Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problémy v řetězcích mám zcela pravidelně, nejčastěji v Kauflandu, kam chodím nejčastěji, protože je nejblíž. Zkuste si kontrolovat účtenku (dřív než projdete kolem reklamací) a zjistíte, že tak 80% nákupů nad 500,- obsahuje nejméně jednu položku, kde cena na pokladně neodpovídá ceně "za kterou jste uzavřeli obchod". Je to tak často, že mne to už velice obtěžuje. Obvykle to řeší telefonem na příslušné oddělení, tam zatím rychle cenu změní na tu pokladní a když tam vezmou zákazníka, udělají z něho blbce, což je ještě horší než podvod sám. Na rozdíl od uřvaných reklam v rozhlase Kauflandu si zákazníka neváží. Kdo více nakupuje, ten to potvrdí. Ale stalo se mi to i v Globusu, i když - tam chodím méně, benzín taky něco stojí. Ceny napálené o 50 i více procent oproti dřívějším běžným, to je dnes normální, udělali to tak všichni - nakonec si i vzájemně kontrolují ceny pomocí vzájemně trpěných agentů, obcházejících zboží, takže skrytý oligopol jako vyšitý. Antimonopolní úřad ale nic nevidí, nemá důkazy, takže je všechno v pořádku, že, občane. Když si chci koupit dobré kafe, musím za hranice, ale to už je písnička 20 let stará - žáné exkluziv se nevyrovná komunistickýmu Standardu, který se mlel před spotřebou a byl složen ze 75% z Arabiky a ze 25% z Robusty, většinou dobré až mimořádně dobré kvality, což se vůní a chutí s dnešními rádoby exkluzivními nedá srovnat. Jsme asi šmejd, tak k nám šmejdy vozí. Anebo je to českými manažery v těchto firmách, kteří si neváží lidí, ale jen vlastní kapsy?
  • Kecá ten kapitalistickej parchant. Nejdříve je volil, uznává kapitalismus a obyčejné lidi bude masírovat tím, jak je např. obchodní řetězce odírají. Dělá ze sebe chytrého, ale mě neoblbne, hajzl.
  • Toto se nedá vyřešit díky zkorumpované vládě, která nemůže nasadit přísná pravidla. Podle mě je řešení velmi jednoduché. Při prvním závažném provinění pokutu 1 mil. Kč, při druhém 10 mi. Kč a při třetím odebrat licenci na prodej potravin celému řetězci v ČR. Ostatní řetězce by se rychle umravnily a kvalitu potravin by nám záviděly v celé EU.
  • ... Best jako vždy "objevil Ameriku" :)))
    • Až objeví tebe, trefí ho šlak!
      • ).(
    • ... děkuji za bleskový projev pozornosti :)))
  • A proč by to jak ti tak ti nedělali, když se jim to tu přímo od našeho lokajského režimu vědomě servíruje na stříbrném podnosu, trpí a nabízí. Každý si dovolí jen to co je mu trpěno a dovoleno. Takové drzé zloděje i podvodníky, protože to jsou jednoznačně a prokazatelně skutečně zloději a podvodníci, patří vyhnat ze země, aby si to dělali jinde pokud jim to budou i jinde či dokonce doma trpět. Naše uprděná vláda a celá garnitura si prostě neumí a patrně ani nechce či dokonce nesmí udělat pořádek ve svém baráku a dvoře, aby se to náhodou nedotklo "nějakých či něčích EUzájmů".. Ono je vůbec asi pro tuto zemi i lidi v ní pro "někoho lepší" podporovat raději cizí, než vlastní lidi a vlastní firmy, tak, aby bylo vše víc pod naší kontrolou, byla zaměstnanost a co hlavně, aby naše práce, naše zisky zůstávaly co nejvíce v naší zemi a pro naše lidi, tak jak to dělají právě tito cizí... Proč to dělat lépe a na našem, kdy to jde i hůře i nevýhodnějí pro nás s tím, že peníze nám v tomto ve velkém utíkají ze země jinam a nám tu pak zůstává akorát potravinový pompost co jinde už nechtějí, nezaměstnanost a dluhy s výplatou soc. dávek pro lidi co nemají práci. No nekupte to za takovou "výhodnou" cenu ..S takovou tu nebudou mít za chvíli naši lidi co slušného a hlavně i za co pomalu co žrát, protože tohle už není jídlo, ale žrádlo pro dobytek někde v Asii.
    • ... napsal jsi hodně, ale v podstatě nic :(((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit