl a dobyl Varšavu...a celé Polsko, vypadá to, že podle tebe to udělal Stalin. V rámci objektivity, kterou neoplýváš, to prostě smrdí, špíno. *12* *12* *12*
-
-
Ano, jsme členi NATO a dobře tomu tak ! Plzeň osvobodili Amíci, jsme jim za to dodnes vděční
a zůstalo tady po nich spoustu věcí na památku. No a bratranec z Prahy říkal že tam Rusáci ukradli co mohli a že to s tím jejich slavným "osvobozením" (jak píše správně Oskar) bylo skoro k smíchu, protože tam zůstalo asi jen 6 Němců, protože se vožrali a zaspali a prchající německá kolona ji prostě ujela ! Až pojede nyní ta US kolona, tak jim půjdu s vnučkou zamávat, aby viděla ty praví ! Jo a koukám že je tady v komentářích hodně hodně prorusů a antiamíků. Vidím to na dvě skupiny. Prvořadně to píší zde operující ruští špioni (kterých je zde stále dost) a pak staré komoušské struktury. Je jim to ale ho.no platný, Amerika je silná ! -
-
Dokud byla Varšavská smlouva a Nato, tak bylo celkem jisté, že bude zachován MÍR, Jelikož se navzájem báli atomových zbraní. Teď jen chce západ (hlavně USA) bojovat a podmanit si zbylé státy. USA jsou horší než Hitler. Dělají to pod rouškou Demokracie, což je stejná utopie jako komunismus. Demokracie prostě neexistuje, protože občané o ničem nerozhodují, rozhodují o tom ti nejbohatší naší planety. Zkuste říci pravdu, která se jim nebude líbit a zatočí s Vámi. Tu bouračka, tu předčasné úmrtí apod. Těm co ovládají svět, či chtějí ovládnout, na lidech nezáleží! Nerozhodují o tom Ti co mají na kontech desítky milionů, ale Ti co mají miliardy. Není to o spokojenosti občanů, ale o nadvládě nad světem a lidmi kteří na ní žijí.
Bohužel toto dost lidí ještě nechápe, až to pochopí, tak bude pozdě i pro ně. Teď nadávají všem co nepochlebují vládnoucí mafii do komoušů. Pravda se ale brzy ukáže. A ti, co nadávají, těm co mají odlišné názory do komoušů. By měli pak být v první linii a bránit tu svoji utopistickou demokracii. -
Tvůj "hnusopis" je nezaměnitelný, trole. Apropos, jistě jsi skoro pamětník oněch časů, tak si jistě vybavíš ty chvíle amerického bombardování Plzně, coby projev "díkůvzdání", či čeho. mě to jasné totiž není, bmbardovat spřátelenou zem, ehm, osvobozovat ji tímto způsobem. Doufám, že tě malá vnučka, až vyroste, kopne do kotníku a uplivne si před tebou.
Ti ruští špioni a staré komoušské struktury jsou kdo? Abych si na ně dal pozor. Ty musíš mít nějaký inštrukce, podle kterých je poznáš, já bohužel ne. Předem upozorňuji,že jsem v Rusku nebyl a nemám fotoaparát..ale je možný, že i v Rusku mají rum a hezký holky..... *1* *1* *1*
-
-
Komunisti byli, jsou, a teroristmi zůstanou!
-
-
Od feťáka jakým jsi ty se dobře poslouchá. Až z toho fetu procitneš, tak zmiz!! Smrdíš.
-
-
... dostal jsem nápad: Místo degen budu říkat extrémním primitivům legen dle nicku Lery :)))
-
http://www.simindr.cz/ruska-propaganda-na-viteznem-tazeni-ceskymi-medii/
-
Aby děti učili takoví profesoři ,to by radějí měli zůstat hloupí.Když přijde hnědé a bude to ze západu ,snad to bude i k jídlu.
-
-
Ferdo neboj, ty tvoje hloupí zustanou. Budou po tobě. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Už je to tady.
Napsala jsem pro Rusko nepohodlnou pravdu tak nastupuje rusofilní zloděj nicků
který začne pomlouvat a špinit. -
Demonstrace sily - 500 vojaku 118 vozidel pres CR tremi smery to snad nemyslite vazne. Pokud jste si vsimli, tak jedou od ruskych hranic do SRN. Nevpadnou do CR v noci a neohlaseni. Nebudou strilet do obcanu CR, nenapadnou letiste, TV, rozhlas. Nezajmou vladu a neodtahnou ji do SRN, nebo USA. Neusadi se u nas docasne na 21 let, Nebudem je zivit ani jejich rodiny,nebudeme utikat na zapad, nase deti budou bez problemu studovat, na zavodech nebudou kadrove oddeleni, nebedeme muset chodit na oslavy 1.maje, nebudeme vyplnovat celni prohlaseni, nebudem zadat o devizovy prislib.
Proti tomu muze reptat pouze ten co mel vyhody proti jinym poctivym obcanu. Mate prehled o majetku Filipa, Dolejse, Semelove... Davejte minusy , ale 10 mil. obyvatel to bude smesne. -
-
Oni taky nedemonstrujou sílu,ale hento Atlantský wodhodlání !
na a co 118 wozidel,wono to taky asi něco stojí poslat přez ten welkej woceán nějakej ten další wojenskej wehickl a navíc prej woni měli USA prej docela welký vydání s nějakým wálčením nekde po swětě.
Hele já wosobně bych neměl ani na to abych si ze států nechal poslat jediný wojetý auto a to myslím jako wobyčejný nikoliw wojenský.
,,,,,,nebudeme vyplnovat celni prohlaseni, nebudem zadat o devizovy prislib........možná bys měl dostat chuť wyletět na wejlet we Washington w USA a widěl bys tu frontu na wyslanectví a když nebudeš mít pas s wlastním wotiskem tak wyletíš ...............nebudeme utikat na zapad-to asi ne won by asi málo kdo toužil mít wíkendovou haciendu u moře w bývalým wychodním německu *1* *1* *1* -
Poslouchej, ty špíno, když se mělo minulý týden připomenout výročí okupace Německem z března 1939, tak ty a ostatní poskoci USA jste drželi pysky sevřené. Nikde ani zprávička. Demokrati totálně propadli, a vlastně všichni partajní šmejdi a placené prestitutky. Což, kdybys v tom pokračoval i teď? *12* *16* *12*
-