Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1476-spojene-staty-predlozily-satelitni-dukazy-o-ukrajine-pochazejici-zrejme-z-50-let-z-ortomapy-porizene-spionaznim-letounem
  • Kyjevská junta i nadále znemožňuje vyšetřování, aby to poté svedla na Rusko. Trapné...
  • USA MAJI NEJLEPSI ZAHRANICNI POLITIKU !!!
    Zahranicni politika je mechanismus pro ziskavani vlasnich vyhod na ukor ostatnich. To se USA perfektne dari, objektivne nejlepe ze vsech zemi sveta. Podarilo se jim vnutit ostatnim zemim sveta principy, ktere jsou pro ne skodlive, ale vyhodne pro USA. Dari se jim dokonce vmanipulovavat ostatni staty do chovani, ktere jim tezce skodi, ale je vyhodne pro USA.

    USA toho dosahuji zejmena korumpovanim politiku a ostatnich lidi, kteri mohou ovlivnovat verejne mineni ve svych zemich (vcetne takovychto lidi v CR), nejmene nejruznejsimi korupcnimi vylety za ocean na nejruznejsi staze, skoleni, studijni pobyty a studia, kde jim vymyvaji mozky teoriemi a principy, ktere jsou pro USA vyhodne, ale skodlive pro vlastni zeme techto korumpovanych lidi.. Takove korupcni chovani obcanu by mel zakon zakazovat.

    Hezky priklad je tzv. "Ukrajinska krize", kterou USA vyvolaly, aby vazne poskodily zeme euroasijskeho kontinentu. Ani naznakem neni v zajmu Evropy jeji konflikt s Ruskem, ani naznakem neni v zajmu Evropy nacisticko-fasisticky chaos a obcanska valka na Ukajine, presto se ale USA podarilo Evropu do tohoto sebevrazedneho tazeni vmanipulovat...
    *1*
  • Tak nějak se do článečku nedostalo to podstatné. Není to tady poprvé a určitě ani naposled. *3*
    Pokud bylo území pod kontrolou separatistů, nebyl problém pro experty se tam dostat. Separatisté dokonce navrhli vyhlásit na tom území klid zbraní aby vyšetřování mohlo řádně proběhnout. Co se stalo? Ukrajinská armáda začala v tom místě horečně útočit. Prý musí být dobyto aby byla zaručena objektivita vyšetřování.
    Tak průhledné. Kdyby bylo území v rukou separatistů, jak by asi vyšetřování ovlivnili? Ožrali by zahraniční experty vodkou? Teď se tam bojuje a vše nasvědčuje tomu, že Kyjev potřebuje důkazy zničit.
    No nic. Každý den si říkám, že větší sviňárna už snad nastat nemůže a každý den mě přesvědčí že posouvání laťky únosnosti nezná hranice. Co na tom že západu, natož Kyjevu už žádný soudný člověk nevěří. Už na tom vůbec nezáleží. Spíše mně udivuje že je tu vůbec ještě nějaká snaha hrát to trapné divadlo pro zbytek idiotů, kteří ještě jsou ochotni se nechat oblbovat. No, asi je jich ještě pořád dost. *7*
  • no dobře, ale musíte Porošenkovi dát čas, aby tam uklidil až tam vnikne a hlavně - aby dovezl na místo něco ruského, jak si vůbec to vyšetřování jinak představujete?
  • "Konečně" se těm hlupákům z Ukrajiny podařilo rozbít a politicky rozložit Evropu. Pro Evropu je to tragedie,ale věřím,že se Evropa vzchopí a Ukrajinu se svými zloději pošle tam kam patří.Již je za minutu dvanáct.
  • Srandovní. Provládní síly - není to vláda ale Majdanský pučistický spolek který si bez
    voleb přivlastnil moc ve státě s podporou USA. Vláda už se rozpadá a první potkani
    opuštějí chatrnou fašistickou Kyjevskou lod.

    Před 2 měsíci se Porošenko chvástal že poražení tzv. rebelů mu zabere měsíc - ale i přes
    bomba články na Tiscali ( Rebelové poraženi jejich základna obsazena ..) stále trvá odpor.
    Občanská válka a k tomu rozkradená zadlužená zem která bude nucena utahovat opasky pro mezinárodní půjčky - příští vedení Ukrajiny nečeká nic snadného. Dá se čekat ho vlastní naštvaní občané pověsej.
    • Jaceňuk sehrál svoje divadlo a pokouší se zmizet někde v zákulisí jako první. Porošenko v té tragikomedii ještě pokračuje, ale většina ukrajinců mu již promazává propadliště!
  • Valka a kontrola uzemi je dobra k zahlazeni stop, ani se nedivim ze Porosenkova junta se o to uzemi snazi .
    • zvláště, když "může" být toto sestřelení kvalifikováno jako válečný zločin! Povstalci už několikrát vyzvali různé zahraniční experty k prohlídce trosek, ale Porošenkovy bandy stále více útočí a znemožňují jakoukoli prohlídku.
      Slovo "může" znamená že také "nemusí"!! Když se ukáže, že to byla Národní garda, tak to bude vojenský omyl ("to se přece ve válce stává, to každý pochopí atd."). Když by to ale byli povstalci, tak to bude neomluvitelný válečný zločin, který musí být co nejtvrději potrestán!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit