Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Židovka že nepřežila Osvětim? No podle toho co jsem o Osvětimi slyšel to tedy moc velké překvapení není. 

    • Ve vsech svych prispevcich zde dokazujes, ze tve IQ je vskutku nepatrne...

    • Nic stupidnějšího jste napsat nemohl?

      Jak bolševické...

      • pane Janák,v Německu už nacisti víc jak půl století nežijí,oni jaksi vůbec nejsou a bolševici v Osvětimi alespoň co já vím,tak Židy nezabíjeli.Vy si asi potřebujete utvrzovat svůj protiněmecký postoj,tož to musíte vzít z jiného konce,to už přes fašisty nepůjde.Zkuste třeba válečné reparace,to teď dělají Poláci,nebo že nám dřív patřila Lužice,tak ať to vrátí...no i když nevím,to asi nepůjde.Však Vy už něco vymyslíte.Ale Židi/Němci,to už je pryč.

        • bla, bla, bla

          • pane Janák,když už musíte psát, tak ať to má alespoň nějaký smysl,tohle fakt moc inteligentní není.

            • Bla...

  • A nositelé zla? Němci - nikdo jiný, než Němci - ...

    Umučení houslové virtuos Alma Rosé je "na triku" 

    celého Německa!

    • Tak v Německu mučí houslové virtuosy?Zase se člověk něco nového dozví.Třeba proto,že se to hraní na housle nelíbí muslimům.A nebo že by nějaké nové nařízení  EU ?

      • A že hloupost Vašeho příspěvku ani nepřekvapuje...

    • A neučili se Němci u Rusů, od kterých okoukali "budování socialismu"? Jenom tu rudou barvu přetřeli na hnědo. A dokonce si s nimi rozdělili Evropu (Pakt Molotov-Rbbentrop).

      A těch 100 milionů obětí "budování komunismu", a uvádí se i vyšší čísla, oni to v těch východních stepích nepočítali, těch 100 milionů je dvakrát nebo třikrát tolik  co má na svědomí celá WW2.

      Němci se ovšem za Hitlera stydí, kdežto Rusové začínají Stalina "oprašovat", jak se dovídáme z článku.

      • KIMCID

        Tady někdo nechodil do školy co Občané.Socialismus notabene podpora socialismu vznikal Německu. Než ze sebe budeš dělat hlupáka tak se to douč.

        • No - odhlédneme-li od aktivit Albrechta z Valdštejna (1583 - 1634), který socialistické ideje na svém panství dozajista prosazoval už na přelomu 16. - 17. století (jako jiný syfilitik s pseudonymem Lenin v Rusku o 300 roků později) - tak prvním iniciátorem socialistického hnutí bylo křesťanství -v Bibli svaté je o tom dost důkazů 

          A to, i když víme, že v katolické církvi ještě v roce 1878 vydal papež Lev XIII. encycliku  Quod Apostolici Muneris, kde ostře kritizoval "socialismus, kounismus a nihilismus" a varoval před vzrůstající protektorskou rolí státu, která povede k uctívání státu místo Boha. 

          Ale už v roce 1891 tentýž papež vydal encykliku Rerum novarum, neboli Práva a povinnosti kapitálu a dělnictva, ve které se vážně zaobíral postavením námezdních pracujících. 

          Tato encyklika zdůraznila nedotknutelnost soukromého vlastnictví a socialistické hnutí, směřující ke znárodňování zavrhla - tento směr podporoval a podporuje nenávist chudších vůči bohatším (což vidíme i zde v diskusi) - ale současně odsoudila špatné zacházení s námezdními pracujícími (především dělníky v průmyslu) a přiznala nutnost jim zajistit práva - včetně důstojné minimální mzdy a zabezpečení ve stáří

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit