Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak mít zase pořádné libido a chuť na sex? Zkusíte mi prosím někdo poradit? Co pro sebe udělat, abych měl zase pořádnou chuť? 

    • Pořádné libido a chuť na sex? Víte jak dlouho jsem se tady s tím trápil, že jsem najednou nějak prostě neměl na to chuť. Opravdu dost mi to vadilo a tak jsem si nakonec sehnal přípravekhttps://kratomworld.cz/collections/ke-kratomu/products/brichtagra , který mě zase dokázal vrátit do života. Zase na to mám tu správnou a pořádnou chuť a fakt hodně si to užívám. 

  • Už jsem vyzkoušel opravdu hodně přípravků na erekci, ale zatím bez nějakého výsledku. Můžete mi poradit, co na erekci pravdu dokáže pomoci? 

    • Byl jsem na tom úplně stejně a v podstatě jsem to už chtěl i vzdát. Pak jsem ale narazil na prášky na erekci https://www.amarex.cz/ , na které mi dal kamarád opravdu dobrou zpětnou vazbu. Vyzkoušel jsem to párkrát před stykem a bylo to jako kdyby mi bylo o 20 let méně. Zase pořádná tvrdá erekce, která držela po celou dobu. Pak jsem začal brát i pravidelně každý den Amarex Men Complex, který zlepšuje libido a dodá energii. 

  • Zdravím, chci se zeptat na vaše zkušenosti s prášky na erekci? Fungují některé opravdu dokonale nebo ne? 

    • Ne všechny. Nebo alespoň taková je moje zkušenost. Trefil jsem se až na několikátý pokus, než jsem našel prášky na erekci, které opravdu fungují. 

      • Takže jste jich prostě zkoušel několik, až jste jednou narazil na prášky na erekci, které dokáží pomoci. Je to tak? 

        • Přesně tak by se to asi dalo říct. Narazil jsem pak prášky na erekci https://supererekce.cz/9-ardorin , které prostě fungují a dokáží mi ho vždy rychle postavit a to je super, když v něm máte zase jistotu. 

  • Chtěl bych zase víc oživit náš sexuální život. Jsme spolu s manželkou 13 let a už to prostě není takové, jaké to bývalo. Jak u ní zase vzbudit zájem o sex a užívat si pořádně? 

    • U nás už to také šlo hodně z kopce a řeknu vám, že základem je správná komunikace. Hodně nám také pomohlo zkoušení nových věcí a sexuální hry, které vedou vždy k pořádnému sexu. 

      • Sexuální hry? to myslíte co? To si vymýšlíte nějaké svoje? 

        • To už si můžete vybrat podle sebe, ale například takové sexperimenty https://e-kondomy.cz/doplnky/eroticke-hry Podívejte se i na ostatní hry, já jsem jich tam už kupovala také několik a je to super odreagování, které vždy končí tak jak má. 

  • No, jednu takovou sexuální stávku momentálně s mužem bohužel zažíváme. V našem případě za to ale může jeho problém s erekcí. Původně jsem si myslela, že za to můžu já, ale vypadá to, že ne. Sám přišel s tím, že by to nějak chtěl řešit. Prý by na to nemusela být špatná kamagra. Já jsem vůči tomu docela skeptická, ale na druhou stranu si říkám proč ne.

  • milacekpublika

    No, tak jestli chce někdo za chyby druhých trestat sám sebe, tak prosím. Ale já teda nejsem žádný Ježíš Kristus, abych na sebe bral cizí hříchy. Navíc nám to s manželkou v posteli docela klape, dokonce jsme si pořídili i nějaké designové vibrátory, které se jí už dlouho líbily. Zkrátka a dobře jsme v tomhle poměrně otevření a rozhodně u nás doma není potřeba žádných sexuálních stávek.

  • Všechno skončí, až lidé (spíš chlapi) vymyslí umělé ženy. Nejdřív budou mít nedostatky, ale postupně je budou vylepšovat, až současné ženy předčí ve všem. A pak to budou mít ženy se svým vydíráním těžké. Tisíce let zažitá ženská prostituce najednou přestane dávat smysl.

