Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vstoupil do pilíře a tak se mu pěkně umírá--VSTUPTE TAKY!!
  • Ale houby "negatívní kampaň" je příčinou malého zájmu o ten II. pilíř. Příčinou je přece jasně to, že je tak pitomě nastaven, jak jen to vůbec bylo možné nastavit. Každý, kdo není dementní, tak do takové blbosti nepoleze, to může ty peníze rovnou házet do kanálu...Jestlipak tam vlezl Nečas a někdo z MPSV, mladší, než ti, co už věkově stejně přerostli ??? Nikdo se nepochlubil a ani sdělovací prostředky žádnou známou osobnost nejmenovaly - to by si přece nenchaly ujít, byla by to vládou honorovaná propagace...Příklady přece táhnou, ne, a tady nikdo nechce ani být tím příkladem...
  • jo byl dlouho po revoluci takový státní účet a na něm bylo po léta nastřádáno 333 mld. kč.Ale přišel syčák Klaus s nápadem jak tyhle krásné penízky rozpustit.A byly rozpuštěny.A našlo se dost nevědomých kteží zloděje všech zlodějů ještě poslali na Hrad.A právě nyní je nejvyšší čas na radikální řez a poděkování dementovi z Hradu.
  • A pro by se měli nechat Češi zase okrást?
  • Dobrý den,
    sháním respondenty pro můj dotazník týkající se voleb do krajských zastupitelstev a chtěl bych Vás tímto požádat o jeho vyplnění. Vyhledávám témata, které alespoň z části souvisí s tímto tématem nebo politikou. Pokud jste rozhořčeni tímto příspěvkem do diskuse, tak se Vám předem omlouvám. Děkuji...

    Odkaz:
    http://volby-do-krajskych-zastupite.vyplnto.cz/
  • Doufám, že nám chemik Mirda vypočítá, na kolik přišly státní kasu Drábkovy experimenty: Sockarta, druhý pilíř, nový software výplaty sociálních dávek atd, atd.
  • No nevím jak přišli na to, že řada lidí čeká na červen.Spíš řada lidí čeká, jak dostane výpověď, řada firem je před krachem, práce moc není, a když je, netvoří zisk ale jen oddaluje pád.Je z toho asi jasné, že do toho lidi nepůjdou, protože se jim to nevyplatí, negativní kampaň nevede jen levice atd., ale lidi už nejsou tak hloupí, aby se této vládní akce zúčastnili. Ostatně ani já se nezúčastním, protože pro můj ročník je to absolutně nevýhodné a ani nevěřím tomu, že by mi to cokoliv přineslo dobrého. Když vezmu v potaz inflaci, a to že za tu dlouhou dobu mi mé úspory můžou přinést možná tak jeden krajíc chleba a nedej bůh, že to možná znárodní jako v Maďarsku, nebo fondy zkrachují...díky nemám zájem.
    • Jen mimochodem, když u mě byl tzv. finanční poradce, skoro se rozbrečel, když jsem mu vyvrátil jeho argumenty a musel se mnou souhlasit, že jistější je třeba po malých částkách peníze vyměnit za zlato, koupit pozemek atd. Jsou lepší investice, než tento tzv. soukromý pilíř.
  • 4% - božíčku to není moc velký zájmíček o tento pilířek vládních buzniček, bukviček a lezbiček.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit