Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lojzo
    Předně vina padá na polistopadové vlády zrádců HAVLA a KLAUSE,kteří rozprodali a rozkradli všechny naše fabriky a banky!Tím pádem nemůžeme do té doby,než svrhneme vlády podvodníků počítat s tím,že někdy tato republika půjde do plusu!!!Náš dluh činí 1,85bilionu,USA 19 bilionů,Britové 10 bilionůNěmci 6 bilionů a není žádná kapitalistická země,která by měla státní pokladnu v plusu!Je neskutečné co jsou politici ochotni udělat pro to,aby mohli stále krást!Všech bankovek včetně dolaru,eura a liber se tiskne neuvěřitelné množství,tyto peníze nejsou ničím podloženy,ani prací a přesto nezkrachovaly!Podnikatel by šel při pár milionech do kopru,politici si tisknou penízkydle své potřeby!Proto nemůžeme takovou chátru nechat vládnout v naší zemi!Stále rozprodávají český majetek a českou půdu!75 ˇčeského bývalého majetku patří cizákům!A dnes chtějí ještě prodat Číňanům tisíce hektarů orné půdy na lázně a fabriky!
  • Všechny lumpy,kteří prodávali majetek Čechů cizákům je třeba co nejkrutěji vybíjet na katovských mučírnách.
  • +to co si nakradli na svá švýcarská konta Kalousek,Háclac Vavel,knížecí kákoš,Sralbotka, zlodějští modří ptáci *5*
  • Může za to Putinland.
    • Za to mohou naši zastupitelé, parlament, havloidní etika společnosti. A to, že se naši politici podílelí na rozdávání majetků a výrob. A pseudozákony o dvojím zdanění zisku. Jakýkoliv zisk cizince - majitele našich prostředků odchází ke zdanění do ciziny. Takže když CIZÍ vlastní 75% výroby - tak minimálně tolik zisků odchází a daní se v cizině. Náš " s prominutím stát " UTŘE. To je také výsledek popřevratové poliky hlavně Klausewitzů a HAVLOIDÚ. Naši experti na ekonomiku o tom NESMÍ mluvit a ani psát. Takže za to nemůže Putinland, ALE zloději od nás a na západ od nás.
  • To je mi novinka.: )
  • A proto zavádíme EET na chudáky......posléze na všechny i na pouhé zaměstnance- velká reality show ala USA (TTIP)
    Ryba smrdí od hlavy a proto se mělo začít od bohů na Olympu !
  • Tak to je po 25-ti letech budování vyspělé kapitalisrické společnosti objev. Pokud vím, tak Západem vydržovaný chartistický spolek po roce 89 přišel s otvíráním se světu po době útlaku od komoušů- že? ( Havel). Jistý Klaus tady vehementně prosazoval všemocnou ruku trhu, zápaďákům prováděl rektální alpinismus kdejaký pravicový vševěd- hlavně když z toho měl osobní prospěch. No a západní soudruzi toho mocně užívali, když jsme v čele měli takové "odborníky". Dnes se člověk z našich hlavních medií dovídá, že Západní spolek (EU, MMF) vyzývá Peking, aby reguloval nadvýrobu, ktará škodí světu. Tak jak to vlastně je se samotným základem kapitalismu? Mimochodem již před lety Fico na Slovensku típnul neurvalé dojení na cenách plynu pro Francouze v SPP ( http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/fico-komplikuje-kretinskemu-60miliardovou-investici-do-spp-924113) a navrhl frantíkům, že od nich Slovensko odkoupí zpět SPP za cenu, za jakou ho frantíci koupili ( pravicová Dzurindova vláda privatizovala) a nechá jim astronomické zisky, které tam do té doby frantíci získali.U nás v té době vládli soudruzi z ODS a spol. a tak to podle toho vypadá. Na rozdíl od Ficových socialistů na slovensku ale naši soudruzi z ČSSD pouze ohlupují lidi rádoby akcemi, ale skutek utek. Markantně to je vidět teď na chování Sobotky a spol. s migrantama. Doporučuji si přečíst mailovou korespondenci Sobotky, Novotného, Machovce, zveřejněnou na http://www.white-media.info/hax.html, http://www.white-media.info/screen/sobotka4.png a http://denikreferendum.cz/clanek/20462-socialni-demokracie-a-vyzva-uprchlickych-kvo , ze kterých cituji:Nejsou snad řeči o „diktátu Bruselu“ ve věci imigrantských kvót ze strany etnicky vysoce homogenního Česka maskováním politicko-kulturní zaostalosti a podprahové xenofobie vůči všemu „cizímu“ u části zdejšího „původního etnika“?) a porovnat to např. z vysíláním slovenské TA3. Takže pro příspěvky typu "Harkonen" by bylo dobře se na problém dívat globálně, ne jen z pohledu mojich současných pocitů a sympatií.
    • U těch lumpů,kteří do takto rozprodané,rozkradené a astronomicky zadlužené země chťejí tahat cizáky je třeba vybít nejen vlastizrádné lumpy,ale celé jejich rody.Jejich majetky znárodnit.
  • Globální kapitalismus dospěl do vyšší formy kolonialismu a tak jak v kolonizovaných zemí měl kolonizátor spolupracující hierarchii nyní má nadnárodní či národní kapitál k dispozici vládu, která vzešla z demokratických voleb. Ta klečí před investorem s nabídkou daňových prázdnin či se zaivestovaným územím jen, aby získala jeho investici, která sníží několika tisícovou nezaměstnanost o nějakých pár set pracovních míst. Demokracie ve službách světových oligarchů vytváří dojem svobodného rozhodnutí. Na to přišlo již na 40% voličů, kteří volby ignorují. Jsou třeba přesvědčeni, že kdyby volby něco mohli změnit tak by je dávno zakázaly.
  • Ještě by se slušelo napsat kdo rozjel investiční pobídky pro cizí firmy - byla to Zemanova vláda, která to nastavila tak, že na pobídky nemohly dosáhnout tuzemské firmy. Takže díky pane prezidente, cizinci nás vyjídají a stále tu děláme za nízké platy. Až jim pobídka skončí (rozumněj budou muset konečně začit platit daně), tak se přesunou trochu na východ, kde jim slíbí to samé. Jediné co tu zbude budou obrovské plochy zabetonované české země.
  • "Česko se očividně stalo pro zahraniční investory snovou zemí. Stát a kraje je lákají na nízké zdanění (či úplné daňové výjimky), příspěvky na mzdy zaměstnanců či vytvoření infrastruktury, pozemků a zázemí.
    Neznamená to ovšem, že přímé zahraniční investice nepřinášejí žádné výhody. Zajišťují práci, modernizují zpracovatelský průmysl, zvyšují český export a přinášejí i nezanedbatelné zkušenosti a know-how."
    .
    No a jaký vliv by na výše psané měla naše nečlenství v EU? Nebo jsme tou snovou zemí proto, že jsme v EU? Proč tedy nejsou snové země i jiné v EU?
    • Chce to začít důchodcům vyplácet zasloužené a spravedlivé důchody,za instalaci kapitalistického svinčíku převážně,na holý zadek bejkovcem.Jinak národ Čechů nezmoudří a cesta do státního bankrotu bude pokračovat.
    • No to proto, že by jejich odboroví předáci s našimi zaměsnavateli, kteří dávají čtvrtinové mzdy, vyběhli tak, že bychom jim tu museli zašívat díry po vidlích a spáry po ranách bičem. Tam totiž lidi vědí, jak na to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit