Přejít na výpis diskuzí
Žádné osvobození. Rudá armáda nás v květnu 1945 dobyla, říká Klvaňa
20.3.2015 | red
537 příspěvků
-
Klvaňa je zejména ve věci osvobození ČSR, RU,... nemyslící pakoň, tečka. USA konvoj ať si jede cestou, kterou "odněkud přijel", ne přes nás. Zbytečně to dělá zlou krev tak proč to jitřit?
Jsme sice v NATO, ale ne referendem. takže proč ty otazníky - nechápající podiv? Občan tohle nesměl rozhodnout a tohle byla přece strašně zásadní věc. Politici, kteří to sami rozhodli, by se měli nakopat do zádele a vyházet pro neschopnost.
Proč každý, kdo se chce "zviditelnit", je takový mimoň a vlezdoprdelka?!
Nelezme do zádelí nikomu, ani amíkům, ani rusákům, buďme již konečně hrdí sami na sebe!
Nejde o bolševiky, ti prostě a přirozeně vymírají, ani o tzv. pravičáky, ti tady nikdy nebyli a doufám, že ani nebudou, chce to lidi se zdravým selským rozumem, ne politické aparátčíky.
*12* *16* *12* -
-
Zase za to může tečka ? Zlej Trolle neříkej,že i tohle je tvůj nick ?? Sakra neříkejte mi,že si tu všichni píšeme z jedním člověkem pod deseti nicky ???
-
-
Máš jich ještě více, tak se tak pitomě nediv. *12* *16* *12*
-
-
-
Národ je proti.
http://redir.netcentrum.cz/?noaudit&url=http%3A%2F%2Fvetvicka.blog.idnes.cz%2Fc%2F454095%2Fcesti-rusofilici-pripravuju-atentat-na-amerycke-kolonyzatory.html -
Tzv Rudá armáda jsou jen fašisti, okupanti a vrazi! S tím nic nedělají aní prorukofašističtí lháři a kolaboranti s těmito teroristy!
-
-
máš absolutní pravdu
-
-
Ty si dáváš sám sobě za pravdu? A jakou to má váhu? Jsi špína a pitoma navrch. *12* *16* *12*
-
-
Kdyby nebylo rudé armády, nebyl bys dnes na netu a nežvanil cipoviny. Tož tak... *1* *1* *1*
-
-
A huba by mu drkotala zimou někde v Patagonii.
-
-
-
Měli přijet spíš před 70 lety a dnes by se tyto debaty s nevedly. Já naprosto souhlasím hlavně s tou pasáží o Zemanovi. Ono totiž není náhoda, že naši 2 historicky nejúspěšnější prezidenti (pochopitelně Masaryk a Havel) byli prozápadní. Zmínka o tendenci 90 let tomu odpovídá, protože tady byl právě Václav Havel. Do budoucna proto potřebujeme určitě prozápadního prezidenta, jen to nás posune dál.
-
-
Vy dáváte na rovnítko prezidenta Zakladatele a prezidenta LIKVIDÁTORA ČSR?? Jste normální? Člověka, který dal světu Humanitární bombardování srovnáváte s T.G.M.?? Člověka, který ohýbal záda před Sudeťáky? *16* *16* *16*
-
-
tak za prvé nedělám mezi nimi rovnítko a za druhé si Havel moc dobře uvědomoval, že vyhnání nemělo s demokracií nic společného a že bylo potřeba to nějak "zaobalit"
-
-
Ale kdepak! My potřebujeme prezidenta, který nepoleze do zadku nikomu, jak vlevo,tak vpravo! *1* *1* *1*
-
-
Ano, nezávislého, který bude kopat za svůj stát a lid!!!! Co mají ti hnusní USáci diktovat a k Zemanovi se a jeho počínání a vztahu k Rusku vyjadřovat (viz ten plesnivej senátor Mek Lejn (nebo jak se jmenuje *12* *1* ). Vždyť ta americká sebranka volí za prezidenty jen zabijáky, co zabíjí po celém světě, jak to, že Busch ml. nevisí za vyvolání válečného neoprávněného konfliktu s deseti- možná statisíci nevinných mrtvých civilistů v Iráku????
-
-
-
V roce 1968 jsem co by šestnáctiletý kluk zažil okupaci rusáky, při napadení naší země se chovali jako Barbaři je spousta fotodokumentace o jejich zvěrstvech. Není třeba si o rusech dělat žádné iluze, jsou to imperiální dobyvatelé s primitivními způsoby. Dokladem toho je anexe Krymu a Dombasu. Osvobození Československa v roce 1945 nebylo bratrské, ale skutečně okupační na základě dohod velmocí na Jaltské konferenci.
-
-
aha, a mohl bys předložit nějaké důkazy? protože co já vím, tak Rusové tábořili v lesích násilně nevynucovali od obyvatelstva nic, ani vodu, i když někteří blbci jim odmítli i tu vodu. Zraněných i mrtvých bylo při jejich příjezdu skutečné minimum (i když každého člověka, ať Rusa nebo Čecha je skoda), a z toho většina byly nehody, nikoliv cílená palba. Kdyby se tak chovali obyvatelé míst, kam vniká US army k nim, byly by mrtvých hromady - Irák je toho důkazem.
Takže armády VS, které se dostavily proto, aby to tady tehdy nedopadlo, jako dnes, se chovaly mírně, s porozuměním a v mezích situace.
Osvobození ČSR bylo vojenské, stálo obrovské množství sovětských, nikoliv amerických životů a my jim za to budeme i v dalších generacích vděčni, kdybychom čekali na osvobození jinými, už by tady po Češích nebylo ani památky. *16* *16* *16* *16* -
Takže vlastně máš nadávat na ty velmoci, viď, trubkoide?! Ty velmoci za to mohou, ty nás "zaprodaly" bolševikovi! A ty uznáváš a klaníš se jim?! Mnichov, Jalta, 68....vždy se na nás ty tvoje západní velmoci vykašlaly!!! Proto nás bolševik mohl stejně- jako Adolf, okupovat.
Jako šestnáctiletý smrad jsi nechápal, vo co go. A to ti zůstalo.
*12* *12* *12* -
-
Smutné na tom je, že se dnes předělává historie za pochodu a vymývají se mozky mládeži, která jim na vše skáče jak vosa na sladký. Pravda se zatajuje. Dnes je opět v kurzu propaganda a cenzura. Nikdo to ale nepřizná. Díky zákonům žijeme v ještě horší totalitě než dříve. Samé zákazy, příkazy, omezení a nucené platby za něco co ani nepotřebujeme. Jednoduše řečeno předhazování svým kamarádům aby si vydělali a já z toho také něco utrhnul.
-
-
ano, i dnes jsou děti ( a možná jich je i více než kdy před tím), které se doma dozvídají o jiné historii než ve škole. doma s poukazem . tak to bylo doopravdy, ale ve škole to neříkej. *4*
-
-
I já jsem se dozvídal od babičky, jak se žilo za kapitalismu a co se dělo s těmi neposlušnými, co měli k tomuto systému výhrady a chtěli jen více peněz, aby se mohli přežít. Proto i když jsem komouše nemusel, tak jsem nebyl nadšený v 89. Musel jsem být zticha, jinak by se mi zle vedlo, teď to ale většina poznala na vlastní kůži, co je to kapitalismus. Dobře jim tak, měli být zticha. Docela bych rád věděl kolik dělníků, kteří protestovali v 89, mají dodnes práci ve stejné fabrice! *3*
-
-
-
-
-
Co komunista. to vrah!
-
-
Co soudružkaPusinka, to statná dojnice. *12* *16* *12*
-
-
Všecky demokraty vyvraždíme a bude diktatůra proletariátu!
-
-
Trochu invence by neškodila. Takto pouze ukazuješ, jak jsi pitomej. neskutečně pitomej. *12* *16* *12*
-
-
jen do nich ty rudá stvůro
-
-
Každý tvůj oponent je rudá stvůra? Ty mě nemůžeš urazit, takový ubožák fakt ne. *12* *16* *12*
-
-
-
Soudruhu, to je náš cíl! Kupředu smrt!
-
-
Vyplašení rudí čmeláci poletují a bzučí primitivní ruskou propagandu. *1*
-
-
A co nějaký argument? Takže to, že naší rodině vadil pobyt jakékoli cizí předchozí armády (ať už Rakouské, Německé, Ruské) znamená, že kvůli tomu máme automaticky souhlasit s další agresivní demonstrací cizích vojsk na našem území?
-
-
... nasraaat, jsi pro legraci, pako :)))
-
-
-
je tady můj soused ,kterému se u nás neřekne jinak než matkomrd,zde ho najdete dle nicky antiblb,tak pozor na něj,od svých desíti let obcuje se svojí matkou a trochu víc ho to poznamenalo
-
-
... cha cha cha cha, díky za projev nepřekonatelné blbosti, ubohý legene, jen tak dál :)))
-
-
titulovat jako "dem..nty" no to tu ještě nebylo.... *15* raději pepku vyskoč, zameč a zajeď do své ho chlívka a nepleť se mezi inteligentní lidi...mluv až budeš tázán panem Vachmajstrem....A TEĎ ZAMEČ!!!!!!
-
-
méééééééééééééééééééé *12*
-
-
-
-
sláva rudému fašismu *14*
-
-
Jen by mě zajímalo jak říkáš Jaseňukovi když, jak je zdokumentováno, zrovna HAJLUJE. A nebo třeba oslavám SS divizí a jejich členů z Pobaltí - Estonsko, Litva a Lotyšsko? Máš to pomatené v hlavě.
-