Záhada ideálního dárku pro miminka je konečně vyřešena
-
Chtěl bych koupit pro naše miminko ideální chůvičku. Můžete mi prosím někdo poradit? Kam se podívat a podle čeho vybírat?
-
-
Také jsem chtěla koupit chůvičku jak jsou prostě klasické chůvičky, které se na miminko prodávají. Pak jsem ale přišla na to, že chůvička se dá perfektně nahradit i pomocí online wi-fi kamery, která má pak výhodu v tom, že můžete obraz i zvuk sledovat třeba přes mobil, který stejně každý nosí u sebe.
-
-
Hele tohle vůbec ale není špatný nápad. Byla by jste tak hodná a poradila mi, jakou tu kameru jste tedy nakonec vybrala?
-
-
Můžu doporučit tuhle inteligentní wi-fi kameru https://www.spyexpert.cz/bezdratove-wifi-minikamery/165-inteligentni-wifi-ip-kamera-k-zabezpeceni-prostor.html , u které musím řcít že jako dětská chůvička funguje opravdu perfektně. Jsem s ní opravdu spokojená velmi. Určitě je to mnohem lepší volba, než kupovat klasickou dětskou chůvičku. Tady pak můžete kameru ještě využít.
-
-
-
-
Já jsem vybírala dárek pro sestru a její miminko a velkou hlavu jsem si s tím nedělala. Koupila jsem jí rachtátko, nějaké dětské oblečení a pleny a bylo vyřešeno. Žádný speciální dar jsem nevymýšlela. Nejlepší jsou praktické věci, které využije. Za měsíc bude mít neteř první narozeniny a vyřeším to zase stejně.