    • K tomu je ještě hodně dlouhá cesta.Silikonové figuríny se nehýbou a to musí,jinak to k ničemu není.

       

       

      • Vezměte si, jak rychle se rozvíjí veškerá elektronika a ta bude samozřejmě základem i těch novodobých žen 🙂

  • Dovolím si upozornit na skutečnost,že pokud se manželky rozhodnou neplnit svou funkci,pak budou jejich muži nosit peníze do nevěstinců a přinesou za to kapavku a sifylis,které předají svým ženám,až tyto  dosáhnou svého a slavně zvítězí. 

  • Takových nátlakových akcí se dá uskutečnit přehršel. Třeba přijdu do hospody a budu tvrdit, že si nedám pivo, dokud mi výčepní pivo nepřinese.😎 Dnes už je i malým dětem jasné, že v obou komorách našeho parlamentu převažují ti, co šli do politiky zbohatnout a načerpat pro sebe maximum výhod.
  • KIMCID

    Kdysi někdo napsal práce a sex je zábava chudých :-D:-D

    • Práce už není zábavou chudých. Práce je v současném liberálně-demokratickém režimu posledním zoufalým prostředkem k získání peněz. O práci vyprávějí zkazky a báje ti, kteří nikdy nepracovali, protože jim dost vlivných lidí a i dost pitomců naslouchá. Člověk, který nikdy nepracoval, je v současnosti vydáván za mimořádně zasloužilého občana, který si zaslouží co největší podporu od státu. Začíná být módním heslem "Každý má právo nepracovat". Zřejmě proto chce Merkelová se svými kumpány přijímat co nejvíc migrantů, protože oni jsou avantgardou modernity, která moderními a neotřelými způsoby postupně zničí evropskou civilizaci.
      • mun.go

        Kdesi jsem četl, že "kapitalismus učinil možným, aby člověk spořil, akumuloval kapitál a investoval jej". To je bezpochyby pravda - ale jenom část pravdy (tak jako u reklamy, ta lepší část). 

        Ne každý jsme na stejné startovní čáře a ne každý může ze získaných peněz ještě něco naspořit. Velká část zaměstnanců žije od výplaty k výplatě.

        • To je divné - spořit, akumulovat kapitál a investovat jej považovali za možné "již staří Římané".

          • mun.go

            Kapitalismus však prohlašuje, že ty 3 výše uvedené atributy umožnil realizovat každému občanu (nejen patriciovi). V podstatě ano. Tak jak píšu - do jisté míry má pravdu. 

            • Možnost spořit, akumulovat kapitál a investovat jej měl každý - i chalupník si mohl koupit kravku, i někteří otroci vlastnili podniky.

              Otázkou je, co se míní kapitálem - o tom jsem vedl několik debat a vždy bez závěru. Vulgárně řečeno, kapitálem může být na "spodní hranici" i hřeben a břitva (pro holiče, samozřejmě).

              Zajímavé v dané souvislosti je, že jako jedna z příčin pádu socialistických diktatur v Evropě byla nemožnost investovat kapitál naakumulovaný příslušníky vládnoucí oligarchie. 

              • mun.go

                Reakce na příspěvek:

                Už jsme se dostali daleko od tématu článku. Nicméně nemožnosti reinvestic v postsocialistických zemích nevěřím - zejména v ČR, kde a) peníze nikomu nesmrdí a b) emeritní prezident Václav Klaus, (doplňte tituly) nezná žádné špinavé peníze.

                Mimochodem, nejmocnější evropské rody mají své zlato a bohatství už od křižáckých dob.

                • Reakce na příspěvek:

                  Ale já psal, cituji: "..jedna z příčin pádu socialistických diktatur v Evropě byla
                  nemožnost investovat kapitál naakumulovaný příslušníky vládnoucí
                  oligarchie."
                  a jak sám píšete, po převratu byly investice možné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit