Přejít na výpis diskuzí
Žádný zákon Babiše nezastaví. Zato kvalitní politická konkurence ano
16.9.2016 | Tomáš Chalupa
227 příspěvků
-
... zas je tady ten vymrdanec a kriplík Simon, to teplý prase smradlavý. Přijel na kriplkáře, čůůrák smradlavej, sejratej :)))
-
... závidí kriplík, protože se za celý svůj posraný život zmohl jenom na kriplkáru, prase teplý, vymrdaný :)))
-
Zklidni se ruskej koookote BTW. Nebo tě zklidní komora s plynem.
Zkomolíš moje jméno Simona. Na víc nemáš ty ruskej buuzerante. -
Jsem zdravá ale lidem na vozíčku se nikdy neposmívám.
Ty ano ruský s hlasováním podvádějící BTW kookote a proto ti bude rozkopána držka -
... né koňskou nohu máš jenom ty , vymrdanče Simone :)))
-
... na tebe jsme tady zvědaví, ty vymrdanče na kriplkáře :)))
-
Kriplík je tvůj ožralej, ze schodů padající deebil Miloš Zeman *15* *15* *15*
-
Zato tebe pozná pozná ruský teplý deebile i když měníš jména častějc než trenky-
Vždycky totiž Simoně zpizdíš jméno na Simon. Hlupáku. 20 lidí nebude nikdy žvanit jak přes kopírák. Nasklikni si raděj nějaký body ty nonstop zde hnijící ruský ANO buuzerante -
... přesně tak, jdi do prdelee, kriplíku s koňskou nohou :)))
-
jsi tu inkognito simone, nikdo tě nepoznal
-
Tvého homosexuálního partnera Semjon simon Tečku neznám ruský buuuzerante BTW.
Já znám jenom holčinu Simonu.
Tohle je debata pro vščechny ty totalitní ruský howado. Smiř se s tím nebo budeš kopán a třískán ty StBácký howno -
si dělat stránky simone a neopruzuj, dřeváku neschopnej
-
Mínus 30 za minutu.S hlasováním podvádějící Klikající Babišovský deebile tím pravdu nezměníš. *15* *15* *15* *15*
Když neumíš napsat slušný příspěvek tak drž hubu babišovská komunistická swině.
Jinak po tlamě dostaneš. -
umíš howno tak se na to vyser pizdo
-
To Felix Julex. Říkáš že Babiš nebyl odsouzen a tak je vše v pořádku? A který politicko podnikatelský zloděj ( často s rudým kořenem KSČ) byl v ČR odsouzen? Nikdo.
Protože všichni mají své lidi u policie i soudů. Proč Šlachta který tak rád vyšetřuje kriminalitu olitiků nikdy nevyšetřoval čapí hnízdo? Protože jsou to velcí kámoši.
Čapí hnízdo je klasický podvod a zlodějna eu dotací. Ty peníze byly určeny pro malé a střední podnikatele. Ne pro mamutí agrofert. Měsíce Babiš lhal že vlastníky nezná. Pak se ukáže že je to jeho rodinka. Na vládě hlasuje pro peníze pro migroše. Pak na náměstích káže proti zlé vládě která dává peníze migrantům. Babiš je populista, lhář a zloděj. A je s podivem že mu to část ovcí stále baští -
Když jsi svobodný člověk, proč nepodáš stížnost třeba až na ústavní soud? Možná by Tě nejenom vyslyšeli, ale také dali za pravdu. Ale neuděláš to, protože si nejsi úplně jist tím, co píšeš, viď?
-
Probůh, co to je za argumentaci?? Jsi jaksi vedle.
-
Já je ke štěstí nepotřebuji.Já mám svůj koníček a svou rodinu.
A moralisty jako ty mám u zadele *3* -
Když se chce jeden pobavit, stačí dojít na Tiscali a přečíst některé komentáře jeho redaktorů. Dnes zrovna a opět Tomáše Chalupy. Polemizuje s nově schváleným zákonem "Lex Babiš" a je si protichůdný, jako pokaždé. Nejprve připouští, že zákon nic nevyřeší, ale že je ho zapotřebí, to prý kvůli Evropě. Po vyhraných volbách, kde připouští vítězství Babiše, prý si Babiš bude moct zákon zrušit po dohodě se svou koalici. Se kterými, když pro tento zákon hlasovaly všechny strany v Parlamentu a v příštím zřejmě budou tytéž??!! Nápravu vidí ve kvalitní politické konkurenci, ale jak ji vytvořit, radu nemá. Navíc vůbec z koho. Závěrem chybu vidí ve všech "... Chyba totiž nakonec není v Babišovi, ale v těch, kteří jeho vzestup umožnili a teď zoufale tahají za záchrannou brzdu." Tak teď opravdu nevím, zda někdo z voličů ANO je až tak houfně proti Babišovi, když jeho preference podle posledních, ale i předešlých průzkumu jsou naprosto vždy vítězné.
Někteří zdejší diskutéři se pozastavují nad tím, kde své bohatství Babiš nabyl. Přesně nevím kde ani jak, ale pokud by v tom jeho snažení bylo něco zlodějského, jistě by si jeho političtí oponenti na něm pěkně zgustli. Zřejmě vše kolem něho je legální. Kdo ví, co ne, jsou zde od toho policie a žalobci.
Nakonec s nějakým podobným zákonem se Parlament musel poprat kvůli "své očistě" a překrývání falešné morálky našich politiků. Podobně jako zákon o prokazování majetku politiků, který si jej udělali, jak se jim to hodí, ani tento není výjimkou. Velké "BU-BU-BU" s nicotným účinkem. -
C. Prachy jsou přednější? Tak až budeš umírat nech se zasypat těma barevnýma papírkama třeba se ti boudou po smrti hodit, ať tě potom pohodí psům aspoň se pořádně nažerou.