Přejít na výpis diskuzí
Žádný zákon Babiše nezastaví. Zato kvalitní politická konkurence ano
16.9.2016 | Tomáš Chalupa
227 příspěvků
-
Ty, Máňo, Tobě to nevadí, že je babiš mafián?
-
Já myslela, že vláda lidu... demokracie je vláda /vzdělaného/ póvlu... je hezké, že se zastáváš oligarchy typu Babiše... který to ovšem nepotřebuje... on si vždy uhájí své... přemýšlím, proč to děláš... vychází mi z toho jediné prospěch.. finanční? karierní?
-
ten pan B je ale drzý chlap...on nás vlastní a říká NĚCO? Má obě ruce ponořeny v našich kapsách a tváří se jako ochránce našich financí... z deníků MAFRY se na nás řítí informace jako by to byla odnož novin Blesk/tedy bulvár/.. už se ale podřekl... chce stát řídit jako firmu... teď jsem viděla reklamu na Babiše.. že chce kraje řídit jako firmu... tzn. je po demokracii.. firma je totiž vždy autoritářská záležitost.. byť toto Babiše nezastaví... ale aspoň je vidět jeho motivace.... bylo by možná zajímavé porovnat jeho daně/jeho firem/ ze zisku a příjem dotací od státu... pak zjistíte, že je to nějaké divné,, že to už není taková sláva...On/Babiš nekrade.....on pouze čerpá.. a vyjednávací pozice Babiše , jako min.financí, je úpně jiná než vyjednávací pozice Franty Nováka z Kotěhůlek...Politika pro něj je pouze prodloužením jeho podnikání...a že dává finance do pořádku? Bude moci více čerpat...on chce, jak říkal všetko!!!!
-
cha cha ale kdeže drbane. Jsi závislý na zdejší komunikaci.A dokud se tady do tebe kope - ty zůstáváš.
-
... bláznům jako ty nikdy neplním jejich primitivná přání, odejdu, až budu chtít já, blbe :)))
-
... žádný primitiv mě nikdy neurazí a už vůbec mi nebude poroučet, póvle :)))
-
Ty prasáku a dobytku, jedeš odsud.
-
Už jdeš do prdeléé, kretééne a kapslíku..hi..hi
-
... a co s tím uděláš nulo :))) *1* *1* *1*
-
... to u tebe není ani náznak otazníků, jsi jasnej okopávanej ubožák, čau, se*u na póvl :)))
-
... ano, to je tvá úroveň, žádná, čau, tapíre :)))
-
Andrej Babiš rád pranýřuje polistopadový vývoj jako éru zlodějin a korupce. Tváří se přitom, jako by v té době v České republice nepodnikal a k žádnému majetku nepřišel. Způsob, jakým koncem devadesátých let získal Lovochemii, přitom opakovaně vyšetřovala policie. A otazníky kolem této kauzy zůstávají dodnes.
-
... nemáš žádnou úroveň, ty opuštěný impotentní alkoholiku :)))
-
... jsem ten nejdokonalejší primitív, viď ty blbče teplá :)))
-
... bezmozku a americká filcko hermafroditní, jdi do prdellé, ty kokotíí palice :))) *1* *1* *1* *2* *2* *2*
-
... nečapeš se, nejsem primitiv jako ty, chudáku :)))
-
... jsi dokonalý primitiv :)))
-
... ty degene a pitomečku, na mě nemáš, ty teplej blbče a kokotíku :)))
-
Bla bla bla. Nauč se něco nového nebo to zabal neschopný ruský teplý trolle.
-
Seber si ty tvoje virtuální kamarády Semjon simon čapisrály a jdi s nima do řitě, degene.
Co dolejzáš čůůráku. Nic tě prý nezajímá ale do všeho kecáš. Dost si odporuješ deebile