Přejít na výpis diskuzí
Žádný zákon Babiše nezastaví. Zato kvalitní politická konkurence ano
16.9.2016 | Tomáš Chalupa
227 příspěvků
-
Asi takhle s programem co má pán bych souhlasil. ALe tomhle nevěřim.A prosím jen žádná videa. Kor v dnešní době kdy už ani ve filmu nejsou potřeba herci.
Škoda že tam má tuhle větu jinak bych ho podpořil. -
víme sajmone
-
Takovýho tupoblbce jako je teplouš Semjon Gayínek, aby jeden pohledal!!!
CHI !!! -
A proč se smějete? Kyvadlo a virgule prokazatelně fungují.
SSSR ač tyto věci popírál dával na výzkum mimořádných lidských schopností a UFo miliony.
Armáda USA používala proutky na zjištění bunkrů komunistických partyzánů ve Vietnamu
S kyvadle má Petr pravdu. Jen nevzdělaná populace se tomu směje.
Zapněte si na youtube pořad - psychotronika, proutkaření jasnovidectví magie Martin Ševčík. -
ani já
-
Tvého homosexuálního kámoše Semjona neznám ruský teploušku BTW. *15* *15*
Já jsem holka Simona a pokud ti to vadí tak ti homosexuální barva opravdu ladí. *15* *15*
Bye nulo. *5* -
Tak si tu debatujte a hádejte se. Kecaním na netu ale nikdy nic nezměníte. Jeden čin je důležitější než milion slov. Proto Simča pomáhá opuštěným zvířátům a angažuje se ve věcech veřejných. *5*
Stará dobrá EVropa zanikla v roce 1945. Zrůda Hitler byl poražen ale otevřel cestu do EU dvěma novým zlům - ruskému a a americkému imperialismu. Od roku 1945 je EU rozdělená mezi tyto dva bloky. Vsadila bych cokoliv že řada dnešních politiků v EU je na výplatních páskách CIA a KGB: Všichni váíme ža řada svazků byla skartována a řada se prý ztratila že. Na Tiscali debatě je vidět důsledek - jedna půlka leze do americké zadnice a druhá chce lézt opět do ruské. Smutný důsledek poválečného podrobení EU ruskem a USA
Proudí další migranti. Ne ze Sýrie ale z Ruska, Ukrajiny, Kuby , číny, Bangladéše ( států kde se neválčí a tudíř na azyl nemají nárok) . EU má být rozmělněna. Dětem se cpou na školách do hlav muti kecy. Morálka je zdevastovaná. Vzdělání na školách se snižuje. Bílé dívky budou znásilnovány. Budou se vdávart za bohaté ( díky soc. dávkám) černé migroše. Takto má být Evropa bílá demokratická zničena. Buď se začneme bránit nebo skončíme. Bez ohledu na politické názory. Mějte se jak chcete -
Chacha, debilní teplouš Semjon Gayínek volí debilního srákoru Cibulku, týýýývole to je dvojka!!!
PCHE !!! -
chápu proč má tak malou podporu
cituji z wiki:Požaduje, aby občané ovládali psychotronické minimum a užívali siderické informační kyvadlo, kterým rozpoznají ruské agenty *1* *1* -
Já jsem stálá volička Petra Cibulky. Ten jediný totiž chápe že komunističtí zločinci patří na šibenici a do vězení. Ne do parlamentu, do televize ani do podnikatelské sféry *5*
-
koho budeš příště volit?
-
Jsem zdravá takže máš smůlu ruský teplouši.
Ano vím že setkání se vždy vyhneš protopže jsi jen zba¨bělej poosranej ruskej teplouš
v důchodu a umíš štěkat jen anonymně přes net.
Na kousnutí odvahu nemáš. Víš že po něm by jsi byl utracen ruský čokle *5* -
Jsem zdravá. Ráda nosím vojenské boty takže až se potkáme tak po pár kopancích na kriplkáře opravdu skončíš ty zkurwený ruský deebile.
Raus do plynu ty komunistické zmrdee -
Ano ruský homosexuální deebile BTW juro zlej trolle hrdino Putine. Smrdíš tu opravdu každý den 23 hodin denně. Měníš jména ale ne semjonovací slovník takže se vždycky prozradíš blbe. *15* *15* *15* S tím hlasováním podvádíš moc okatě ty ruský plus mínis 20 za vteřinu magore *15* *15* *15*
Po 20 hodinách jsem tu něco napsala a ve vteřině ihned vyskočí semjonovací ruský BTW koookot. Je tedy jasné že je opravdu celé dny v kuse,. Je to buď . 1. Tiscali troll, 2. Ruský agent. 3. Důchodce s totálně prázdným zkurweným životem 4 lempl na dávkách. Jiná možnost není. My co máme normální životy nebudeme nikdy jako on stanovat na tiscali -
... ty až mě potkáš na té svý kriplkáře s koňskou nohou, tak skončíš ve svých sračkách kriplíku :))) *1* *1* *1* *1*
-
... jo jistě a maminka malý Simonky a máš k tomu ještě malou setřenici. Ty máš akorát koňskou nohu a kriplkáru :))) *1* *1* *1*
-
Historie se opakuje, smradlavej teplouš Semjon Gayínek vyměnil noční nicky za denní a o5 rozjíždí další 24hodinovku Le Tiscali!!!
CHICHICHÍÍÍ !!! -
Co tio mám závidět ty ruský buuzerante? Že tu hniješ každý den 23 hodin? Že tu podvádíš s bodováním a kradeš nicky? Proč se namáháš ty ruskej čůůráku. Lidi jsi vyštval a je tu tak pět lidí. Jsi největší chudák a deebil bez života ty tiscali táborníku.
Já mám práci, koníčky. Jsem zdravá ale zásadně se neposmívám lidem na vozíčku.
To dělají jen deebilové jako ty -
Simon jsi ty sám ruský deeebile BTW. Ty jsi tuhle postasvu na tiscálu vytvořil když jsi zkomolil moje jméno Simona. Ano vadí ti holky takže je jasné že jsi teplouš putinovské BTW howno.
S tím hlasováním podvádíš moc okatě ty howado.
Pokud tě potkám tak na vozejku za ty tvoje kecy opravdu skončíš StBácká swině. -
Ruský homosexuální deebil BTW zlej troll hrdina Putin tu tradičně podvádí s bodováním
a posmívá se vozíčkářům. Jsi opravdu komunistický howado- S tím mínus plus 40 za minutu jsi nenapádný jak to howno na plotě. *2* *2* *2*
Jsem zdravá mladá holčina ale vozíčkářům bych se nikdy neposmívala. Žádný slušný člověk se jim neposmívá. Jen ruský deebil BTW. A právě proto ti bude rozkopána držka.-
Po 20 hodinách jsem tu napsala příspěvek a hned Semjonovácí ruský teplouš vyskočí,. Ten ruský čůůráík tu opravdu drží službu 23 hodin denně. Je to buď 1. Tiscali troll. 2. Důchodce s totálně prázdným possraným životem. 3. Lempl na dávkách. 4 Ruský agent. Jiná volba totiž není,. My normální lidé co máme práci a koníčky nikdy nebudeme na tiscali stanovat nonstop každý den.