Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ČT je třeba zrušit. Nedávno ČT darovala Havlovi 44 milionů k natočení jeho braku Odcházení. ČT DOTUJE MILIARDÁŘE HAVLA, který neví co s penězi a považte --- ons Dášou si ty peníze vzali. Jak by ne, Dáša má pořád málo.
  • K tomu, co řekl p.Zahradil,JMS a co si myslíme my všichni o sudetských Němcích nebo ČT a její radě není co dodat než naprostý souhlas. Pro pana Kmeta snad jen radu aby se řádně naučil to poslední co mu v jeho vlasteneckém nadšení chybí - Es braust ein Ruf wie Donnerrshall, Wie Schverigkeit und Volgenprall-zum Rhein, zum Rhein -zum Deutschen Rhein / VACHT AM Rhein/.
  • Nevím co bych dodal, snad jen jediné PRODAT č.t. i č.r. (jestli by to někdo chtěl koupit?????). Ušetřili by lidi i stát.
  • Zkrátka čeští nacionalisté s myšlením z 19. století na barikády! Naše ideály jsou ohrožené! Germáni a jejich přisluhovači nás opět ohrožují! Pouze náruč našeho Velkého bratra na východě nás může zachránit! Vystřelte z Aurory, Zahradil a jemu podeobní to rádi uslyší!!!
  • Česká národní připosranost a vlezdoprdelkovství slaví další úspěch! Kdo tu válku zapřičinil a kdo vyhrál?
    My už si nepřipomínáme národní hrdinství ani vlastní dějiny. Už dneska mnozí (mladší) neznají příčiny vzniku II. světové války a její skutečné oběti, ale budeme si připomínat utrpení okupantů po skončení války. Tzv. Česká televize není schopná připomínat ani tak významná výročí a historické milníky jako je třeba právě konec války, není schopná (nebo nemá zájem?) připomínat utrpení českých lidí. Kolik zahynulo Němců při odsunu a naopak kolik Čechů při okupaci pohraničí v roce 1938 Němci a Poláky? Kolik Čechoslováků zahynulo v koncentračních táborech? Co to je heydrichiáda a kolik lidí jí padlo za oběť? A což tak nějaký film o Lidicích? Janečkova ČT by nemusela utrácet peníze "koncesionářů" za výrobu sudeťáckých pseudodokumentů, ale stačilo by šáhnout do archívů - ostatně jak s oblibou ČT činí, aby ušetřila. Film Vyšší princip byl vysílán naposled asi před 5 lety, taková Němá barikáda snad nikdy. Žádný nový "dokument" nedokáže vystihnout tehdejší atmosféru. Národ, který nezná svou minulost je odsouzen si ji prožít znovu. Národ, který nezná svou minulost nemá nárok na budoucnost. To je velmi špatná vyhlídka s ohledem na hrozící německé a islámské nebezpečí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit